اشعــــــــارمناسبتی
|
۲ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۳۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ عصر، توسط osaky.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
زبانحال حضرت رسول اکرم ص با دخت گرامیش فاطمه زهرا در هنگام احتضار در ساعت آخرم سخن ها دارم بگذار که لب بر رخ تو بگذارم بگذار که با سوز و نوا یا زهرا من پرده ز راز دل خود بردارم من غمزده از مرگ نیم یار دلم من غمزده از میخ در و مسمارم از داغ در سوخته و سینه ی تو چون ابر بهاری، گل من می بارم آن لحظه که سوراخ شود سینه ی تو آغشته شوم با دل خون، دلدارم در موقع حادثه نگاهی انداز آن لحظه منم بین در ودیوارم سروده : جعفر ابوالفتحی
TuHaN ![]() |
|||
|
|
۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۲:۳۸ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اشعــــــــارمناسبتی
![]() یا رضاجان( شهادت امام رضا) پــارۀ پیکــر رســول اکــرم جگـرش پـاره شـد ای اهـل عالـم حجره بسته، دل شکسته، دیده گریان یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان در عــزای رضــا امـــام هشتـم گشته صـاحب عـزا معصومه در قـم گشته خواهر بی برادر در خراسان یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان ای دو عالـم اسیــرِ یـک نگـاهت قصـر مأمــون چـرا شـد قتلگاهت حامی دین، کشتۀ حق، یار قرآن یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان یــا رضــا! جــانِ مـا بـادا فدایت تــو امــام رئــوف و مــا گـدایت از چه بر خاک، سر نهادی، چون غریبان یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان آسمـان در عـزایت گریـه میکرد قـاتلت هـم بـرایت گریـه میکرد در دلت بود سوز مخفی درد پنهان یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان چشم اهــل عــزا گریـد بـه یادت جــای معصومـه و جــای جـوادت شیعه بسته با ولایت عهد و پیمان یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان گرچـه بـر درد عالمـی طبیب است شیعیـان شیعیـان رضـا غریب است در غریبی کشته شد آن جان جانان یا رضاجان یا رضاجان یا رضاجان غلامرضا سازگار
TuHaN ![]() |
|||
|
|
۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۸:۵۱ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این رضا کیست که دل ها همه خوشنود از اوست این رضا کیست که بر درد دل خلق دواست
بحر امواج فضایل که روان از لب اوست چشمه هایی که روان بخش تر از آب بقاست
ای ضعیفی که تو را پشت و پناهی شود شو پناهنده به شاهی که معین الضّعفاست
ساکن کوی رضا باش که این ابر کرم سایه ی رحمت او بر سر سلطان و گداست
دامن ضامن آهو مده از دست که او دوست را ضامن و فریادرس روز جزاست
شاعر :قاسم رسا
در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۴ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۳۷ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ صبح، توسط مریم گلی.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: اشعــــــــارمناسبتی
خراسان میدهد بوی مدینه خراسان کوه غم دارد به سینه خراسان را سراسر غم گرفته در و دیوار آن ماتم گرفته خراسان! کو امام مهربانت؟ چه کردی با گرامی میهمانت؟ خراسان راز دلها با رضا داشت چه شبهایی که ذکر یا رضا داشت خراسان کربلای دیگر ماست مزار زادهی پیغمبر ماست خراسان! می دهد خاکت گواهی ز مظلومی، شهیدی، بی گناهی به دل داغ امامت را نهادند امامت را به غربت زهر دادند دریغا! میهمان در خانه کشتند چه تنها و چه مظلومانه کشتند امامِ اِنس و جان را زهر دادند به تهدید و به ظلم و قهر دادند ز نارِ زهرِ دشمن، نور میسوخت سرا پا همچو نخل طور میسوخت ز جا برخاست با رنگ پریده غریبانه، عبا بر سر کشیده گهی بیتاب و گه در تاب میشد همه چون شمع روشن آب میشد میان حجره ی در بسته می سوخت نمی زد دم ولی پیوسته می سوخت ز هفده خواهر والا تبارش دریغا کس نبودی در کنارش به خود پیچید و تنها دست و پا زد جوادش را، جوادش را صدا زد دلش دریای خون، چشمش به در بود امیدش دیدن روی پسر بود پدر میگشت قلبش پاره پاره
پسر میکرد بر حالش نظاره پدر چون شمع سوزان آب می شد پسر هم مثل او بیتاب می شد پدر آهسته چشم خویش میبست پسر میدید و جان می داد از دست پسر از پردهی دل ناله سر داد پدر هم جان در آغوش پسر داد "غلامرضا سازگار" اللهم العجل لولیک الفرج السَلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ و بنَ ثارهِ
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 84103170916313188142186431180255226.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1386/12/84103170916313188142186431180255226.jpg)

![[تصویر: 1411588831.jpg]](http://www.up.shadshad.com/uploads/1411588831.jpg)