معرفي كتاب
|
۲۷ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۵۷ صبح
ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
RE: معرفي كتاب
سلام اومدم یادآوری کتاب آفتاب در حجاب و کشتی پهلو گرفته و سقای آب و ادب رو کرده باشم و تا نگیرید و نخونید دست از سرتون بر نمیدارم
یک نفر محض دلخوشی و در راه خدا جهاد کنه و این کتابارو بخونه پس این تایپیک الکی دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
دعامیکنم غرق باران شوی چو بوی خوش یاس و ریحان شوی چو یاران مهدی شمارش کنند دعا میکنم جزو یاران شوی
|
|||
|
|
۲۷ دي ۱۳۹۰, ۰۹:۰۰ عصر
ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
یاران قرآنی من چندتا کتاب براتون معرفی می کنم که امیدوارم خوشتون بیاد.
1-کتاب برای ریحانه(مخصوص دختر خانم ها ),نویسنده:محمود اکبری(رهنمودهایی برای دختران جوان) 2-دنیای دختران(بازم مخصوص دختر خانم ها),نویسنده:کابی شوستر 3-هماهنگ با خدا(مقدمه:آنچه در جامعه ی امروزی بسیارشایع است زندگی انسان هامستقل از خداست...),نویسنده:دکتر مازیار رستگار 4-مشکات هدایت(وظایف و رهنمودهای شیعیان),نویسنده:آیه الله مکارم شیرازی 5-اسلام در یک نگاه(مقدمه:ما مسلمانیم ولی آیامی توان تنهابانام((مسلمان))افتخار کرد....),نویسنده:آیه الله مکارم شیرازی امیدوارم که شرایط جور بشه تا این کتابای مفید رو تهیه کنید
TuHaN ![]() |
|||
|
|
۲۸ دي ۱۳۹۰, ۱۱:۳۲ صبح
ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوست عزیز. میشه اسم انتشارات هاشونم بگید؟ ممنون میشم ((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
۲۸ دي ۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۸ دي ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ صبح)zeinab نوشته: بسم الله الرحمن الرحیم. چشم حتما -کتاب برای ریحانه(مخصوص دختر خانم ها ),(رهنمودهایی برای دختران جوان),انتشارات:گلستان ادب2-دنیای دختران(بازم مخصوص دختر خانم ها),انتشارات:پیدایش 3-هماهنگ با خدا(مقدمه:آنچه در جامعه ی امروزی بسیارشایع است زندگی انسان هامستقل از خداست...),انتشارات:فریور 4-مشکات هدایت(وظایف و رهنمودهای شیعیان),انتشارات:امام علی بن ابی طالب(ع) 5-اسلام در یک نگاه(مقدمه:ما مسلمانیم ولی آیامی توان تنهابانام((مسلمان))افتخار کرد....),انتشارات:امام علی بن ابی طالب(ع) کتابهای خوب و مورد نیاز هستن.من خودم که استفاده های زیادی ازشون کردم.همچنین آقای محمود اکبری کتابهای فراوان و مفیدی رو برای دخترها تالیف کردند که یکیش بالایی بود,یکی دیگش هم"دختران و مزاحمت ها" از انتشارات فتیان هستش.مطالبی چون:دلیل مشکی بودن چادر خانم ها ووو.... امیدوارم مفید واقع بشن. ![]() ![]()
TuHaN ![]() |
|||
|
|
۲۹ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۳۳ صبح
ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
دست شما درد نکنه ایشالا به زودی تهیه خواهیم کرد
دعامیکنم غرق باران شوی چو بوی خوش یاس و ریحان شوی چو یاران مهدی شمارش کنند دعا میکنم جزو یاران شوی
|
|||
|
۳ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ صبح
ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
پیشگویی های حضرت علی علیه السلام
سیدمحمد نجفی یزدی چاپخانه سپهر الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۵:۱۰ عصر
ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان؛ایام رو تسلیت میگم.التماس دعا میشه انتشاراتشم بگید؟ ((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۱, ۰۲:۱۶ عصر
ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
اسرار فدک
محمدباقر انصاری-سیدحسین رجایی نشر الهادی متن کامل و ترجمه خطابه حضرت زهرا علیها السلام و تحقیقی در محتوای خطبه رو توش آوردن. الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۲:۳۰ عصر
ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
کشتی پهلو گرفته
سید مهدی شجاعی موضوع:فاطمیه الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۷:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
فانوس کمین و زود پرستو شو بیا
![]() ![]() _ نشر عماد: 02185570 + امتداد: 02512921357 + 02512923792 (قرارگاه فرهنگی پاتق شهداء گلستان)
در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

چو بوی خوش یاس و ریحان شوی 

),نویسنده:محمود اکبری

),(رهنمودهایی برای دختران جوان),انتشارات:گلستان ادب

![[تصویر: fanossssss.jpg]](http://arafat.ir/wp-content/fanossssss.jpg)
![[تصویر: pprstoo-so2400.jpg]](http://arafat.ir/wp-content/pprstoo-so2400.jpg)