لطیفه های مجاز
۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ صبح، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
یکی رو ميبرن افريقا، يك تمساح نشونش ميدن. ازش میپرسن: «شما تو کشورتون به اين چي ميگين؟» غضنفر میگه: «ما غلط میکنیم چيزي به اين بگيم.
فقط توهین به هیچ قشری نکنید ما جز محبت مادری ز زهرا ندیده ایم ***** ما ها لباس عیدمان را محرم خریده ایم تاخواست قلم ،نقطه ضعفش بنگارد*****بیچاره ندانست علی نقطه ندارد
|
|||
|
صفحه 13 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۷ عصر
ارسال: #121
|
|||
|
|||
طنز...
- رفتم داروخونه یه قرص ضد حساسیت گرفتم، تو عوارض جانبیش نوشته: سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع، اختلال در خواب، دوبینی، اختلال در تشخیص، نارسایی کبد، نارسایی کلیه، نارسایی قلب، سکته قلبی، سکته مغزی، مرگ ناگهانی!
فکر کنم اگه سیانور می گرفتم، عوارضش کمتر بود... ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۱۱ فروردين ۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ فروردين ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ عصر، توسط Entezar.)
ارسال: #122
|
|||
|
|||
طنز...
با این گرونی گوشت تا چند وقت دیگه جلو پای عروس و دوماد مجبورن تن ماهی باز کنن...
............................................................ تعارف که نداریم، همیشه در هر فداى سرت یه خاک بر سرت به صورت مستتر و بالقوه وجود داره ! ............................................................ ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺁﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺳﺖ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﻭﺳﻂ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺁﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺟﻤﻌﻪ ﺳﺖ !؟ - آقایون، خانوما باور کنید ثروت آرامش نمیاره ... مثلا منی که ماشینم پرایده وگوشیم هم جی ال ایکس، آرزو دارم یکم آرامش شما رو داشته باشم! ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۳۰ فروردين ۱۳۹۲, ۰۵:۳۰ عصر
ارسال: #123
|
|||
|
|||
طنز...
در تاریخ تنقلات همه جور آدمی داشتیم از آدم نابغه های که بستنی رو اختراع کرد تا اون آدم نادونی که تخمه ژاپنی رو به آجیل اضافه کرد...
![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۱ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ صبح
ارسال: #124
|
|||
|
|||
طنز...
چه ذوقی می کردیم معلم می گفت برو از دفتر گچ رنگی بیار
انگار مشعل المپیک رو سپرده بودن بهمون! ------------------------------------------------------------------ دوستم با عصبانیت می گه این یارو زبون آدمیزاد حالیش نمی شه بیا تو باهاش حرف بزن! نفهمیدم داره به من فحش می ده یا به یارو ---------------------------------------------------- ماشین لباسشویی قبلی ما بنده خدا اینقدر تکون می خورد که همزمان هم لباس می شست هم تو خونه قدم می زد! ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۶ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
ارسال: #125
|
|||
|
|||
شب امتحان...
بی همگان بسر شود ، بی تو بسر نمیشود مولوی او که سر زده ، دوش به خوابم آمده گفت که با یکی دو شب ، درس به سر نمیشود ! خر به افراط زدم * ، گیج شدم قاط زدم قلدر الوات زدم ، باز سحر نمیشود ! استرس است و امتحان ، پیر شده ست این جوان دوره آخر الزمان ، درس ثمر نمیشود ! مثل زمان مدرسه ، وضعیت افتضاح و سه به زور جبر و هندسه ، گاو بشر نمیشود ! مهلت ترمیم گذشت ، کشتی ما به گل نشست خواستمش حذف کنم ، وای دگر نمیشود ! هر چه بگی برای او ، خشم و غصب سزای او چونکه به محضر پدر ، عذر پسر نمیشود رفته ز بنده آبرو ، لیک ندانم از چه رو این شب امتحان من ،دست بسر نمیشود توپ شدم شوت شدم ، شاعر مشروط شدم خنده کنی یا نکنی ، باز سحر نمیشود...!
![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۶ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۵۵ عصر
ارسال: #126
|
|||
|
|||
RE: طنز
مردها کاین گریه در فقدان همســــــــر می کنند
بعد مرگ همســـــــر خود ، خاک بر سر می کنند ! خاک گورش را به کیسه ، سوی منزل مـــی برند ! دشت داغ سینــه ی خـــــود ، لاله پرور می کنند چون مجانین ! خیره بر دیوار و بر در مــی شوند خاک زیر پای خود ، از گریه ، هــــی ! تر می کنند روز و شب با عکــس او ، پیوسته صحبت می کنند دیده را از خون دل ، دریای احمـــــر مــــی کنند ! در میان گریه هاشان ، یک نظر ! با قصد خیـــــر !! بر رخ ناهیـد و مینـــــا و صنــــــوبر می کنند ! بعدِ چنـــدی کز وفات جانگــــــداز ! او گذشـــت بابت تسلیّت خــود ! فکـــر دیگـــــر مـــی کنند دلبری چون قرص ماه و خوشگل و کم سن و سال جانشیـــــن بی بدیل یار و همســــــر می کنند کــج نیندیشید !! فکــر همســــــر دیگر نیَند ! از برای بچه هاشان ، فکر مـــادر مـــی کنند !! |
|||
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۴۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ عصر، توسط Entezar.)
ارسال: #127
|
|||
|
|||
طنز...
برخورد اتفاقي دو تن از زنان همسايه:
- سلام - سلام - حال شما - قربونتون برم - فداي شما - حال شما؟ - فداي شما - شما خوبين - قربون شما - فداي شما - چه خبر - قربون شما - فداتون بشم - شما چه خبر؟ - فداي شما - قربونتون بشم - ديگه چطورين؟ - فداي شما - قربونتون بشم - فداتون بشم - قربون شما - سلام برسونين - فداي شما - قربون شما - خداحافظ - فداي شما - قربونتون برم - خداحافظ برخورد اتفاقي دو تن از مردان همسايه: - سلام چاكرم - سلام مخلصم واقعا عجب مردایی پیدا میشنااااااااااااااا... ما که اینجوری نیستیم خیلیم وفاداریییییییییییییییییییییییییییم... ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۵۴ عصر
ارسال: #128
|
|||
|
|||
طنز...
اگر تو آمریکا هم قوانین نام گذاری شرکت ها مثل اینجا بود
اسم شرکت اپل می شد: سیب پردازان سیستم گستر غرب! ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۷ تير ۱۳۹۲, ۰۸:۱۹ عصر
ارسال: #129
|
|||
|
|||
طنز...
یه خانم دارم ماااااااااااااااااااااااااااااااااه
دست پخت عالی ، کدبانو ، پر احساس ، زیبا … حجابش که ۲۰ اِ … خوش اخلاق و اهل فکر و … خلاصه کم از خانمی هیچی کم نداره … فقط مشکل اینه که : دقیقاً نمی دونم کیه و کجاست … ولی عاشقشم ، خدا حفظش کنه ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۱۶ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ صبح
ارسال: #130
|
|||
|
|||
RE: طنز
حیف نون میره رستوران میگه : جوجه دارین ؟
گارسون : آره میگه : دونش بدین نمیره ! ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا