حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 20 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۵ دي ۱۳۹۲, ۱۰:۲۲ عصر
ارسال: #191
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
(۱۵ دي ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ عصر)nilforoosh نوشته: نه اختیار دارید ... ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۵ دي ۱۳۹۲, ۱۱:۲۷ عصر
ارسال: #192
|
|||
|
|||
با سلام خدمت استاد گرامی و خواهر مهربانم فاطمه گل و دیگر یاران عزیز قرآنی . منم اومدم فقط بگم :
دمی با غم بسر بردن جهان یکسر نمی ارزد *** بمی بفروش دلق ما کزین بهتر نمی ارزد جناب نیلفروش از ابتدای ورودتان و سخنان پر محتواتون مشخص بود شخصیت والاتون ولی هر کدوم از ما دارای روحیات خاصی است و تربیتها نیز متفاوت ولی در مجموع جمع خداشناس و متدین و قرآنی . به هر حال اگه لابلای عرایض شما صحبتی گفته میشه مسلما عقاید و پرورشها فرق میکنند ، به نظر من هر چی گفتگوها رودر رو باشه حضوری باشه بهتر جواب میده ، افراد راحتتر میتونن نظراتشونو مطرح کنند ، سوالاتشونو بپرسند و ... ، ولی تو دنیای مجازی فرق میکنه. مثال دیگه ای میزنم در مورد حجاب ، اگه من یکهفته که چه عرض کنم یکسال در مورد چادر و چرا چادر مشکی و رنگ مکروه آن ، با یکی از دوستانم صحبتی داشته باشم و او قانع نشود ، من وظیفه ام را انجام داده ام لذا برای ایشان حرفهای من قابل هضم نبوده ، در خانواده ای بزرگ شده اند که دیدگاهشان نسبت به حجاب چیز دیگری بوده و ایشان اینگونه پرورش یافته اند تا خودشان نخواهند تا به درک واقعی نرسند من نمیتوانم ایشان را چادری نمایم ، اگه سخنانی گفته میشه قصد بی احترامی به شما نبوده. ما انسانها هر چی سنمون بالاتر میره تجربمون بیشتر میشه جوانان تالار هنوز اول راهند و ماشا الله همه تحصیلکرده و دانا . امیدوارم خیلی زود به درک واقعی شناخت پروردگارمون و جهان پیرامونمون برسیم ، خودمو میگم خیلی زود . در پناه حق . خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۱۶ دي ۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ دي ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ صبح، توسط nilforoosh.)
ارسال: #193
|
|||
|
|||
![]() ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۱۶ دي ۱۳۹۲, ۱۱:۱۱ صبح
ارسال: #194
|
|||
|
|||
شما بزرگوارید و شکسته نفسی میکنید ، این ظرفیت کم ماست که یک سری حرفها برامون قابل هضم نیست ولی باز هم از شما میخواهیم با صبر و درایت همیشگی به مطالب اسرار آفرینش و در مورد قرآن عظیم برایمان سخن بگویید . هفت بتنی که فرمودید اگه امکانش هست و ناگفته هایی از جهان آفرینش . البته به صورت ساده تر اگه جسارت نباشه که من نوعی نیز متوجه شوم ممنون و سپاسگزار از اینکه وقت شریف خود را برای ما میگذارید . موفق و سربلند باشید .
خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۱۸ دي ۱۳۹۲, ۰۵:۴۴ عصر
ارسال: #195
|
|||
|
|||
![]() دوستان خدا خیلی بیشتر از اونیکه دوره به ما نزدیکه. دوستان دستام قوای نوشتن ندارن و الا بیشتر با هم حرف میزدیم. ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۱۸ دي ۱۳۹۲, ۰۶:۰۱ عصر
ارسال: #196
|
|||
|
|||
براتون دعا میکنیم که زودتر حالتون خوب بشه و ما هم زودتر بهره مندتر...
خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۹ دي ۱۳۹۲, ۰۲:۱۲ صبح
ارسال: #197
|
|||
|
|||
استاد گرامی مرا شرمنده کردید و من اینگونه که میفرمایید نیستم . کوچیک همه شما خوبان هستم . ولی ایکاش بزرگی به این چیزها بود به نوشتن ، به حرفهای دل را زدن ، به دلسوزی و نگرانیها برای دوستانت و به قول شما اینقدر خداوند به ما نزدیکه که میدونه بنده هاش چیکارند و من رو سیاه ، اگه گاهی وقتها میامو حرفی از طرف خودم میزنم نمیخوام کدورتی باقی بمونه . خوبی اینجا اینه که به هر حال همه چیز خیلی زود فیصله پیدا میکنه و دوستان از منطق بالایی بر خوردارند ولی تو دنیای واقعی متاسفانه اینگونه نیست . امیدوارم هر چه زودتر خداوند عزیز شما را مورد شفای خاصش قرار داده و به فعالیت خود ادامه دهید .
خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۱ دي ۱۳۹۲, ۱۲:۵۳ صبح
ارسال: #198
|
|||
|
|||
نظر هرکس درباره اعضای تالار...
![]() بیاید نظر خودمون رو نسبت به بقیه بچه ها بیان کنیم. . . مثلا نظر خود بنده درباره بچه های سایت: حامد: مدیری بی حاشیه و مقتدر با ارسال های کوتاه و مفید ![]() هدهد صبا: مدیری پر فعالیت و پر حاشیه ![]() نیلفروش: استادی محترم و ارزشمند با کمی لحن صریح ![]() مهدی: کاربری رک و راست با کسی هم شوخی نداره ![]() فاطمه: کاربری که خیلی دوست داره به معلوماتش اضافه بشه ![]() بیتانم :چی بگم آخهههههههههههههه ؟!؟!؟!؟! ![]() ![]() آشنای غریب : کاربری فوق العاده پر روحیه و پر انرژی در آشتی دادن اعضا باهم ![]() بقیه دوستان هم که فعلا نیستند. . . ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۱ دي ۱۳۹۲, ۰۳:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ دي ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #199
|
|||
|
|||
به به جنجالي هم شديم!
![]() جناب برادر انتظار: كابري فعال و حاشيه ساز! عيد ولايت مبارك الهي مولامون را خشنود سازيم و فرجشان نزديك گردد |
|||
|
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۰۲:۰۶ صبح
ارسال: #200
|
|||
|
|||
RE: نظر هرکس درباره اعضای تالار...
(۲۱ دي ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ صبح)Entezar نوشته: سلام پس من چی؟؟؟؟ ![]() |
|||
|