حدیث روز
۲۲ تير ۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
امام على(سلام الله علیه) : أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لاكُهُولَ فيهِم. ياران مهدى جواناند و ميانسالى در ميان آنان نيست.
[b]مناسبتهاي روز: [/B] ولادت حضرت على اکبر سلام الله علیه (33 ق) و روز جوان در انتظار تیتر بزرگ روزنامه ها ام: |
|||
|
صفحه 27 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ عصر
ارسال: #261
|
|||
|
|||
RE: حدیث روز
|
|||
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۳۱ عصر
ارسال: #262
|
|||
|
|||
![]()
بسم الله.سلام
امام جواد(ع): امروزغنیمت است..درحالیکه نمیدانی فردا از ان کیست. ![]() (بحارالانوار.داراحیا الترا العربی..جلد75..ص179) (یادجملاتی افتادم که علی صفایی حایری درنامه ای خطاب به پسرشون نوشته بودند که دراوایل بلوغ وجوانی بود ![]() یاعلی ![]() "حسبی الله ونعم الوکیل ولاحول ولا قوة الا بالله ولا اله الا انت سبحـانک انی کُنتُ من الظالمین" |
|||
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۵۹ عصر
ارسال: #263
|
|||
|
|||
![]()
• امام صادق (سلام الله علیه) : •
مَن بَنى مَسجِداً بَنَى اللَّهُ لَهُ بَيتاً في الجَنَّةِ. هر كس براى خدا، مسجدى بسازد، خداوند برايش خانهاى در بهشت مىسازد.
الكافي: ج 3 - ص 368 - ح 1.
ميزان الحكمة: ج5- ص219- ح8477 [b]مناسبتهاي روز: [/b]رژه باشکوه همافران درمقابل امام خمينى قدس سره و اعلان بيعت نيروى هوايى با ايشان (1357 ش) ـ روز نيروى هوايى ـ عمليات والفجر 8 و فتح فاو (1364ش) ـ بناى مسجد قُبا (اولين مسجد در اسلام) در مدينه (1 ق) ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۷:۳۲ صبح
ارسال: #264
|
|||
|
|||
![]()
• پيامبر اکرم (صلی الله عليه و آله): •
لَو كانَ الدِّينُ مُعَلَّقاً بِالثُّرَيّا لَتَناوَلَهُ اُناسٌ مِن أبناءِ فارسَ. اگر دين به ستاره ثريّا آويزان باشد، مردمانى از ايرانيان آن را به زير خواهند كشيد.
ميزان الحكمة : ج9 – ص82 - ح 15870 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۰۴:۲۶ عصر
ارسال: #265
|
|||
|
|||
![]() امام صادق (سلام الله علیه) : المُنتَظِرُ لِلثّاني عَشَرَ كَالشّاهِرِ سَيفَهُ بَينَ يَدَي رَسولِ اللَّهِ يَذُبُّ عَنهُ. منتظر ظهور امام دوازدهم مانند كسى است كه در ركاب پيامبر خدا شمشير كشيده است و از ايشان دفاع مىكند. اهل بيت در قرآن و حديث :ج2- ص780- ح
![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ عصر
ارسال: #266
|
|||
|
|||
![]() تاثیر گناه در انسان سریعتر از تاثیر چاقو در گوشت است. اصول کافی،ج2،ص 272 ![]() |
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۰, ۰۸:۲۸ صبح
ارسال: #267
|
|||
|
|||
![]() پيامبر اکرم (صلی الله عليه و آله): يَخرُجُ ناسٌ مِنَ المَشرِقِ فَيُوَطِّئونَ لِلمَهدِيِّ سُلطانَهُ. مردمى از مشرق قيام مىكنند و زمينه حكومت مهدى را فراهم مىآورند. اهل بيت در قرآن و حديث: ج2- ص768 - ح 1198 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۰, ۰۴:۱۰ عصر
ارسال: #268
|
|||
|
|||
پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله می فرمایند:
تَمامُ التَّقوى اَن تَتَعَلَّمَ ما جَهِلتَ وَ تَعمَلَ بِما عَلِمتَ تمام تقوا این است که آنچه را نمى دانى بیاموزى و بدانچه مى دانى عمل کنى. (تنبیه الخواطر، ج 2، ص 120)
![]() |
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۰, ۰۵:۱۱ عصر
ارسال: #269
|
|||
|
|||
امير المؤمنين عليٌّ عليهالسلام في وَصِيَّتِهِ قَبلَ شَهادَتِهِ :
اللّهَ اللّهَ في الأيتامِ، فلا تُغِبُّوا أفواهَهُم ، ولا يَضِيعوا بحَضرَتِكُم ، فقد سَمِعتُ رسولَ اللّه صلى الله عليه و آله و سلّميَقولُ : مَن عالَ يَتيما حتّى يَستَغنِيَ أوجَبَ اللّهُ عز و جل لَهُ بذلكَ الجَنَّهَ كما أوجَبَ لآكِلِ مالِ اليَتيمِ النّارَ . امام على عليهالسلام در وصيّـت پـيش از شهادت خود: درباره يتيمان از خدا بترسيد ومبادا يك روز سيرشان كنيد و يك روز گرسنه بمانند و مبادا كه با حضور شما آنان از بين بروند؛ زيرا از رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم شنيدم كه مىفرمايد: هر كس يتيمى را سرپرستى كند، تا آن كه بىنياز شود، خداوند عز و جل با اين كار بهشت را بر او واجب گرداند، همچنان كه آتش دوزخ را برخورنده مال يتيم واجب ساخته است. أغبَّ القومَ : جاءهم يوما وترك يوما ، أي : صِلُوا أفواههم بالإطعام ولا تقطعوه عنها (كما في هامش نهج البلاغة ضبط الدكتور صبحي الصالح) .الكافي : 7 / 51 / 7 منتخب ميزان الحكمة : 620 آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۰, ۰۷:۰۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ عصر، توسط seraj73.)
ارسال: #270
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا