حدیث روز
۲۲ تير ۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
امام على(سلام الله علیه) : أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لاكُهُولَ فيهِم. ياران مهدى جواناند و ميانسالى در ميان آنان نيست.
[b]مناسبتهاي روز: [/B] ولادت حضرت على اکبر سلام الله علیه (33 ق) و روز جوان در انتظار تیتر بزرگ روزنامه ها ام: |
|||
|
صفحه 98 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۹ تير ۱۳۹۲, ۰۹:۴۹ صبح
ارسال: #971
|
|||
|
|||
RE: حدیث روز
امام صادق سلام الله علیه :
مَن دَخَلَهُ العُجبُ هَلَكَ؛ به هر كه خودپسندى راه يابد، نابود شود. الكافي: ج 2، ص 313، ح 2 / ميزان الحكمة: ج 7 ، ص50 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۰ تير ۱۳۹۲, ۱۲:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ تير ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ صبح، توسط hamed.)
ارسال: #972
|
|||
|
|||
![]()
امام علی سلام الله علیه : :
من توكل علي المال ذل: كسي كه به مال توكل كرد ذليل شد. من توكل علي العلم ضل: كسي كه به علم توكل كرد گمراه شد. من توكل علي العقل زل: كسي كه به عقل توكل كرد لغزيد. من توكل علي الله ظل: كسي كه به خدا توكل كرد سايه باني يافت. ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۱ تير ۱۳۹۲, ۰۹:۰۸ صبح
ارسال: #973
|
|||
|
|||
پيامبر صلى الله عليه و آله : :
النَّظَرُ في وَجهِ العالِمِ حُبًّا لَهُ عِبادَةٌ نگريستنِ به چهره دانشمند ، از سَرِ مهر ، عبادت است . النوادر ، ص ۱۱۰ / حكمت نامه پيامبر اعظم :ج 1، ص472 مناسبتهاي روز: شهادت آيةالله صدوقى چهارمين شهيد محراب به دست منافقان(1361 ش) ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۲ تير ۱۳۹۲, ۱۱:۱۰ صبح
ارسال: #974
|
|||
|
|||
پيامبر صلى الله عليه و آله:
نَضَّرَ اللّهُ عَبْدا سَمِعَ مَقالَتي فَوَعاها ثُمَّ بلَّغَها عَنّي خداوند شاداب و خرّم گرداند بندهاى را كه گفتار مرا بشنود و آن را بفهمد و سپس از طرف من به ديگران برساند. الأمالي للمفيد : ص 186 / حكمت نامه پيامبر اعظم : ج 4 ، ص90 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۲ تير ۱۳۹۲, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #975
|
|||
|
|||
![]() ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۱۳ تير ۱۳۹۲, ۰۸:۴۹ صبح
ارسال: #976
|
|||
|
|||
امام باقر سلام الله علیه : :
اَلْبِرُّ وَ الصَّدَقَةُ يَنْفيانِ الْفَقْرَ وَ يَزيدانِ فِى الْعُمْرِ وَ يَدْفَعانِ عَنْ صاحِبِهِما سَبعينَ ميتَةَ سوءٍ ؛ كار خير و صدقه، فقر را مىبَرند، بر عمر مىافزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب خود دور مىكنند. ثواب الاعمال ، ص 141 / توسعه اقتصادى، ج 2، ص 754 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۴ تير ۱۳۹۲, ۱۱:۵۴ صبح
ارسال: #977
|
|||
|
|||
امام باقر علیه السّلام فرمود: برای وسعت رزق از خداوند در نماز واجب پس از ذکر سجده این دعا خوانده شود:
«یا خَیرَ المَسؤُولینَ، وَ یا خَیرَ المُعطینَ، اُرزُقنی وَ ارزُق عَیالی مِن فَضلِکَ الواسِع فَانَّک ذُو الفَضل العَظیم؛ ای بهترین سؤال شدگان، ای بهترین بخشندگان، از فضل و فزونی خود روزی من و عیالم را برسان، چه اینکه تو دارای فضل و فزونی بزرگ هستی.» ![]() منبع: ۱. اصول کافی، ص۵۵۱. ۲. عرفان و عبادت، ص۶۰۴. آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱۵ تير ۱۳۹۲, ۰۷:۱۱ صبح
ارسال: #978
|
|||
|
|||
الامام باقر (ع):
أنَّ للهِ عُقوباتٍ وَ الأبدانِ ضَنکٌ فی المعیشهِ وَ وَهنٌ فی العبادهِ وَ ما ضُرِبَ عَبدٌ بِعُقوبهٍ أعظَمَ مِن قَسوَهِ القَلبِ خداوند برای دلها و بدنها کیفرهایی دارد: تنگی در معیشت ، سستی در عبادت، وبه هیچ بنده ای کیفری بزرگتر از قساوت قلب چشانده نشده است. بحارالانوار ج75 ص ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۵ تير ۱۳۹۲, ۰۲:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ تير ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ عصر، توسط nilforoosh.)
ارسال: #979
|
|||
|
|||
![]() ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۱۶ تير ۱۳۹۲, ۱۰:۰۸ صبح
ارسال: #980
|
|||
|
|||
امام صادق سلام الله علیه : :
اِنَّ اللّهَ عزّوَجَلَّ يُحِبُّ اَنْ يُسْاَلَ وَ يُطْلَبَ ما عِنْدَهُ؛ خداوند عزّوجل دوست دارد آنچه نزد اوست درخواست گردد و طلب شود. كافى، ج 2، ص 475، ح4 / نهج الدعاء، ج 1، ص 208 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان
2 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا