هشـــــــــــــدار!
۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۴۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
هشـــــــــــــدار!
![]() امام صادق ( ع) : هركس مومنی را برای گناهش سرزنش كند، نمیرد تا خود همان گناه را انجام دهد!!! ......یا بن الحسن روحی فداک ....متی ترانا و نراک....
![]() |
|||
|
۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: هشـــــــــــــدار!
بسم الله الرحمن الرحیم
پناه میبرم به خدا از شر شیطان رانده شده یار قرآنی خدا قوت بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۲۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام
الحق که همینه... واقعا همین طوره... آقاجان بدانید و بدانند که لبخند رضایت شما را با هیچ چیز عوض نخواهیم کرد |
|||
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۴ عصر، توسط boshra.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
از امام صادق (ع) نيز روايت شده: “هر كس درباره مومني آنچه دو چشمش ديده و گوشهايش شنيده بگويد، از جمله كساني است كه خداوند درباره ايشان فرموده: “ان الذين يحبون ان تشيع الفاحشه في الذين آمنوا لهم عذاب اليم؛ آنان كه دوست دارند فحشا و بدي در ميان اهل ايمان شايع شود، براي آنان عذاب دردناكي خواهد بود”
[font=arial, helvetica, sans-serif]نور19[/font][font=arial, helvetica, sans-serif] و وسائل الشيعه598 [/font] پس از مطالعه مطلب ارسالی ما را از نظر خویش بهره مند بفرمایید. |
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۸ عصر، توسط مشکات.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ديدن هميشه خوب است
خواه ديدن آن زيبايي ها باشد خواه ديدن اين زيبايي ها ![]() شايد پاي پوشي كه با آن مي خواهيم در صراط مستقيم قدم برداريم از اين هم كهنه تر باشد ![]() شايد آب گوارايي كه مي نوشيم از اين هم كثيف تر باشد ![]() شايد باري كه بر دوشمان است، از اين هم سنگين تر باشد ![]() شايد صفاي كودكيمان اينجا، جا گذاشته ايم ![]() شايد خانه آخرتمان از اين هم بدتر است ![]() شايد مردم نتوانند از پشت شيشه هاي غبار گرفته ي ماشين هايشان، زيبايي و طراوت نوجوانيمان را ببينند ![]() شايد آنچه در دنيا مي جستيم از اين هم بدتر باشد ![]() و شايد كودكي و پيريمان اندوهي چنين فراگرفته باشد ![]() چشم ها را بايد شست... از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۴۱ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
نه تنها چشمها را بايد شست..
بلكه بايد قوي تر و محكم تر در جهت رفع مشكلات و دفع توطئه دشمنان قدم برداشت. آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۱۰ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
((به نام خدا))
چم هارا باید شست جور دیگر باید دید
یاد شهدایمان بخیر!
من اگر بنشینم، تو اگر بنشینی، چه کسی برخیزد؟ ![]() |
|||
|
۲۰ اسفند ۱۳۸۹, ۰۷:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
- فراموش نکن: می توان از سوراخ سوزن به تماشای بهشت نشست! - به یاد بسپار: وقتی خوشحال هستید، مطمئنا ناراحت نیستید؛ پس احساستان را با خنده نشان دهید! -به خاطر داشته باش: آرامش مثل سرماخوردگی مسری است. از بودن در کنار افراد آرام، لذت ببرید!
از اینکه در کنار شما هستم خوشحالم ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا