خوشامدگويي به ياران قرآني
۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۱۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ابتدا به ياران قديمي خدا قوت ميگيم و قدردان زحماتشون هستيم و اين گلها رو تقديمشون ميكنم ![]() ![]() عزيزان ميتونيد اگر تمايل داشتين مختصري خودتون رو معرفي و اهدافتون را در زندگي بيان كنين تا همه بدانند كه ياران جوان ما بسيار معتقد و خوشفكر و كوشا در همه ي عرصه هاي مثبت هستن. سپاس. ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
صفحه 13 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۴ دي ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ صبح
ارسال: #121
|
|||
|
|||
RE: خوشامدگويي به ياران قرآني
سلام به همه دوستان وسروران.
[/font] [font=Arial]بنده هم به بانو زینب خوش آمد میگم. انشاءالله همیشه سلامت و موفق باشید ![]() |
|||
|
۱۴ دي ۱۳۹۰, ۱۰:۵۵ صبح
ارسال: #122
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر همه ی دوستان،ببخشیدواسه این تاخیر طولانی انشاالله بتونم جبران کنم. درپناه حق.
یاد شهدایمان بخیر!
من اگر بنشینم، تو اگر بنشینی، چه کسی برخیزد؟ ![]() |
|||
|
۱۴ دي ۱۳۹۰, ۱۲:۰۳ عصر
ارسال: #123
|
|||
|
|||
من یه خیرمقدم ویژه
به رفیق بی وفا مون دوست عزیز منتظر المهدی عرض می کنم سلام دادا خوش گلمیسن خوشحالم ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۴۹ صبح
ارسال: #124
|
|||
|
|||
سلام
خوش آمد ميگم به دوستان جديد الورود تالار گفتمان قرآني احسنت به اين حضور موفق باشيد ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #125
|
|||
|
|||
من هم تاز واردم ولی از نوع بیاتش .
![]() |
|||
|
۶ بهمن ۱۳۹۰, ۰۲:۰۷ عصر
ارسال: #126
|
|||
|
|||
منم معذرت میخوام که انقدر غیبتم طول کشید
سلام خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۶ بهمن ۱۳۹۰, ۰۶:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ صبح، توسط hamed.)
ارسال: #127
|
|||
|
|||
ســـــــــــــــلام یاران قـرآنی
![]() خیلـــــــــــــــــی خوش اومـــــــــــــدین ![]() این روزهـــــــــــــا تالار بدجـــــــــــــــور خلوت شده ![]()
TuHaN ![]() |
|||
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۰, ۰۷:۰۸ عصر
ارسال: #128
|
|||
|
|||
خوب یکم از خودم بگم
به عنوان دانش آموز مبارزه با جنگ نرم دو بار تقدییر شدم در منطقه دو سال رئیس شواری منطقه بودم و فعالیت فرهنگی داشتم 4سال در انجمن اسملامی دانش اموزان به عنوان اعضای شورای شهرستان و رئیس انجمن مدرسه 8سال بسیج فعال و رشته ریاضی درس میخونم و اگه قبول بشم ایشالله می خوام علوم سیاسی درس بخونم دانشگاه امام صادق اکه کسی از دانشجویان دانشگاه اامام صادق هست بگه یه سوال دارم ![]() |
|||
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ صبح
ارسال: #129
|
|||
|
|||
سلام
به ورودی های جدید خوش آمد می گم به خادم شهدا "ی" عزیز امیدوارم دوستان در کنار یکدیگر شاد و سلامت و موفق باشند ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ صبح
ارسال: #130
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
من هم به خادم شهدای گرامی خوش آمد می گم.. سراج عزیز انشاء الله شما هم با تلاش موفق میشین به هدفتون برسین یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا