حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 21 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۰۲:۱۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ دي ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ صبح، توسط Entezar.)
ارسال: #201
|
|||
|
|||
حرف های عادی بین اعضا
مریم گلی:کاربری که پس از متاهل شدن برای مدتی طولانی هیچ اثری از او یافت نشد...
![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۰۲:۱۳ صبح
ارسال: #202
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
(۲۲ دي ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ صبح)Entezar نوشته: مریم گلی:کاربری که پس از متاهل شدن هیچ اثری از او یافت نشد... ببخشید پس الان کیه اینجاست؟ شاید روحم باشه ![]() ![]() |
|||
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۰۷:۵۱ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ دي ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ صبح، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #203
|
|||
|
|||
مريم جان به قول جناب حامد، خوش برگشتي
![]() جايت بسيار خالي بود منتظر مطالب قرآني ات هستيم |
|||
|
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۱۰:۱۰ صبح
ارسال: #204
|
|||
|
|||
حضور خلوت انس است و دوستان جمعند ** و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید
آشنای غریب : بر سر آنم که گر ز دست بر آید ** دست به کاری زنم که غصه سر آید استاد نیلفروش : پند حکیم محض صوابست و عین خیر ** فرخنده آنکسی که بسمع رضا شنید مدیریت محترم جناب حامد : تو شمع انجمنی یکزبان و یکدل شو ** خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش فاطمه گل عزیز : گرت هواست که چون جم بسر غیب رسی ** بیا و همدم جام جهان نما می باش بقیه عزیزان فرصت بعدی که دست داد . البته نه شخصیت اصلی که چکیده ای است ، امیدوارم خرده نگیرید . ![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۱۰:۱۰ صبح
ارسال: #205
|
|||
|
|||
(۲۲ دي ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ صبح)هُدهُد صبا نوشته: مريم جان به قول جناب حامد، خوش برگشتي سلام. ممنون هدهد جان. متاسفانه حدودا تا دو هفته دیگه نمیتونم بیام ان شاءالله که بعدش بیام و در خدمت باشم ![]() |
|||
|
۲۲ دي ۱۳۹۲, ۰۹:۴۰ عصر
ارسال: #206
|
|||
|
|||
بچه ها من میام و مطالب دوستان رو میخونم ولی شرمنده همون حرف دوستانمونه میخوام
به اطلاعاتم اضافه بشه.هستم! ![]() دوستان امتحاناتم شروع شده خیلی محتاج دعاهاتون هستم...خواهش میکنم ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۲۹ دي ۱۳۹۲, ۰۱:۱۱ صبح
ارسال: #207
|
|||
|
|||
حرف های عادی بین اعضا
بچه ها حضورتون خیلی کمرنگ شده...خیلی...
شما که اینجوری نبودییییییییییییییید!بله با شما ام که داری میخونی... ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۹ دي ۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ صبح
ارسال: #208
|
|||
|
|||
سلام ياران قرآني
عيد بزرگ مسلمين، بر شما مبارك باشه حتما به اين پست هم سر بزنيد و اسامي قرانيتونو بگيد جايزه داره ![]() https://forum.ghorany.com/thread-2500.html منتظر حضور پربار و فعال شما در تالار گفتگو هم هستيم |
|||
|
۳۰ دي ۱۳۹۲, ۰۳:۳۳ عصر
ارسال: #209
|
|||
|
|||
سلام بر همه یاران قرآنی عزیز چه فعال چه نیمه فعال ، چه پرکار و چه مثل خودم بعضی وقتها به عللی کم کار . این عید بزرگ و عزیز رو به شما خدا شناسان گرامی تبریک گفته . اگر چه دوست داشتم به وقتش تبریک رو خدمتتون عرض کنم ولی قسمت شد امروز خدمتتون برسم . البته در مورد حضرتش انشاءالله فرصتی دست داد حتما مطالبی رو میذارم و از شما خوبان هم که مطالب ارسالی داشتید کمال قدر دانی رو مینمایم . سلامت و سربلند باشید .
![]() رسول الله تودر خلوتِ وحدت خلیلی بعدِ ذاتِ واحدِ مطلق به هستی بیبدیلی بر گزینِ دست یزدان از میان نخبگانی پیش هر صاحب نظر در صورت و معنا جمیلی منبع اندیشه رود خروشان حیاتی شهر علمی، کوهِ حلمی، قُلزم عقل عقیلی خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۱ بهمن ۱۳۹۲, ۰۷:۳۶ عصر
ارسال: #210
|
|||
|
|||
سلام بچه ها....
خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا