چرا زندگی را دوست نداشته باشیم................
|
۶ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۰۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وقتی که یک نگاه
یک لبخند حتی یک سلام میتواند قلبی را به وجد اورد چرا مهربان نباشیم وقتی که تنها با نگاهی _اینکه بگویی یا نگویی که دوستش داری_ میتوان دوست داشته باشی دوست داشته شوی چرا عاشق نباشیم وقتی که میتوان مهربان بود با سلامی برادر بود با تسلیتی برابر بود با کف نانی خوشبخت بود با حرفی عاشق بود با نگاهی چرا زندگی را دوست نداشته باشیم به خاطر یک نگاه یک سلام به خاطر یک لبخند یک شادی به خاطر یک درود یک بدرود بی نیازاز اینکه چیزی بگویند چیزی بخواهند زیستند عاشق شدن و در عشقشان مردن! [[/color]امید وارم خدا پنجره باز اتاقت باشد |
|||
|
۹ بهمن ۱۳۹۰, ۰۴:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
زنـدگـی ...
[/font] زندگی، ارزش آنرا دارد که به آن فکـر کنی زندگی، ارزش آنرا دارد که ببویی اش چوگل، که بنوشی اش چو شهد زندگی، بغض فـروخورده نیست زندگی، داغ جگـــر گـــوشه نیست زندگی، لحظه دیدار گلــی خفته در گهــــواره است زندگی، شوق تبسم به لب خشکیده است زندگی، جـــرعه آبی است به هنگامه ظهـــر در بیابانی داغ زندگی، دست نوازش به ســر نوزادی است زندگی، بوسه به لبهای گلی است که به شوقت همه شب بیدارست زندگی، شـــوق وصال یار است زندگی، لحظه دیدار به هنگامـــه یاس زندگی، تکیه زدن بر یــار است زندگی، چشمه جــوشان صفا و پاکـــی است زندگی، مـــوهبت عرضه شده بر من انسان خاکـــی است زندگی، قطعه ســرودی زیباست که چکاوک خواند که به وجدت آرد به ســــرشاخه امید و رجا زندگی، راز فـروزندگی خورشید است زندگی، اوج درخشندگـــی مهتــاب است زندگی، شاخه گلی در دست است که بدان عشق سراپا مست است زندگی، طعــم خوش زیستن است، شور عشقی برانگیختن است زندگی، درک چرا بودن است، گام زدن در ره آسودن است زندگی، مزه طعم شکلات به مذاق طفل است به، چقدر شیـــرین است زندگی، خاطــــره یک شب خوش، زیـــر نور مهتاب، روی یک نیمکت چـــوبی سبـــز، ثبت در سینـــه است زندگی، خانه تکانی است. هر از چندگاهی از غبار اندوه زندگی، گـوش سپردن به اذان صبح است که نوید صبـح است زندگی، گاه شده است خوش نیاید به مذاق زندگی گاه شده است که برد بیراهم زندگی، هر چه که هست، طعـــم خوبی دارد، رنگ خوبــــی دارد زندگی را باید، قدر بدانیم همه [font=tahoma]mall"> در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۷ فروردين ۱۳۹۱, ۰۲:۱۵ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: چرا زندگی را دوست نداشته باشیم................
چه حكايت جالبيست... كلمه ى زندگی با"زن" آغاز ميشود... و کلمه ى مردن با"مرد"... پس خواهرم! ببال به خود که آغازگر زندگی هستی... -------------------------------------------------------------- دلنوشته ي يک بانو براي همسرش: ظرفِ انگورها و سيبها و انجيرها را نگاه ميکني و ميگويي: "حواس پرت شدهايهاااااا بانو..." با انگشتهايت اين دو تارِ موي شيطان را ميبري زير روسريِ پُر پَروانهام. سيبها و انگورها و انجيرها را از من ميگيري. ** توي شلوغي اين دقيقههاي پُر مهمان،توي تُند و تُند چاي ريختن و ميوه شُستن و باقلوا چيدن، چه خوب است که حواست به حواسپرتيهاي من هست؛ که هنوز حواست به اين دو تا تارِ موي شيطان... ![]() یاعلی
"حسبی الله ونعم الوکیل ولاحول ولا قوة الا بالله ولا اله الا انت سبحـانک انی کُنتُ من الظالمین" |
|||
|
|
۷ فروردين ۱۳۹۱, ۰۲:۵۱ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: چرا زندگی را دوست نداشته باشیم................
زندگی را برای رسیدن به داشتن آخر و عاقبت خوب داشتن بهتر است می توان گفت دنیای خوب همراه با آخرت خوب.زندگی زیباست بیایید زیباتر ببینیم.
الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا