علمی
۳۱ شهريور ۱۳۸۹, ۱۱:۵۲ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
RE: علمی
بسم الله الرحمن الرحیم
با اجازه از محضر " ذوالقرنین " گرامی و بزرگوار . از اطلاعات مربوط به " انگبین " نتان بسیار سپاس گزار هستیم . اما در مورد عسل یا همان انگبین مرغوب باید این نکته را اضافه کرد : ممکن است دیگران تبهر لازم و کافی را برای شناخت عسل خوب و مرغوب از عسل نا مرغوب را نداشته باشند ، لذا به این نکات توجه کنید برخی می گویند عسل خوب نباید کش بیاید و وقتی با قاشق آن را از ظرف مربوط جدا می کنیم باید سریع قطع شود چون غلظت آن نشان دهنده ی مرغوبیت و کفیت بالای آن می باشد . این نکته شاید در مورد عوام ؛ عاقلانه به نظر برسد لاکن اگر می خواهید عسل خوب را تشخیص دهید کافی است به اندازه ی یک قاشق مربا خوری سر پر را بر دهان گذاشته و نه خورده خورده کاملا آن را یکجا فرو برده یا به اصطلاح بلعیده شود اگر بر ته گلوی خود سوزش و خارشی احساس شد آن عسل ، عسل مرغوبی است عسل مرغوب گوارای وجودتان . بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
RE: علمی - safirashgh - ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۰۲:۵۱ عصر
RE: علمی - safirashgh - ۳۱ شهريور ۱۳۸۹ ۱۱:۵۲ صبح
RE: آیا می دانید؟ - منتظر - ۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۷:۳۸ عصر
RE: علمی - هُدهُد صبا - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۳۸ صبح
RE: علمی - seyedebrahim - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۰۰ صبح
چرا کارها را با ذکر "بسم الله" آغاز کنیم؟ - Entezar - ۲۴ تير ۱۳۹۱, ۱۰:۵۰ عصر
چرا هنگام دعا دست را رو به آسمان بلند میکنیم... - Entezar - ۲۶ تير ۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ عصر
RE: علمی - آشنای غریب - ۲۹ شهريور ۱۳۹۲, ۱۱:۴۸ عصر
RE: علمی - آشنای غریب - ۲۸ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۸ عصر
RE: علمی - آشنای غریب - ۲۴ شهريور ۱۳۹۳, ۱۱:۳۳ عصر
RE: علمی - آشنای غریب - ۲۷ شهريور ۱۳۹۳, ۱۱:۱۱ عصر
RE: علمی - آشنای غریب - ۱ آبان ۱۳۹۳, ۰۸:۵۳ صبح
RE: علمی - آشنای غریب - ۲۲ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۳۷ صبح
RE: علمی - آشنای غریب - ۲۸ آذر ۱۳۹۳, ۱۰:۲۹ عصر
RE: علمی - هُدهُد صبا - ۵ دي ۱۳۹۳, ۱۱:۲۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا