تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید

نسخه کامل: علمی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
در آغوش گرفتن نجات بخش
[تصویر:  HUGE.JPG]

عکسی که مشاهده می نمایید ، تصویری از مقاله ای است از مجله

Ensign magazine May '98 pg. 94 تحت عنوان " در آغوش گرفتن نجات بخش".

( که متاسفانه من موفق نشدم این عکس رو ضمیمه ی متن کنم Sad )

این مقاله شرح مفصلی از اولین هفته زندگی یک جفت دوقلو را توصیف می کند که در هنگام

بدنیا آمدن در دو دستگاه جداگانه انکوباتور( incubator)نگهداری می شدند و پزشکان گفته بودند

که یکی از آنها زنده نخواهد ماند. اما یکی از پرستاران بخش نوزادان، دو کودک نوزاد را بر خلاف

مقرارت بیمارستان در یک دستگاه انکوباتور قرار داد و برای این کار با بیمارستان جنگید.

زمانیکه آنها در یک دستگاه قرار گرفتند، دست نوزاد سالم تر، به گونه ای که پنداری خواهرش را

در آغوش گرفته باشد، بر او قرار گرفت. از آن به بعد ضربان قلب نوزاد کوچکتر و بیمار، شروع به

عادی شدن می کند و دمای بدن او بالا رفته، شکل عادی می یابد. پس از مدتی، هر دو آنها

زنده می مانند و شروع به رشد می کنند.

دو خواهر دو قلو به خونه رفتند و تو یه تخت خواب با هم یک جا خوابیدند .

آنها همچنان با هم در یک تخت می خوابند، و یکدیگر را کیپ در آغوش می گیرند.

بیمارستان زمانی که متوجه اثر "نجات بخش" گذاشتن این دو نوزاد در کنار یکدیگر شد، از آن پس

در مقررات خود تغییر بوجود آورد و هم اکنون تمامی دو قلوها؛ حتی چند قلوها را در یک تخت و

یاانکوباتور در کنار هم و نزدیک هم می خوابانند.

.دکتر مارک کتز (Mark Katz, M.D)، عضو L.A. Shanti's Advisory Board می نویسد: " در آغوش

گرفتن; می تواند در محدوده ذهنی یک فرد تغییراتی را ایجاد نماید و به آنها از لحاظ پزشکی

کمک کند. بالاتر از همه اینکه، در آغوش گرفتن; هیچگونه عوارض جانبی; ندارد و شما برای

گرفتن چنین مداوایی، احتیاج به رفتن نزد دکتر ندارید."

در آغوش گرفتن(Hug) داروی خوبی است . در این حرکت، انرژی منتقل می شود و فرد در

آغوش گرفته شده تقویت روحی و عاطفی می شود. شما

برای بقا در زندگیتان به یکبار در آغوش گرفته شدن; ، برای

حفظ و حراست از زندگیتان به 8 بار در آغوش گرفته شدن;

و برای رشد و نمو به12 بار در آغوش گرفته شدن; در

روز
نیاز دارید.

پوست بزرگترین اندام بدن است و این اندام احتیاج به مراقبت

های لازم و خوبی را دارد. یک Hug می تواند که قسمت های وسیعی از پوست را پوشش دهد

و این پیام را به پوست برساند که "از تو مراقبت می شود".

Hug همچنین یک وسیله ارتباطی است، که می تواند چیزهایی را بگوید که شما نمی توانید در

غالب کلمات بیان کنید. نکته بسیار زیبا در مورد Hug اینست که شما نمی توانید آنرا یک طرفه به

کسی بدهید، معمولا شما آنرا پس می گیرید
۱۰ خاصیت معجزه آسای آب

آیا از فواید بسیار زیاد آب اطلاعی دارید؟آب دارای چه فوایدی می باشد؟

اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل می شود. در صورت نرسیدن اکسیژن به خون، عضلات

اسیدلاکتیک ترشح می کنند که گرفتگی عضلانی به وجود می آورد. آب کافی یعنی تامین

اکسیژن خون.

مصرف منظم آب به مغز کمک می کند تا دمای بدن را کنترل کند. برای حفظ رطوبت چشم ها،

بینی و دهان، بدن به آب نیاز دارد. آب علاوه بر نرمی مفاصل، از اعضای بدن محافظت می کند.

به گزارش MSN از کل وزن بدن 60 درصد آن از آب تشکیل شده است که هر روز مقداری از آن از

طریق عرق کردن، ادرار و نفس کشیدن از دست می رود. اگر چه مصرف روزی ۸ لیوان آب توصیه

شده است اما در واقع مقدار آب مورد نیاز بدن به عوامل مختلف از جمله جنسیت، سن، فعالیت

بدنی، آب و هوا، ابتلا به بیماری و ... ارتباط دارد.


یک فرد سالم و فعال با یک رژیم غذایی سالم می تواند آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

نکات زیر درباره نوشیدن آب خواندنی است:

* قبل از احساس تشنگی، آب بخورید.SadSad

* به هنگام فعالیت بدنی آب را قبل از فعالیت، در حین آن و پس از ورزش کردن بخورید.

* آب را به نوشیدنی های دیگر ترجیح دهید.

* آب بدن را از طریق میوه هایی مانند گوجه فرنگی، هندوانه، طالبی، کرفس و خیار تامین کنید.

خوب است بدانید که زمان دقیق مصرف آب اهمیت زیادی دارد و حداکثر تاثیر را روی بدن خواهد

گذاشت.

* مصرف ۲ لیوان آب، ناشتا، اعضای داخلی بدن را فعال می کند.

* مصرف یک لیوان آب نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی، به هضم غذا کمک می کند.

* خوردن یک لیوان آب قبل از حمام به کاهش فشار خون کمک می کند .

( قابل توجه افرادی که فشار بالایی دارند .!!!! )[/b]

* برای جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی، قبل از خواب یک لیوان آب بخورید.


۱۰ خاصیت مهم مصرف آب عبارتند از:


* سلامت پوست: رطوبت پوست مانع پیری می شود و پوست سالم تر می ماند.

* سردرد: ۷۵ درصد مغز هر فرد از آب تشکیل شده است. بنابراین کمبود آب بدن، باعث

سردرد می شود.

* کمر درد: این ناراحتی بر اثر کمبود مایعات در بدن به وجود می آید. دیسک های موجود

در قسمت کمر هر انسان پر از مایعات است و مانند کمک فنر عمل می کند، فعالیت بدنی منظم

و میزان کافی مایعات، دیسک ها را آب رسانی کرده و به آن ها اجازه می دهد تا قسمت فوقانی

بدن را حمایت کنند.

معمولا مایع درون دیسک در تحمل ۷۵ درصد وزن بدن نقش دارد در حالی که خود اسکلت دیسک

تنها در تحمل ۲۵ درصد وزن بدن نقش دارد. افت مایعات، اسکلت را مجبور می کند وزن بیشتری

را تحمل کند و در نتیجه درد و ناراحتی به وجود می آید.

* کاهش عفونت: سیستم لنفاوی موجود در بدن وظیفه دفع ضایعات را دارد. این سیستم

قبل از ورود سموم به جریان خون، آن ها را می شکند. آب ناکافی در سیستم لنفاوی در بدن

اختلال ایجاد می کند و در نتیجه مقاومت بدن را در مقابل عفونت های خطرناک کاهش می دهد.

* تمرکز: آب می تواند سموم موجود در بعضی از فرآورده های غذایی مانند افزودنی ها و

مواد نگه دارنده را از کبد دفع کند و باعث فعال تر شدن فرد و افزایش تمرکز می شود.

* آرتروز: آب در نرم کردن مفاصل بین استخوان ها نقش اساسی دارد. کمبود آب، سایش بین

سطح غضروف ها را افزایش می دهد و در نتیجه باعث درد و ورم مفاصل می شود.

* بوی دهان: بوی نامطبوع دهان نشانه بارز کمبود آب بدن است. آب دهان در از بین بردن

باکتری های موجود در دهان و آب رسانی به زبان نقش موثری دارد.

* گرفتگی عضلات: اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل می شود. در صورت نرسیدن

اکسیژن به خون، عضلات اسیدلاکتیک ترشح می کنند که گرفتگی عضلانی به وجود می آورد.

آب کافی یعنی تامین اکسیژن خون.

*درمان آسم: آسم، مشکل قوه هاضمه و حالت تهوع صبحگاهی را با مصرف آب کافی پیش

گیری و یا درمان کنید.

* فشار خون بالا: تقریبا ۸۵ درصد حجم خون از آب

تشکیل شده است. بنابراین حجم خون با مصرف آب ارتباط تنگاتنگی دارد. به محض افت حجم

خون، مویرگ های کم تر فعال بسته می‌شود تا قسمت های فعال تر به خون کافی دسترسی

داشته باشند. با بسته شدن رگ ها، به عضلات فشار وارد می آید و مصرف آب می تواند فشار

وارد بر عضلات را تسکین دهد.
مطالب علمی زیبایی بود به خصوص اولی خیلی جالب بود...................
بهترین ساعت برای جذب ویتامین های مختلف

بدن در ساعت های مختلف روز، فعالیتهای متفاوتی انجام می دهد. بسیاری از افراد خوردن

مکمل های غذایی را در ساعتهای مختلف روز پیشنهاد می کنند تا با دستگاه گوارش و هضم و

جذب این مواد مغذی مطابقت داشته باشد.

بسیاری خوردن کلسیم را در شب پیشنهاد می کنند. به این دلیل که کلسیم در شب مورد

استفاده قرار می گیرد و همچنین به دلیل اینکه کلسیم می تواند زمانی که در رختخواب هستید

به خوابیدنتان کمک کند . برای مثال خوردن یک لیوان شیر را قبل از خواب به خاطر بسپارید. جذب

کلسیم دلیل این امر است.

منیزیم نیاز است که با کلسیم همراه شود. بسیاری از افراد منیزیم را با کلسیم،

با مکمل های شبیه به هم، در موقع خواب مصرف می کنند

اگرچه برخی معتقدند که منیزیم در روز بهتر جذب می شود. اگر مکمل کلسیم که شامل منیزیم

می شود، هر دو در یک زمان مصرف شود مناسبتر است.

بسیاری از ویتامین ها با غذا مصرف می شود، بنابراین مصرف آنها همراه با غذا توصیه می شود.

به خاطر داشته باشید که ویتامین ها را با غذا بخورید زیرا در آن لحظه شما درحال خوردن و

آشامیدن هستید.

ویتامین های محلول در چربی به چربی نیاز دارند تا جذب شوند بنابراین آنها باید همیشه با

غذاهایی که چربی دارند مصرف شود. این ویتامین ها شامل ویتامین
آ
، ویتامین د، ویتامین
ای
، و ویتامین کا هستند.

ویتامین سی فقط چند ساعت در رگ درحال گردش است.

برای کسب نتیجه بهتر ویتامین سی باید هر 3 ساعت یکبار یا در 3 وعده غذایی

تقسیم شده و مصرف شود
.

بهترین زمان برای جذب فیبر صبح است. در این لحظه، فیبر در روده وارد شده بدون اینکه

غذایی مانع ورود آن شود. فیبر می تواند مانع جذب ویتامین ها شود،

زیرا به عنوان یک پوشش برای روده عمل می کند، بنابراین بهتر است قبل از مصرف فیبر ویتامین

استفاده نکنیم. آهن نیز همراه با فیبر به خوبی جذب نمی شود.

پروبیوتیك ها همراه با غذا و گاهی اوقات قبل از غذا مخصوصا

20 دقیقه قبل از غذا جذب میشود.

آنزیم های گوارشی جهت تاثیرگذاری بیشتر، همراه با غذا مصرف شوند.

ویتامین های محرک مثل ویتامین سی، نباید قبل از خواب مصرف شوند زیرا شخص را

بیدار نگه می دارد. بعضی ها معتقدند که آب مرکبات و ویتامین سی خواب را برهم می زند اما

این مورد تایید نشده است.

اگر شما مکمل های غذایی زیاد مصرف می کنید، بایستی آنها را در قوطی های قرص سر و

سامان دهید و هر قوطی ای را مختص ساعتی از روز قرار دهید. آنها را به اندازه ای که توصیه

شده و سر ساعت مصرف کنید. گذاشتن قوطی قرص ها نزدیک میز شامتان باعث می شود که

موقع غذا خوردن، خوردن آنها را فراموش نکنید. حتی اگر ویتامین ها را سر ساعت نخوردید،

اضافه کردن آنها در برنامه غذایی تان در هر ساعتی از روز به سلامتی شما کمک می کند.

" ایشالا که ویتامین هر غذا ، میوه یا سبزی هایی که می خورید جذب بدنتون بشه : " DBig GrinBig Grin
باشنیدن کلمه پرینتر اولین چیزی که به ذهن مان می رسد گرفتن پرینت از اسناد و عکس های مان

است و دومین چیز ، سایز و قابل حمل و نقل نبودن آن به آسانی است. اما Printouts ذهنیت دوم

شما را تغییر خواهد داد . این پرینتر با طراحی زیبا و سایز کوچک می تواند بعنوان یک ابزار دست

برای شما و همیشه در کیف لپ تاپ شما باشد . این پرینتر با طول ۲۳ و عرض ۶ سانتیمتر زیاد

جاگیر نبوده و بعنوان یک پرینتر کار راه انداز میتوان کمک دست باشد . برای پرینت گرفتن به

کامپیوتر نیازی نیست و کافیست تا فلش درایو خود را به آن متصل کنید . به همه اینها دکمه ها

و نمایشگر OLED را اضافه کنید که زیبایی کار را دوچندان کرده است
CPR چيست؟

!!!!!! آنچه همه باید بدانند !!!!!!

فرض کنید ساعت 6:15 بعد از ظهر است و شما بعد از یک روز کاری سخت غیر معمول به خانه

تان بر می گردید (البته به تنهایی). شما به شدت خسته و غمگین هستید. ناگهان یک درد شدید

در ناحیه سینه خود احساس می کنید که به طرف بازو و نیز به آرواره شما زبانه می کشد.

فاصله خانه شما تا نزدیک ترین بیمارستان فقط 5 مایل (حدود 8 کیلومتر) است. متاسفانه،

نمیدانید که آیا می توانید تا رسیدن به بیمارستان تحمل کنید یا نه؟ شما آموزش کمک های اولیه

(CPR) را بلدید، اما نمی دانید چگونه این کمک ها را روی خودتان انجام دهید.

چگونه وقتی تنها هستیم از یک حمله قلبی جان سالم به در ببریم؟؟؟

بسیاری از مردم، زمانی که با حمله قلبی مواجه می شوند، تنها و بدون کمک هستند. شخصی

که ضربان قلب او نا منظم است و کسی که شروع به احساس ضعف می کند، تنها حدود 10

ثانیه
پیش از از دست دادن هوشیاریش وقت دارد.

به هر حال، این قربانیان می توانند با سرفه های مکرر و شدید

به خود کمک کنند. پیش از هر سرفه باید نفس عمیق بکشید،

و سرفه باید عمیق و کش دار باشد و خلط سینه را از عمق سینه ایجاد کنید. توالی یک نفس و

یک سرفه باید حدودا هر 2 ثانیه یکبار بدون توقف تکرار شود تا

کمک برسد و یا ضربان قلب دوباره به حالت عادی باز گردد.

نفس های عمیق اکسیژن را به داخل شش ها می کشد و حرکت های سرفه موجب فشار به

قلب و تداوم جریان گردش خون توسط آن می شود. همچنین این فشار فشرده کننده روی قلب

موجب بازیابی ریتم نرمال ضربان آن می شود. بدین طریق، قربانیان حملات قلبی می توانند تا

رسیدن به بیمارستان حیات خود را حفظ کنند.


امیدوارم هیچ وقت تو این موقعیت گرفتار نشید اما دونستن این مطالب لازمه . درسته ؟

همیشه شاد و سلامت باشید
http://complete-religion.blogspot.com/ در این وبلاگ اعجاز اسلام وقران اورده شده لطفا پس از مشاهده من رو از نظرات خودتون بهره مند کنین
عسل چربی های اطراف قلب را آب می کند

عسل يك واژه عربي است كه در فارسي آن را انگبين مي‌گويند و عبارت است از شهد گل‌ها كه زنبور عسل توسط خرطوم كوچك خود آن را مكيده و از راه دهان به كيسه بسيار كوچك خود موسوم به كيسه عسلي وارد مي‌كند.

وقتي ميزان شهد جمع‌آوري شده به حدود "40" ميلي‌گرم رسيد، گل‌ها را رها كرده و به سمت كندو پرواز مي‌كند. جالب اينكه براي تهيه يك كيلو عسل، زنبور بايد شهد "20" ميليون گل را جمع و به كندو حمل كند.

جالب‌تر اين است كه زنبور عسل خاصيت ثابت گلي دارد، يعني تا وقتي كه مشغول جمع آوري شهد يك گل است، روي ساير گل‌ها نمي‌نشيند.


خواص و مواد موجود در عسل:

عسل از قديمي ترين و نخستين شيرين كننده هايي است كه انسان استفاده كرده است و شامل قندهايي چون گلوكز، فروكتوز، مواد معدني همچون منيزيم، پتاسيم، كلسيم، كلريدسديم، گوگرد، آهن و فسفات است.

در ضمن اينكه ويتامين هايي همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نيز براساس كيفيت و نوع عسل به نسبت هاي متفاوت در آن ديده مي شود. علاوه بر موارد ذكر شده در حد كمي مس، يد و روي نيز در عسل وجود دارد.

از ويژگي هاي مهم عسل خاصيت ميكروب كشي آن است. عسل يك ضدعفوني كننده طبيعي است.

تحقيقات انجام شده در سال هاي اخير نشان مي دهد كه گذاشتن آن بر روي زخم ها مانع عفونت مي شود. از آنجايي كه عسل حاوي مواد آنتي باكتريايي است مي تواند بخوبي باعث بهبود زخم ها شود.

زنبور عسل پيش از رسيدن به كندو در بين راه مقداري از آب شهد را جذب مي‌كند و چون شهد گل‌ها حاوي "50" تا "80" درصد آب است،‌ با اين عمل ميزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداكثر25 درصد مي‌رساند، يعني حدودا از هر سه گرم شهدي كه زنبور عسل به كندو مي‌آورد، يك گرم عسل به دست مي‌آيد.

البته عسل مناطق شمالي كشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بيشتري برخوردار است و لذا آبكي مي‌باشد، ولي عسل مناطق كوهستاني از آب كمتري برخوردار مي‌باشد.

زنبور عسل نوعي از آنزيم دياستاز به نام انورتاز را نيز به شهد اضافه مي‌كند كه اين آنزيم به همراه مواد قندي و نشاسته‌اي كه چهار پنجم وزن عسل را تشكيل مي‌دهند، عامل اصلي متبلور شدن يا شكرك ‌زدن عسل به شمار مي‌روند.

لذا اين باور كه عسل غيرطبيعي شكرك مي‌زند صحيح نيست، بلكه دليل متبلور شدن و رسوب دادن عسل طبيعي وجود دياستاز و همچنين كربوهيدرات ها مي‌باشد.

دياستاز، ‌ذرات خيلي ريز عسل را به خود جذب كرده و باعث ته‌نشين شدن آن مي‌شود. مقدار گلوكز عسل هر چه بيشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشين مي‌شود. اين خاصيت فقط در عسل‌هاي طبيعي و غيرتقلبي ديده مي‌شود، زيرا تنها عسل‌هاي طبيعي حاوي دياستاز هستند.

مدت زمان شكرك زدن يا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتي در مورد عسل اقاقيا به چهار سال هم مي‌رسد.

تشخيص عسل طبيعي و غيرطبيعي از طريق مزه كردن غيرممكن است. براي مصرف كننده يك راه بيشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهايي است كه بدن در اختيارش گذاشته است. با چشمانش شكل ظاهري عسل را ارزيابي مي‌كند، با بيني‌اش آن را بو مي‌كند و با زبانش آن را مزه مي‌كند.

اگر مجموعه خصوصيات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعي است و ارزش آن را دارد كه بهايش را در حد معقول بپردازد.

لازم به ذكر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوي عسل فقط مربوط به گل هر منطقه مي‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگي ندارد. نوع نژاد فقط در پركاري و كم‌كاري تاثير دارد.»

همان طور كه قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را كربوهيدرات‌ها تشكيل مي‌دهند و بقيه آن عبارت است از: پروتئين، املاح معدني، عناصر معطر، آنزيم‌ها، ويتامين‌ها، گرده گل و آب.

هر 100 گرم عسل 330 كيلوكالري انرژي توليد مي‌كند. لذا عسل، غذايي مقوي و انرژي‌زاست و به كمك دياستازهايش چربي‌هاي اطراف قلب را آب مي‌كند. به همين دليل مصرف آن به سالخوردگان و بيماران قلبي توصيه مي‌شود.

ادامه دارد ...
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر ذوالقرنین گرامی

حال که ما را با فواید بلعیدن عسل آشنا کردید می شود بفرمایید یک عسل خوب و مرغوب چه ویژگی هایی دارد

با سپاس و امتنان
بسم الله الرحمن الرحیم

با اجازه از محضر " ذوالقرنین " گرامی و بزرگوار . از اطلاعات مربوط به " انگبین " نتان بسیار سپاس گزار هستیم .

اما در مورد عسل یا همان انگبین مرغوب باید این نکته را اضافه کرد :

ممکن است دیگران تبهر لازم و کافی را برای شناخت عسل خوب و مرغوب از عسل نا مرغوب را نداشته باشند ، لذا به این نکات توجه کنید برخی می گویند عسل خوب نباید کش بیاید و وقتی با قاشق آن را از ظرف مربوط جدا می کنیم باید سریع قطع شود چون غلظت آن نشان دهنده ی مرغوبیت و کفیت بالای آن می باشد .

این نکته شاید در مورد عوام ؛ عاقلانه به نظر برسد لاکن اگر می خواهید عسل خوب را تشخیص دهید کافی است به اندازه ی یک قاشق مربا خوری سر پر را بر دهان گذاشته و نه خورده خورده کاملا آن را یکجا فرو برده یا به اصطلاح بلعیده شود اگر بر ته گلوی خود سوزش و خارشی احساس شد آن عسل ، عسل مرغوبی است

عسل مرغوب گوارای وجودتان .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع