ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توصیه های مقام معظم رهبری
۱۰ دي ۱۳۹۲, ۰۶:۲۰ عصر
ارسال: #2
RE: مقام معظم رهبری
متن زیر بخشی از فصل اول کتاب انسان 250 ساله است که به صورت خلاصه ارائه می شود.
[highlight=#NaNNaNNaN]
[/highlight]
«سیره نبی اکرم در دوران ده ساله حاکمیت اسلام در مدینه، یکی از درخشانترین – گزافه نیست اگر بگوییم درخشان ترین – دوره های حکومت در طول تاریخ بشری است. باید این دوره کوتاه و پرکار و فوق العاده تأثیرگذار در تاریخ بشر را شناخت. دوره مدینه، فصل دوم دوران بیست وسه ساله رسالت پیغمبر است. سیزده سال درمکه، فصل اول بود – که مقدمه فصل دوم محسوب می شود – و تقریباً ده سال هم دوران مدینه ی پیغمبر است، که دوران شالوده ریزی نظام اسلامی و ساختن یک الگو و نمونه از حاکمیت اسلام برای همه زمان ها و دوران های تاریخ انسان و همه مکان هاست. نظامی که پبغمبر ساخت، شاخص های گوناگونی دارد که در بین آنها هفت شاخص مهمتر و برجسته تر است.
شاخص اول، ایمان و معنویت است. انگیزه و موتور پیش برنده ی حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم می جوشد و دست و بازو و پا و وجود آنها را درجهت صحیح به حرکت در می آورد. پس شاخص اول، دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه درست به افراد است، که پیغمبر این را از مکه شروع کرد و در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
شاخص دوم، قسط و عدل است. اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقی به حق دار – بدون هیچ ملاحضه - است.
شاخص سوم، علم و معرفت است. در نظام نبوی، پایه همه چیز، دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمی دهند؛ مردم را با آگاهی و قدرت تشخیص، به نیروی فعال – نه نیروی منفعل بدل می کنند.
شاخص چهارم، صفا و اخوت است. در نظام نبوی، درگیریهای برخاسته از انگیزه های خرافی، شخصی، سودطلبی و منفعت طلبی مغبوض است و با آن مبارزه می شود. فضا فضای صمیمیت و اخوت و برادری و همدلی است.
شاخص پنجم، صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسان ها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک می کند؛ انسان با اخلاق و مزکی می سازد. تزکیه یکی از آن پایه های اصلی است؛ یعنی پیغمبر روی یکایک افراد، کار تربیتی و انسان سازی می کرد.
شاخص ششم اقتدار و عزت است. جامعه و نظام نبوی، تو سَری خور، وابسته و دنباله رو و دست حاجت به سوی این و آن دراز کن نیست؛ عزیز و مقتدر و تصمیم گیر است؛ صلاح خود را که شناخت، برای تأمین آن تلاش می کند و کار خود را پیش می برد.
شاخص هفتم، کار و حرکت و پیشرفت دائمی است. توقف در نظام نبوی وجود ندارد؛ بطور مرتب، حرکت، کار و پیشرفت است. اتفاق نمی افتد که یک زمان بگویند دیگر تمام شد، حال بنشینیم استراحت کنیم! این وجود ندارد. البته این کار خستگی آور کسل کننده و ملول کننده و به تعب آورنده ای نیست؛ کاری است که به انسان نشاط و نیرو و شوق می دهد.»
[font=verdana, helvetica, sans-serif][highlight=#NaNNaNNaN][b]بیانات معظم له در دومین کنگره جهانی امام رضا - 1365[/b][/highlight][/font]

آيا به آيات قرآن نمى‏ انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟
سوره محمد(ص)/ آیه 24
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط hamed
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
توصیه های مقام معظم رهبری - safirashgh - ۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۲۸ صبح
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۱۰ دي ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ عصر
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۶ بهمن ۱۳۹۲, ۱۰:۳۶ صبح
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۱۸ بهمن ۱۳۹۲, ۰۷:۱۸ عصر
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۱ فروردين ۱۳۹۳, ۰۱:۰۳ عصر
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۱۹ فروردين ۱۳۹۳, ۱۱:۰۵ صبح
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳, ۰۸:۳۰ عصر
RE: مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۳ مرداد ۱۳۹۳, ۱۰:۵۸ عصر
RE: توصیه های مقام معظم رهبری - Afkhami - ۶ مرداد ۱۳۹۳, ۰۵:۰۸ عصر
RE: توصیه های مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۱۴ شهريور ۱۳۹۳, ۱۰:۰۹ صبح
RE: توصیه های مقام معظم رهبری - هُدهُد صبا - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴, ۰۱:۳۳ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا