تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید

نسخه کامل: اخبار روز
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
انتشارات انقلاب اسلامی، وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر فرزانه انقلاب، به دلیل گرانی کاغذ و برای دسترسی آسان مخاطبان، کتاب‌هایش را به رایگان روی اینترنت قرار داد

http://www.book-khamenei.ir/
[تصویر:  5658e17ef3.jpg]


روزگار نو:شبکه جم با تأسیس در سال 1386 فعالیت خود را آغاز کرد که این شروع با تقویت روابط با فارسی وان و عوامل این شبکه مصادف می شود. تا آن جایی که یک منبع موثق و نزدیک به شبکه جم تی وی اعلام کرد شماری از کسانی که در شبکه فارسی وان فعالیت می کردند برای امکان سفر به ایران به شبکه جم تی وی پیوسته اند و مدیر این شبکه به این نیروها قول داده است که امکان تردد آنها به داخل کشور را فراهم می نماید.

به گزارش جام نیوز این منبع افزود که یکی از این افراد بنام سارا رهبری که سابقا مسئول خرید سریال وهماهنگی انها برای دوبله در شبکه فارسی وان بوده است اینک همزمان در هر دو شبکه مشغول فعالیت می باشد.
بنابر دلائلی نامعلوم سارا رهبری به عنوان یکی از عناصر تأثیرگذار و کلیدی در این شبکه اخراج می شود و شاید همین امر جرقه ای می شود تا شعله بر اندام اختلافات این دو شبکه بیافتد.

سینا ولی الله، از عوامل فارسی وان روز دوشنبه 8 آبان 1391 با درج پستی در فن پیجش در فیس بوک، دست به افشاگری علیه سیاست های مدیریت گروه "جم" (GEM)زد و گروه جم را گروهی خائن به ایرانیان دانست که به هر قیمتی به فکر بیزینس و منافع شخصی خود هستند.

بعد از افشاگری های سینا ولی الله، مدیریت گروه جم بلافاصله با انتشار بیانیه ای ولی الله را رقیبی حسود معرفی می کند و می نویسد: «بجای اینکه از موفقیت دیگران ناراحت باشید و از حسادت بسوزید شما نیز موفقیت را پیشه راه خود کنید و با تلاش و پشت کار و کمی هم عقل و درایت شما هم موفق شوید؟»

اختلافات به اینجا ختم نمی شود سینا ولی الله بار دیگر در مصاحبه ای با یکی از فعالان ماهواره ای ضمن اشاره به مشکلات فارسی وان، گروه جم را متهم به پخش غیر قانونی برخی از برنامه ها کرد.

ماجرا به این جا ختم نمی شود. چندی پیش مطلبی از سایت بالاترین تحت عنوان مصاحبه رادیو زمانه با مدیر گروه جم انتشار پیدا می کند که البته تا کنون جنجال های فراوانی بر سر ساختگی و یا واقعی بودن این مصاحبه وجود دارد. کریمیان در این مصاحبه هجمه اتهامات را حاصل حسادت رقبایی مانند شبکه های من و تو و فارسی وان قلمداد می کند.

وی همچنین در صفحه شخصی اش در فیس بوک فشارهای عوامل شبکه من و تو را دلیل تمامی این جنجال ها می داند.وی در لابلای این مصاحبه فساد حاکم در شبکه من و تو را افشا نموده است.

پخش سریال ضد ایرانی حریم سلطان از این شبکه را نیز می توان به عنوان یکی از جنجال های اخیر نام برد.

سریالی که از اعتراض رجب طیب اردوغان و اعتراض مردم ترکیه شروع شد و به دستگیری دوبلرهای این سریال آن هم در تهران و کشف فعالیت های زیر زمینی عوامل شبکه در داخل ایران ختم شد. فعالیتی که به طور گسترده تحت عناوین مختلف و با دور زدن قانون انجام می گرفت.

با افشاگری های گسترده شهرام همایون در قالب چند برنامه زنده تلویزیونی علیه سعید کریمیان و برملا ساختن ارتباط وی با سازمان مجاهدین خلق پنجره ای دیگر برای فشار به شبکه جم گشوده می شود که وابستگی سیاسی سعید کریمیان و گروه جم با گروهک تروریستی منافقین و حضور فعال در پادگان اشرف حکایت می کند.

ادامه افشاگری ها از سوی شهرام همایون در پی واکنش سعید کریمیان وارد فاز جدیدی شد که هر کدام از دو مدیر شبکه برای یکدیگر چنگ و دندان تیز می کردند.
کریمیان با انتشار بیانیه ای همایون را به عنوان فردی کلاهبردار و دلال دختران ایرانی متهم می نماید.

شهرام همایون با رد اتهامات سعید کریمیان در دو برنامه زنده تلویزیونی گفت: «حالا کسی که یک دفتر در ایران، دبی و لندن دارد بیانیه صادر می کند و مرا متهم به دلالی دختران می کند و کسانی که خودشان دستشان به این کار (فروش دختران ایرانی) آلوده است از این خلاء سوء استفاده کرده و برای سقوط اخلاق در جامعه، روابط جنسی و فیلم های رخت و خوابی را به جامعه می کشانند. تمام این ها طبق سناریویی از پیش تعیین شده می باشد.»

مدیر کانال یک در ادامه گفت: «قضاوت من در این مورد نیست که جنابعالی 3 سال در قرارگاه اشرف بودی و یا در تلویزیون مجاهدین خدمت می کردی. این ها که عیب نیست! ایراد من به شما عملکرد امروز تو هست. جنایاتی که در جامعه انجام دادی و اخلاق جامعه را از بین برده ای.»

بر اساس گمانه زنی ها و تحلیل کارشناسان رسانه ای گفته می شود عضویت سعید کریمیان در گروهک منافقین که هم در رسانه های اپوزیسیون و هم در رسانه های داخلی بازتاب گسترده ای داشت سبب شد تا شرکت اماراتی ماهواره الیاه ست در اولین اقدام پروایدر یاه ست (فروش فرکانس و ارائه خدمات ماهواره ای) را که مدتی تحت عنوان gem cast در دست گروه جم بود را از آنان بگیرد و به شرکتی دیگر واگذار نماید.

فشارهای مختلف مالی وسیاسی بر شبکه ضد فرهنگی و مبتذل جم باعث می شود تا گروه شبکه های جم مجبور به واگذاری 7 کانال از 10 شبکه کند.

اینک بیش از 72 ساعت است که در اقدامی بی سابقه تمامی شبکه های جم از صفحه ماهواره برچیده شده و بینندگان این شبکه با چند ستون رنگی و صدای بوقی ممتد مواجه می شوند.
[تصویر:  2]
کارلوس کی‌روش هم‌گروهی با آرژانتین، نیجریه و بوسنی را یک افتخار برای فوتبال ایران می‌داند. او می‌گوید باید از هم‌گروهی با این تیم‌ها لذت برد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرمربی ایران در واکنش به هم‌گروهی با تیم‌های آرژانتین، نیجریه و بوسنی گفت: این یک افتخار است. ما اکنون باید از آن لذت ببریم. باید برابر بهترین تیم‌های دنیا قرار بگیریم و فرصت بسیار بزرگی است تا پیشرفت کنیم و نشان دهیم تیم بهتری شدیم.
کی‌روش بهمن 90 در جلسه با سردبیران ورزشی خبرگزاری‌ها گفته بود که حریف ایران در جام‌جهانی بازیکنانی نظیر لیونل مسی است نه بازیکنی مثل پارک جی‌سونگ.
تیم ملی ایران در گروه ششم رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی باید به مصاف سه تیم از سه قاره متفاوت برود. دیدار نخست ایران 26 خرداد برابر نیجریه خواهد بود، سپس تیم ملی یک تیم رودروی آرژانتین قرار می‌گیرد و بازی سوم ایران 4 تیر برابر بوسنی خواهد بود.



سه شنبه 19 آذر 1392 17:10
شماره خبر : 1337043



ارسال به دوست


چاپ این صفحه

رهبر معظم انقلاب: امواج نشاط آفرین «ما می‌توانیم» را تقویت کنید/ لزوم برخورد حکیمانه با مقوله تهاجم فرهنگی [تصویر:  -8588148840780320099.jpg]
گروه سیاسی: واقعیتی به نام «ما می‌توانیم» در روح جوانان کشور موج می‌زند، این امواج نشاط‌آفرین را تقویت کنید تا برپایی تمدن نوین اسلامی تحقق یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز سه‌شنبه، 19 آذرماه در دیدار رئیس و اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به شخصیت و سوابق فرهنگی رؤسای سه قوه و همچنین اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ عنوان دردمندان عرصه فرهنگ گفتند: بر همین اساس از این شورا انتظار می‌رود اهتمام و تلاش بیشتری برای برجسته کردن موضوع فرهنگ در جامعه و رساندن آن به جایگاه واقعی به خرج دهد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی، هویت و روح یک ملت است، خاطرنشان کردند: فرهنگ، حاشیه و ذیل اقتصاد و سیاست نیست، بلکه اقتصاد و سیاست، حاشیه و ذیل فرهنگ هستند.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با اشاره به تأکیدهای قبلی مبنی بر لزوم وجود پیوست فرهنگی برای همه موضوعات و مسائل مهم در عرصه‌های مختلف افزودند: برخی اوقات ممکن است، تصمیم‌گیری‌ها و مصوّبات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و حتی علمی تبعات منفی فرهنگی در جامعه به‌وجود آورد که دلیل آن نبود پیوست فرهنگی است.

ایشان تأکید کردند: برای فعالیت‌های فرهنگی، برنامه‌ریزی ضروری است و نمی‌توان انتظار داشت که فرهنگ کشور اعم از فرهنگ عمومی، فرهنگ نخبگان و فرهنگ دانشگاهی به خودی خود پیش برود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی از این نکته وارد موضوع لزوم نظارت و هدایت دولت در مورد مسائل فرهنگی شدند و خاطرنشان کردند: دستگاه‌های مختلف در قبال جریان فرهنگ عمومی کشور مسئولند.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هدایت و نظارت در مسائل فرهنگی را همچون مراقبت باغبان از گل‌های زیبا دانستند و گفتند: کندن علف‌های هرز در یک بوستان به معنای رشد گل‌ها و استفاده طبیعی آنها از آب و نور و هواست.

ایشان حساس بودن و مقابله با مسائل مخرّب فرهنگی را از وظایف نظارتی حکومت دانستند و افزودند: همه ما در قبال مسائل فرهنگی و فرهنگ عمومی کشور مسئولیت شرعی و قانونی داریم.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ همواره متکی به حضور مردم است، افزودند: سپردن مسائل فرهنگی به مردم، نافی وظیفه نظارتی و هدایتی دولت نیست و حضور حکومت و دولت در عرصه فرهنگ نیز به معنای سلب حضور مردم نیست.

چرا بر ارزش‌های والای فرهنگ خود، اصرار نداشته باشیم؟

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با اشاره به برخی اظهارات غیر مسئولانه در خصوص لزوم آزادی‌های فرهنگی همچون غرب، خاطرنشان کردند: چرا هنگامی که غربی‌ها بر مسائل غیر معقول و انحرافی همچون اختلاط زن و مرد با عنوان تساوی زن و مرد یا سبک زندگی خود با عنوان پیشرفت و تجدد لجاجت دارند، ما بر ارزش‌های والای فرهنگ خود، اصرار نداشته باشیم؟

جایگاه و اهمیت شورای عالی انقلاب فرهنگی دومین نکته‌ای بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند: شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از ابتکارات با برکت امام خمینی(ره) بود که عالی‌ترین و بهترین مرکز فرهنگی کشور است.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، حضور مسئولان ارشد و همچنین حضور چهره‌های تأثیرگذار علمی و فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی را مهم‌ترین نقطه قوت این شورا دانستند و تأکید کردند: همین مسئله موجب می‌شود که موضوع فرهنگ کشور، تابع بالا و پایین شدن جریانات سیاسی نباشد و حرکت فرهنگی کشور ضمن برخورداری از ثبات از روزمرگی خارج شود.

ایشان افزودند: یکی از مسائل مهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که اعضای شورا، جایگاه و تأثیرگذاری آن را به‌عنوان مرکز اصلی سیاستگذاری فرهنگی کشور باور داشته باشند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی از ورود به جزئیات پرهیز کند

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور مستمر اعضاء و تعطیل نشدن جلسات شورا را بسیار ضروری برشمردند و افزودند: شورای عالی انقلاب فرهنگی به مسائل زیرساختی و اساسی بپردازد و از ورود به جزئیات پرهیز کند.

ایشان سومین نکته خود را به ضمانت اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی اختصاص دادند و گفتند: مصوبات شورا حتماً اجرا شوند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور رئیس قوه مجریه، رئیس قوه مقننه و قانونگذاری و وزرا و مسئولان را ضمانت اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی دانستند و خاطرنشان کردند: اسناد بسیار مهم و خوبی همچون نقشه جامع علمی کشور، سند تحول بنیادی در آموزش و پرورش، سند دانشگاه اسلامی، و سند راهبردی نخبگان باید اجرایی و عملی شود و خودِ شورا نیز بر نحوه اجرای آنها نظارت داشته باشد.

واقعیتی به نام تهاجم فرهنگی، چهارمین نکته‌ای بود که رهبر انقلاب توجه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را به آن جلب کردند.

ایشان با اشاره به سخنان چهره‌های فرهنگی و سیاسی کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی درباره تهاجم فرهنگی آمریکا علیه سایر فرهنگ‌ها افزودند: واقعیتی که سال‌ها قبل آن را گوشزد می‌کردم، هم‌اکنون عینیات انکارناپذیری یافته است.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای سپس یک واقعیت دیگر را مورد اشاره قرار دادند: «فعالیت حداقل صدها رسانه صوتی، تصویری، مکتوب و اینترنتی در جهان با هدف مشخص تأثیرگذاری بر ذهن و رفتار ملت ایران».

ایشان برخی بازی‌های رایانه‌ای و اسباب‌بازی‌های وارداتی را از جمله مصداق‌هایی خواندند که در ترویج رفتار و سبک زندگی غربی در ذهن کودکان، نوجوانان و جوانان ایرانی تأثیرگذاری می‌کند.

ضرورت برخورد حکیمانه با مقوله تهاجم فرهنگی

رهبر معظم انقلاب کار و ابتکار را اساس برخورد حکیمانه با مقوله تهاجم فرهنگی دانستند و تأکید کردند: باید با تلاش مبتکرانه به مقابله با این مقوله پرداخت که در این زمینه، مسئولیت صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار سنگین است.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در همین زمینه به وزارت ارشاد توصیه مؤکد کردند: تولید کتاب، ترجمه کتاب‌های مفید، تولید فیلم‌های سینمایی جذاب با تکیه بر ظرفیت‌های بالای ساخت فیلم، تولید بازی‌های رایانه‌ای مفید، ترویج بازی‌های پرتحرک و تولید اسباب‌بازی‌های معنادار و جذاب را در دستور کار قرار دهد.

رهبر معظم انقلاب، رصد و شناخت دقیق پدیده‌های نوظهور تهاجم فرهنگی را قبل از ورود به ایران ضروری دانستند و خاطرنشان کردند: دیر فهمیدن و دیر جنبیدن مشکل‌آفرین است، بنابر این باید به موقع و حکیمانه برخورد کرد.

ایشان در تبیین برخورد حکیمانه خاطرنشان کردند: گاه باید از نفوذ پدیده‌ها، کاملاً جلوگیری کرد، اما برخی پدیده‌ها را می‌توان پذیرفت و یا اصلاح کرد.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به‌عنوان آخرین نکته در بحث تهاجم فرهنگی، انفعال و موضع دفاعیِ صرف در مقابل فرهنگ مهاجم را بدترین و خسارت‌بار‌ترین نوع برخورد خواندند و خاطرنشان کردند: مواضع تهاجمی نیز در برخی موارد، لازم است، اما به هر حال در هر شرایط باید حکیمانه و با فکر عمل کرد.

ایشان سپس در پنجمین نکته از سخنان خود، رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را به توجه کامل به ضرورت استمرار پیشرفت علمی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی فراخواندند.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای شتاب فراوان علمی کشور و پیشرفت‌های علمی یک دهه اخیر را واقعیت مبارکی خواندند که مخالفان ایران نیز به آن اذعان کرده‌اند.

ایشان با یادآوری سخنان رئیس‌جمهور در همین زمینه، همه مسئولان کشور به‌ ویژه وزیران آموزش عالی و بهداشت و درمان را موظف کردند همه تلاش خود را به‌کار گیرند تا چرخه پیشرفت علمی کشور کند نشود و هر روز توسعه و سرعت بیشتری یابد.

امواج نشاط‌آفرین «ما می‌توانیم» را تقویت کنید

ایشان افزودند: واقعیتی به نام «ما می‌توانیم» در روح جوانان کشور موج می‌زند، این امواج نشاط‌‌آفرین را تقویت کنید، تا به یاری پروردگار رسیدن کشور به قله‌های علمی و مرجع شدن علمی ایران و برپایی تمدن نوین اسلامی، تحقق یابد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی یک توصیه بسیار مهم دیگر هم داشتند و آن اینکه: دانشگاه‌ها به هیچ دلیلی جولانگاه جریان‌های سیاسی نشود، چرا که این کار جلوی رشد و شتاب علمی را می‌گیرد.

ایشان خاطرنشان کردند: همچون گذشته، اعتقاد داریم جوان به‌ ویژه جوان دانشجو موتور محرک تحولات سیاسی اجتماعی است، اما این مسئله با تبدیل دانشگاه به محل جولان جریان‌های سیاسی کاملاً متفاوت است.

ششمین نکته سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابراز یک نگرانی شدید و دغدغه عمیق بود: «نگرانی از بی‌توجهی به زبان فارسی و تهاجماتی که به این زبان می‌شود».
ایشان با انتقاد از کاربرد تعابیر بیگانه در مواقعی که لغت فارسی وجود دارد، افزودند: متأسفانه کار به جایی رسیده است که برخی از به کار نبردن اصطلاحات فرنگی احساس خجالت می‌کنند و نام‌ها و تعابیر بیگانه در مسائل مختلف و حتی در مسائل مربوط به کودکان و نوجوانان در حال گسترش است.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای تأکید کردند: شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن مقابله حکیمانه با هرگونه تضعیف و معارضه با زبان عمیق و زیبای فارسی، برای تقویت، گسترش و تحکیم زبان فارسی در همه زمینه‌ها، تلاش ملموس و مجدانه‌ای انجام دهد.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در ادامه سخنانشان، وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه علوم انسانی را یادآور شدند و افزودند: شورا به‌ عنوان اساسی‌ترین کار، به تدوین مبانی علمی و فلسفی تحول علوم انسانی اقدام کند.

رهبر معظم انقلاب در آخرین نکته، ضرورت توجه به آسیب‌های اجتماعی و علل فرهنگی آن را خاطرنشان کردند و افزودند: ریشه‌یابی و بررسی راه حل‌های مسائلی همچون طلاق، فسادهای مالی و بزهکاری مورد توجه شورا قرار گیرد.

ایشان در زمینه مسائل اجتماعی، افزایش سن جمعیت کشور را خطری واقعی برشمردند و افزودند: مسئولان مقابله با کاهش جمعیت جوان کشور را جدی بگیرند و برای آن راه حل‌های به موقعی ارائه دهند.
رهبر معظم انقلاب در این دیدار، همچنین یاد مرحوم دکتر حسن حبیبی را گرامی داشتند.

قبل از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی، رئیس‌جمهور شورای عالی انقلاب فرهنگی را بالاترین نهاد سیاستگذاری فرهنگی کشور خواند و گفت: اگر دولت قصد داشت بهترین مشاوران فرهنگی را برگزیند، نمی‌توانست بهتر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را انتخاب کند.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به مصوبات بسیار موفق شورا به‌ ویژه درخصوص تولید علم و فناوری تأکید کرد: دولت مصمم است اقدامات مجدانه‌ای را برای تکمیل چرخه علم و فناوری در کشور و تولید ثروت از علم و افزایش قدرت ملی انجام دهد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر عزم دولت برای اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: از جمله اسناد شورا، سند مربوط به نخبگان است که دولت برای اجرایی شدن آن و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام خواهد کرد.

وی یکی از رویکردهای دولت را تهیه پیوست فرهنگی برای مسائل اجرایی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دانست و با اشاره به اهتمام دولت برای صیانت از باورهای دینی و اخلاقی افزود: ما معتقدیم باورهای دینی باید در کنار عقلانیت و اعتدال، از افراطی‌گری و خرافه‌گرایی و شعارزدگی فاصله بگیرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مردم در مسائل فرهنگی و همچنین وظیفه نظارتی شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوعات نهاد خانواده و آموزش و پرورش را دارای اهمیت ویژه برشمرد و تأکید کرد: اصلاح فرهنگ عمومی جامعه از طریق فرهنگ‌سازی در خانواده‌ها و مدارس امکان‌پذیر است.
آمریکا توافق ژنو را نقض کرد


تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ -


رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاسـت‌خارجی مجلس، با بیان اینکه آمریکا با قرار دادن تعدادی از شرکت‌های ایرانی در لیست تحریم، توافقات هسته‌ای ژنو را نقض کرد، گفت:ما باید با اتخاذ تصمیمات لازم به فعالیت‌های صلح‌آمیز خود در کشور شتاب بیشتری دهیم.

علاء‌الدین بروجردی، با اشاره به قرار گرفتن تعداد دیگری از شرکت‌ها و شخصیت‌های ایرانی و غیر ایرانی در لیست تحریم‌ به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای، از سوی‌ آمریکا، گفت: به طور حتم اقدام اخیر آمریکا در قرار دادن نام تعدادی از شرکت‌ها و نهادهای ایرانی در لیست تحریم، نقض آشکار توافقات هسته‌ای ژنو است و مقامات این کشور نشان دادند که قابل اعتماد نیستند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اقدام اخیر آمریکا نشان داد که عملا امروز این کشور علی‌رغم ادعای ابرقدرتی خود در دنیا، دنباله‌روی لابی‌های صهیونیسم بوده و نمی‌تواند در امور و سیاست‌های خود به صورت مستقل عمل کند.

وی با حمایت از اقدام امروز وزارت امور خارجه برای بازگرداندن هیات مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات کارشناسی ایران و 1+ 5 در وین اتریش، گفت: این اقدام وزارتخانه تصمیم منطقی و انقلابی بود اما این وزارتخانه باید بداند که ملت ایران و نمایندگان مجلس نسبت به منافع ملی، حقوق ایران در عرصه هسته‌ای و خون شهدای هسته‌ای عقب‌نشینی نخواهند کرد و انتظار می‌رود که تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای با قاطعیت از منافع ملی دفاع کند.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با تأکید بر اینکه آینده مذاکرات هسته‌ای به عملکرد کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا بستگی دارد، تصریح کرد: با توجه به رویکرد خصمانه این کشور و نقض توافقات ژنو نمی‌توان به آینده روند مذاکرات هسته‌ای نگاه خوشبینانه‌ای داشت و عملا ما باید با اتخاذ تصمیمات لازم به فعالیت‌های صلح‌آمیز خود در کشور شتاب بیشتری دهیم.

بازگشت به ابتدای صفحه
رهبر معظم انقلاب در ديدار اعضای شوراى عالى انقلاب فرهنگى بیانات خاصی در زمینه به ورزش و تفریح جوانان و نوجوانان کشور داشتند. ایشان در میان بیانات خود آورده اند: "... فيلم هم چيز جذّابى است؛ سينما خيلى عنصر جذّابى است، رسانه‌ى فوق‌العاده‌اى است، يعنى واقعاً الان هيچ‌چيزى مثل سينما نيست از لحاظ اثرگذارى؛ خب روى اين زمينه كار بكنيد؛ كارهاى ابتكارى بكنيد؛ اسباب‌بازى همين‌جور، بازىِ رايانه‌اى همين‌جور، عروسك همين‌جور، اينها چيزهايى است كه لازم است."

رهبر معظم انقلاب در ادامه سخنان خود نگاهی به ورزش های سنتی داشتند و از مسئولین درخواست کردند تا ورزش های سنتی و بازی های ایرانی را ترویج دهند و فرمودند: " ... اسباب‌بازى رايج بچّه‌هاى ما شده تفنگ. خب بابا! آمريكايى‌ها كه پدرجدّ ما در اين كارند، الان پشيمانند، درآن درمانده‌اند كه چه‌كار كنند. ما بچّه‌هاى خودمان را كه اَلَك‌دولَك بازى ميكردند كه تحرّك داشت و خوب بود، گرگم‌به هوا بازى ميكردند كه كار بسيار خوبى بود و ورزش بود و بازى و سرگرمى بود، يا اين چيزى كه خط كشى ميكنند و لىِ‌لىِ ميكنند - بازىِ بچّه‌هاى ما اينها بود - آورده‌ايم نشانده‌ايم پاى اينترنت، نه تحرّك جسمى دارند، نه تحرّك روحى دارند، و ذهنشان تسخير شده به وسيله‌ى طرف مقابل. خب بياييد بازى توليد كنيد، بازى ترويج كنيد، همين بازى‌هايى كه بنده حالا اسم آوردم و ده‌تا از اين قبيل بازى [كه‌] بين بچّه‌هاى ما از قديم معمول بوده را ترويج كنيد؛ [اين‌] يكى از كارها است، اينها را ترويج كنيد."

altایشان همچنین در مورد ورزش های ملی و میهنی فرمودند:" ... ما همه‌اش نبايد نگاه كنيم ببينيم كه غربى‌ها از چه‌جور بازى‌اى حمايت ميكنند، ما هم از همان بازى حمايت بكنيم. خب حالا من نميخواهم راجع به بعضى از اين ورزشها چيزى بگويم، امّا خب ما خيلى كارهاى خوب داريم كه مال ما است؛ من [قبلاً] گفتم،چوگان مال ما است، ديگران به اسم خودشان كردند؛[خب‌] اين را ترويج كنيد؛ ورزش باستانى يك ورزش زيبا و هنرى است، خب اين را ترويج كنيد؛ اينها را پيش ببريد و ترويج كنيد كه بچّه‌ها [سراغ اينها] بروند
محصولات غذایی غربی و تغییر سبک زندگی ایرانیان
₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪


[تصویر:  8cd67dad2809f5286deb0b5f47331de0-425]
با وجود اینکه دولت امریکا واردات کالا از ایران را ممنوع کرده و حتی در موارد بسیاری میزان واردات از ایران را به صفر رسانده است اما مشخص نیست چطور شرکت های امریکایی به فعالیت خود در ایران ادامه داده و برخی دیگر تازه فعالیت خود را آغاز می کنند.
در سال 2012 رقم واردات ایران از امریکا به 160 میلیون دلار رسید.
کوکاکولا و اُرال بی از جمله کالاهای امریکایی بودند که حضورشان در ایران را حفظ کردند. همچنین واردات لبنیات از امریکا از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار در سال 90 به ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار در سال 91 افزایش یافته است.
وال استریت ژورنال علت رشد کالاهای امریکایی به ایران را صدور جوازی برای اقلام خوراکی غیر تحریمی در اکتبر 2012 می داند. همچنین این روزنامه از ادامه فعالیت شرکت های غذایی «کرافت‌فود» و «مارس» و کمپانی پپسی مبتنی بر این جواز خبر می دهد.
در پی درخواست‌های مردمی صورت گرفت
اعلام شماره حساب کمپین جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای سوریه‎
در پی درخواست‌های مردمی کمپین جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای سوریه‎ که قرار است در دهه آخر ماه صفر اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی بکند شماره حسابی را به این امر اختصاص داده و اعلام کرد.



[تصویر:  13920927000408_PhotoA.jpg]


با یار بمانید و ز اغیار نترسید
از عربده دشمن قدار نترسید

میثم به سر دار پیامی ابدی داد
ای حیدریان از خطر دار نترسید

یک چیز بگویم دلتان قرص بماند
تا هست ابالفضل، علمدار؛ نترسید
[highlight=#NaNNaNNaN]
کوتاه شود
[/highlight][تصویر:  270cb95a8a4abbca6b5f19f9b1ec78a1-425]
اگاه باشید!! تحریم! را زمانی درکربلا برداشتند که سر امام را برنیزه کردند...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع