حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 48 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۷:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ عصر، توسط آشنای غریب.)
ارسال: #471
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۷:۵۳ عصر
ارسال: #472
|
|||
|
|||
سلام و عرض تسلیت منم پذیرا باشید جناب افخمی
شما برای ما مثل پدری مهربان هستید و خدا سایه شما را بر سر عزیزانتان حفظ کند و إن شاء الله روح پدر بزرگوارتان در آرامش باشد و خدا به شما صبر جمیل دهد و تشکر از سید طلبه بابت پست تاریخ اسلام اجرتان با سالار شهدا آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۳, ۰۹:۲۲ عصر
ارسال: #473
|
|||
|
|||
حرف های عادی بین اعضا
با سلام و ابتدا عرض تسلیت خدمت مدیر ارزشمند تالار جناب افخمی و درخواست طول عمر از خداوند منان برای ایشان و خانواده محترمشان.
امیدوارم که عرض تسلیت من و همسرم را پذیرا باشید... غم از دست دادن پدر.آنهم پدری که حاصل زحمتش انسان وارسته ای چون شماست واقعا سخت و جان فرساست اما مشیت خدای تعالی بر این بوده و همه ما تسلیم اراده اوییم. و همچنین عذر خواهی بابت تاخیر چند روزه که به خاطر مشغله های فراوان و اتفاقات مهم در این برحه از زندگی از توفیق حضور در جمع دوستانی چون شما باز ماندم... ![]() ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۵ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۰۸ عصر
ارسال: #474
|
|||
|
|||
سلام و علیکم
بدینوسیله مراتب تشکر خود را بابت اظهار همدری فوت پدر گرامیم ابراز نموده سلامتی همراه با عزت برای یکایک شما آرزومندم . ارادتمند - باقر افخمی |
|||
|
۲۶ آبان ۱۳۹۳, ۱۲:۰۹ صبح
ارسال: #475
|
|||
|
|||
Salam
khoshal shodam az ashnai ba shoma Mojtaba az Hamburg |
|||
|
۲۶ آبان ۱۳۹۳, ۰۱:۵۱ عصر
ارسال: #476
|
|||
|
|||
سلام برادر مجتبی
خوشامدید به سایت قرآنی امیدواریم حضوری پر رنگ داشته باشید و از هامبورگ اخباری در خصوص مسلمانها برامون بگید و مبلغ خوبی باشید آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۶ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۰۰ عصر
ارسال: #477
|
|||
|
|||
سلام یاران قرانی
![]() اگه خدا بخواد فردا عازم مشهد الرضا هستم و دعاگوی همگی تان حلال بفرمایید الهی قسمت همگی تان شود با معرفت و مکرر تمنای دعایتان آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۶ آبان ۱۳۹۳, ۰۹:۳۷ عصر
ارسال: #478
|
|||
|
|||
التماس دعای خیلی زیاد برای خواهرت ومریضم دارم ، به سلامتی انشاءالله بری و برگردی ، سلام مرا به حضرت برسان ، ممنونم.
خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۸ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۱۰ صبح
ارسال: #479
|
|||
|
|||
خوشبختي از آن كسي است كه در فضای "شكر گذاری" زندگی كند
چه دنيا به كامش باشد ، چه نباشد چه آن زمان كه ميدود و نميرسد و چه آن زمان كه گامی برنداشته ، خود را در مقصد ميبيند چرا كه خوشبختی چيزی جز آرامش نيست لحظه هایتان آرام... . ![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲ آذر ۱۳۹۳, ۰۲:۳۱ عصر
ارسال: #480
|
|||
|
|||
سلام به همه اهالی قرانی
![]() خدا قوت جای همگی شما در مشهد الرضا خالی کردیم إن شاء الله به زودی قسمتتان شود ممنون از حضور گرم و مفیدتان در تالار گفتگو و جای خواهر گرامی ام اشنای غریب خالی است امیدوارم زودتر بیان ![]() و خرسند میشیم اگر به بخشهای مختلف سری بزنید و مطالب قدیم را احیا بفرمایید و ادامه دهید و یا مطالعه نمایید که ارشیو غنی داریم الحمدلله خدا ازتون راضی باشه آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
4 مهمان
4 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا