مسابقه با جوایز معنوی
۱۸ مرداد ۱۳۹۱, ۰۱:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸ دي ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مسابقه با جوایز معنوی
دوستان سلام
هر روز یک سؤال برای این مسابقه طرح خواهد شد و به کسانی که پاسخ صحیح بدهند جوایزی از طرف بنده اهداء خواهد شد. اگر اجازه بدهید اولین سؤال را طرح کنم. اجازه هست؟؟؟!! جوایز مسابقه:برای تعجیل در فرج امام زمان و سلامتی برنده مسابقه: 1-دعای فرج 2-صلوات 3-... . اگر با این برنامه موافق هستید تا سؤال را طرح کنم. اجازه هست؟؟؟!! ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
۱۸ مرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۴۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مسابقه
خيلي خوبه
![]() بهترين خوراكي كه در قرآن نام برده شده است؟ 1: انجير 2: زيتون 3: عسل آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱۸ مرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۴۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ عصر)هُدهُد صبا نوشته: خيلي خوبهگزینه3:عسل صحیح است. ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۵۹ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
اما سؤال: 1-ای که دائم به فکر تمجیدی......سخنی گویمت که نشنیدی یک شتر در میانه دو خدا.............راست گو که در کجا دیدی؟ یادتون نره جوایز همونایی است که بالا گفتم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۳۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سخته راهنمايي كنيد!
جوابم درست بود من دعاي فرج و صلوات رو فرستادم ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
باشه یه راهنمایی: در یکی از سوره های قرآنه!! اونم جزء30. ![]() ![]() ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۲۰ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
سوره شمس:آیه13 فقال لهم رسول الله ناقه الله و سقیها ![]() |
|||
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام
با تشکر از شما دوستانی که در این مسابقات شرکت می کنید و آفرین بر جناب مریم گلی که جواب درست را دادید. جایزه شما:صلوات ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۱۸ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
در قرآن مجيد چند سوره سجده واجب دارد؟ نام ببريد.
![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۲۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
با سلام.
چهار سوره سجده واجب دارد. سوره نجم:آیه 62 سوره سجده:آیه 15 سوره علق:آیه 19 سوره فصلت:آیه 38 ![]() |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا