آمد بهار و نیامد!
۲۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۵۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: آمد بهار و نیامد!
بسم الله...
آخرین جمعــــــــــــــــــــــه سال1390 ![]() ![]() بهارآمده اما من هنوز دلم بهارمیخواهد. بــــــــــــــــــــــــــیا! -------------------------------------------- بهارچشم های تو بود پلک میزدی شکوفه میریخت... حالا انگار روی زمستان گیر کرده است... سوزن فصل ها! --------------------------------------------- تقویم کهنه شداما بهار نیامده است هنوووز! حالا جواب این همه عاشق را چه کسی خواهد داد!!؟ --------------------------------------------------------- بهار و این همه دلتنـــــــــــــــــــــــــگی!!؟ ----------------------------------------------------------- صدایی در من میگوید بهار آمده است... تو نمیـــــــــــــایی!!؟ ----------------------------------------------------------- نیایی هم بهار می آید حفظ آبرو کن ... بیـــــــــــــــــــا! ![]() ------------------------------------------------------------- این همه خط نوشتم ویکی نستعلیق چشم های تو نشد.......... اللهم عجل لولیک الفرج...... ......شعرهااز:ر.ک..باکمی دخل وتصرف "حسبی الله ونعم الوکیل ولاحول ولا قوة الا بالله ولا اله الا انت سبحـانک انی کُنتُ من الظالمین" |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
آمد بهار و نیامد! - پویا رهجو - ۲۷ اسفند ۱۳۸۹, ۰۴:۵۲ عصر
RE: آمد بهار و نیامد! - hamed - ۲۵ اسفند ۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ عصر
RE: آمد بهار و نیامد! - خادم شهدا - ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ عصر
RE: آمد بهار و نیامد! - hamed - ۷ فروردين ۱۳۹۱, ۰۷:۵۱ صبح
RE: آمد بهار و نیامد! - اسماء الحسنی - ۱۸ اسفند ۱۳۹۲, ۰۹:۰۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان