فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)
۱۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)
باسلام به همگی.در مورد سوالاتی که مطرح شد دوستان جوابهای خوبی دادند .ولی من حس کردم که جای عباراتی که از فلسفه عاشورا بگوید خالی است و باید یه جواب کاملتر داده بشه.به صورت تیتر وار در زیر جواب های خودم رو آوردم.
فلسفه عزاداری: 1-اعلام وفاداری به آرمان امام حسین و پاسداشت مکتب تشیع 2-تأثیرگذاری واقعه عاشورا در سرنوشت مسلمانان 3-=حق شناسی =تجلیل از قهرمانان کربلا 4- یادآوری حماسه عاشورا عامل ایجاد شور، نشاط و حماسه وشجاعت در شیعه 5- مبارزه با انحرافات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی 6-حفظ مبانی دینی 7-حفظ دین برتر از حفظ جان است-مهمترین درس عاشورا 8-هدف اعلاي امام حسين از قيامش، که مي توان اين هدف را براي فلسفه عزاداري نيز در نظر گرفت اين بود که زعامت جامعه اسلامي را بايد صالحان در دست بگيرد که آيه کريمه “و يرثها عبادي الصالحون” در تاييد اين مطلب نهفته است- عزاداری تنها به عنوان وسيله اي محسوب مي شود که آن هدف زنده بماند - و مسلمين به ياد بياورند که هدف از قيام امام حسين(ع) اين بوده که نبايد زمامداري جامعه اسلامي به دست نااهلان بيفتد، اگراين روزها که با ايام محرم تقارن پيدا کرده است تنها وسيله - که همان مراسمات عزاداري است - براي ما مهم جلوه نمايد و از هدف غافل شويم در حقيقت انحرافي در پيام عاشورا صورت گرفته است ويژگي بارز “هدف” اين است که تغييرپذير نيست. ولي وسيله برخلاف هدف اين گونه نيست و محکوم به تغيير و تحول هست. نبايد اين وسايل متعدد - مراسم سينه زني، زنجيرزني، نوحه خواني و ... - به عنوان هدف لحاظ شوند و از آن هدف اصلي باز بمانيم، که اگر اين اتفاق نابهنجار، بيفتد انحرافي کمرشکن در واقعه عاشورا رخ خواهد داد. ------------------------ |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - کبوتر حرم - ۲۹ تير ۱۳۸۹, ۰۴:۰۳ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - مشکات - ۲ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۰۲ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - کبوتر حرم - ۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۳:۴۴ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - hamed - ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - Montazer Almahdi - ۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۰۸:۳۳ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - mreza003 - ۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ عصر
RE: صحنه هایی از رقص و پایکوبی در روز عاشورا در بهبهان در سال 1390 - hamed - ۱۷ دي ۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - مریم گلی - ۱۸ دي ۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا