گناه بی شاخ و دم !!
۲۳ آبان ۱۳۹۰, ۰۹:۴۱ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ عصر، توسط safirashgh.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
RE: گناه بی شاخ و دم و مهربون !!
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده باز دیر رسیدم ته دیگ به من رسید فرقی چندانی میان "عزیزم دوست دارم" با "خواهرم نگرانتم" هست؟ اصلا شهلا جون با آبجی و یا کامی جان با برادر چقدر متفاوته؟ یا بین "بهم بزنگ" و "میشه بر نماز صبح بیدارم کنی؟" ؟ و .... -------------------------------------------------------------------------------- این قبیل صحبت ها در اصل و نهان یک منظور رو دارن هرچند لحن بیان فرق داره . اما یک مطلب ![]() ببنید تصور می کنیم یک فردی فرد دیگه رو در ظاهر و اعمال ظاهریش پسندیده اما این جنگورک بازی ها اصلا نه عرف اسلام هست نه جامعه . بهم بزنگ" و "میشه بر نماز صبح بیدارم کنی؟ اما این سوالتون "بحث از ارتباطات میان نامحرمان " خب این خیلی پیچیدست این ارتباط شاید بین رئیس و کارکنانش با شه با دانشجو و کارفرماو ارباب رجوع و.... این ها در ظاهر خب اشکالی نداره اما اگر یک استاد دانشگاه برای رسیدن به افکار پوچش عملی انجام بده و یا رئیس .... این ها اشکال داره. لطفا یکمی ترمز کنید آهسته پیش بریم و این قدر گریز نزنید. تا "من" بی سواد هم به شما استاد برسیم . مسایل مطرح شده پریدن از این شاخه به اون شاخس. ![]() اما اگر مردی مایل بود با طرفی که مد نظرش هست و قراره و تصمیم داره اگه به نقطه ی عطفی برسن و انشالله ازدواج کنند حالا یا سنتی عمل کنه یا قراری بزارن در جای خیلی شلوغ ![]() ![]() اما این نکته رو هم بگم : اگر ما پیامبر ظاهری نداشته بودیم اما خالق یکتا فکر این جا رو هم کرده فطرت . این چهار چوب ها رو هم فطرت می تونه مشخص کنه و خوب رو از بد تشخیص بده و اون بر می گرده به صاحب فطرت چقدر پاک نگهش داشته و می تونه وقت مبادا ازش استفاده کنه بدون هیچ مشکلی ![]() [/quote] بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا