جانباز
۲ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ عصر، توسط safirashgh.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: جانباز
بسم الله الرحمن الرحیم روایت ناله ها " قسمت دوم " قرعه به نام من درمیآید و قرار میشود حاشیههای دیدار رهبر با جانبازها را پوشش بدهم. و این برای من یعنی برآورده شدن آرزویی 29 ساله و دیدن آقا از نزدیک و شنیدن صدایش و بدون دردسر رفتن و نشستن آن جلو جلوهای حسینیه امام خمینی. خودم را تصور میکنم که دارم شانه به شانه آقا راه میروم. در واقع شاید هیچکس نفهمد برای امثال مایی که چندین سال فقط توانستهایم روی وبلاگهایمان قربان، صدقه آقا برویم؛ مهیا شدن شرایطی برای دیدن ایشان از نزدیک، آنهم در یک دیدار صمیمانه چه معنایی دارد...؟! و این حرفها و فکرها همینطور توی ذهنم چرخ میخورد تا اینکه میرسم جلوی درب ورودی بیت.
*آن صندلی ساده خودم را میبینم که برای انتقام از آن همه چپ چپ نگاه کردنها و تحکمهایی که نمیگذاشتند برویم جلو بنشینیم؛ با یک کارت آویزان شده به گردنم و در حالی که لبخندی ملیح روی صورتم نقش بسته به صورت اسلوموشن از جلوی محافظها عبور میکنم و آنها هم خشمگین مرا نگاه میکنند اما نمیتوانند جلویم را بگیرند. خدای من، حسینیه خلوت است و صندلی ساده آقا هم از دور دیده میشود. نزدیکتر که میشویم به یکی از بچههای روابط عمومی بیت به شوخی میگویم: "جای ما همینجاست دیگر...؟!" و کنار صندلی آقا را نشان میدهم. و او هم میخندد و میگوید خیر، جای شما آنجاست و سمت صندلیهای به ردیف چیده شده در کنار دیوار را نشانم میدهد. ساعت حوالی 8:45 صبح چهارشنبه است و تک و توک جانبازهایی که با ویلچر و تخت وارد حسینیه شدهاند، دارند دور یک حلقه نسبتا بزرگ و به صورتی منظم جای میگیرند. بعضیهایشان از گردن قطع نخاع هستند و بعضی روی ویلچر نشستهاند. بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
جانباز - safirashgh - ۱ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۳۴ صبح
RE: جانباز - safirashgh - ۱ آبان ۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۱ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۳۸ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۳ آبان ۱۳۹۰, ۰۲:۳۶ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۶:۵۵ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۲۳ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ صبح