پنج کیلومتر تا جـ هـ نـ م
۲ شهريور ۱۳۹۰, ۰۷:۲۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
باز هم سلام
آغازگر هر کلام کلامی تلخ ؟!! به نظر شما حکم روزه افراد بد حجاب بی حجاب چیست ؟ نگین که روزه نمی گیرند افطاری نمی دهند امروز یه صحنه ای رو دیدم البته تکراریه ![]() اما چون مشکل جوانان ماست قراره برا حضور در ظهور اماده باشیم پا در رکاب خواستم این بحث رو بنویسم تا خیالم راحت بشه آمر که نیستیم - عامل هم نیستم - ناهی هم نیستم اما بزار بگم جوان که نبودن نوجوان -سبزه دور لب شون تازه بود و این همه نگاه چرا باید بعضی از زنان جانمعه ما طوری رفتار کنند طوری لباس بپوشند طوری جلوه گر کنند که حتی شخص (حالا جوان -نوجوان یا مرد ) پس از رد شدن هم برگردد و بایستد و با ..... به او نگاه کند موندم چطور شد که این طور شد خودم هنگیدم ایا خیابان های ما محل جولان دادن و نمایش افساد است وقتی فرشته هم سقوط کرد ما فقط صدای شیطان رو می شنیدیم عمل کننده خود فرشته بود حال می پرسم این من نوعی جوان و نوجوان هستم که جلوی خودم رو نمی گیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و برمی گردم و ایجاد فساد می کنم یا اون خانمی که پوشش اصلا خوبی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه بدونید که طبقه بندی هم شدن بد حجاب - بی حجاب و هاکذا که اینجا جاش نیست ![]() اما واقعا مشکل من کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
پنج کیلومتر تا جـ هـ نـ م - hamed - ۲ شهريور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ عصر
RE: پنج کیلومتر تا جـ هـ نـ م - sepideh62 - ۴ شهريور ۱۳۹۰, ۰۹:۴۰ صبح
RE: پنج کیلومتر تا جـ هـ نـ م - osaky - ۴ شهريور ۱۳۹۰, ۰۶:۱۳ عصر
RE: پنج کیلومتر تا جـ هـ نـ م - hamed - ۴ شهريور ۱۳۹۰, ۰۸:۳۰ عصر
روانشناسی گناه ودلایل انجام ان - خادم شهدا - ۱۹ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۰۴ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: