شیطان
۲۷ تير ۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ صبح
ارسال: #23
|
|||
|
|||
RE: شیطان
رضایت شیطان
گاهي كردار انسان براي شيطان به قدري ارزش دارد و او را خوشحال ميكند كه ميگويد: من به اين اعمال راضي شدم؛ گر چه اوهيچ كار ديگري انجام ندهد. درخبري آمده است كه: شيطان لعين گفته: هرگاه بني آدم سه خصلت را دنبال كنند مرا كافي است اگر چه اعمال ديگري را انجام ندهند همان سه خصلت رضايت من است و بيشتر از آنها نميخواهم. اول آن كه، خود را درميان خلق بزرگ شمارند و غرور و تكبر به خود راه دهند، مردم را حقير و كوچك حساب كنند، اعمال خود را خوب و با ارزش و اعمال مردم را بد و ناپسند بدانند چنين افرادي از ياران و هواداران من هستند و منم از ايشان راضيام. دوم آن كه، اعمال زشت و بد و ناپسند انجام داده و آنها را كوچك و بي ارزش جلوه دهند و در عبادات سهل انگار باشند، باكي از انجام دادن گناه نداشته باشند، گناه خود را فراموش نمايند و در صدد توبه نباشند. ايشان هم از ياران و مريدان من هستند و كمال رضايت را از آنان دارم. سوم آن كه، كاري كه انجام ميدهند از روي خودپسندي يا از روي ريا و بدبيني باشد. مردم را با زبان آزار دهند كه اين از بزرگترين گناهان است. حضرت صادق (عليه السلام) در اين باره فرمودند: اي مردم! محافظت زبان از شرايط ايمان است و دشمنترين مردم نزد خدا كساني هستن كه مردم از زبان آنان بترسند.
از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
شيطان در چند جا زوزه كشيد - مشکات - ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر
RE: شیطان - safirashgh - ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
RE: شیطان - مشکات - ۲۷ تير ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان