فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)
۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۰۸:۳۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر، توسط Montazer Almahdi.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا مسلمانان عزاداری می کنند؟ باسلام. مسلمانان به عنوان مثال برای امام حسین (ع) عزاداری می کنند زیرا امام با تمام مظلومیت شهید شده اند ، همه ی ما ماجرای عاشورا را بار ها و بار ها شنیده ایم و می دانیم که سر انجام امام چه بوده است ، امّا گریه کردن برای امام حسین (ع) بحث دیگری دارد زیرا در جامعه ی ما رسم شده که تا می گوییم امام حسین (ع) را سر بریدند گریه می کنیم بی آنکه با خود بگوییم چرا؟!!! اجازه بدهید مطلبم را خلاصه کنم : حقیقت واقعه ی کربلا برای این است که ما درس بگیریم و در بدترین شرایط در برابر دشمنان ایستادگی کنیم تا برای رضای خدا اسلام را تا حدّ ممکن زنده نگه داریم ، ما به خاطر آن گریه می کنیم تا با خود بگوییم چرا من تا کنون غفلت کرده ام و تمام سعی خود را نکرده ام تا اسلام را به گونه ای زنده نگه دارم و از قول امام خمینی (ره) مشتی بر دهان دشمنان بکوبم؟......................... راه های مختلفی وجود دارد........ باید از نزدیک ترین و کمترین کار ممکن شروع کرد تا بادشمنان بجنگیم .................... این جنگ حتماً جنگ توپ و تانک نیست .......................... بیندیشیم و با کمک هم و پا به پای هم با دشمنان بجنگیم .................. الهی مددی ... الهی مددی ... اللهم عجّل لولیک الفرج.................. در انتظار تیتر بزرگ روزنامه ها ام: |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - کبوتر حرم - ۲۹ تير ۱۳۸۹, ۰۴:۰۳ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - مشکات - ۲ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۰۲ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - کبوتر حرم - ۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۳:۴۴ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - hamed - ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - Montazer Almahdi - ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - mreza003 - ۱۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
RE: صحنه هایی از رقص و پایکوبی در روز عاشورا در بهبهان در سال 1390 - hamed - ۱۷ دي ۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - مریم گلی - ۱۸ دي ۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا