ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)
۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۰۸:۳۳ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر، توسط Montazer Almahdi.)
ارسال: #5
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)
بسم الله الرحمن الرحیم

چرا مسلمانان عزاداری می کنند؟

باسلام. مسلمانان به عنوان مثال برای امام حسین (ع) عزاداری می کنند زیرا امام با تمام مظلومیت شهید شده اند ، همه ی ما ماجرای عاشورا را بار ها و بار ها شنیده ایم و می دانیم که سر انجام امام چه بوده است ، امّا گریه کردن برای امام حسین (ع) بحث دیگری دارد زیرا در جامعه ی ما رسم شده که تا می گوییم امام حسین (ع) را سر بریدند گریه می کنیم بی آنکه با خود بگوییم چرا؟!!!
اجازه بدهید مطلبم را خلاصه کنم : حقیقت واقعه ی کربلا برای این است که ما درس بگیریم و در بدترین شرایط در برابر دشمنان ایستادگی کنیم تا برای رضای خدا اسلام را تا حدّ ممکن زنده نگه داریم ، ما به خاطر آن گریه می کنیم تا با خود بگوییم چرا من تا کنون غفلت کرده ام و تمام سعی خود را نکرده ام تا اسلام را به گونه ای زنده نگه دارم و از قول امام خمینی (ره) مشتی بر دهان دشمنان بکوبم؟......................... راه های مختلفی وجود دارد........ باید از نزدیک ترین و کمترین کار ممکن شروع کرد تا بادشمنان بجنگیم .................... این جنگ حتماً جنگ توپ و تانک نیست .......................... بیندیشیم و با کمک هم و پا به پای هم با دشمنان بجنگیم .................. الهی مددی ... الهی مددی ...

اللهم عجّل لولیک الفرج..................

در انتظار تیتر بزرگ روزنامه ها ام:

[تصویر:  attachment.php?attachmentid=5958&d=1282893083]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط کبوتر حرم ، نسیم سحر ، safirashgh
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - hamed - ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
RE: فلسفه عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع) - Montazer Almahdi - ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا