فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام
۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۰:۱۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام
(۱۳ فروردين ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ صبح)shahed نوشته: سلام mall">سلام. بله كاملا منطقيه و با حرفتون موافقم (۱۳ فروردين ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ صبح)shahed نوشته: اينجا كه فرموده بوديد كه " به شخصه فكر ميكنم نميشه به كل ازدواج موقت رو براي افراد همسردار حرام باشه" آيا به اين معني است كه فكر مي كنيد ازدواج موقت براي عده اي از مردان همسر دار حرام باشد؟ mall">بله من دقيقاً منظورم همينه كه مي فرماييد. آخه منطقي هم به نظر نميرسه كه هر مرد همسرداري مجاز باشه متعه نمايد(البته تاكيد كردم كه اين نظر خودمه) ![]() ![]() (۱۳ فروردين ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ صبح)shahed نوشته: در ضمن حديثي كه از امام كاظم در اين مورد آورده بوديد ، كامل نبود ممنون كه حديث كامل رو بيان كرديد. mall">اما ميشه منظورتون رو واضح تر بگين. راستش من موضع شما در مورد تشريع اردواج موقت براي مردان همسردار رو دقيق متوجه نشدم ![]() (۱۳ فروردين ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ صبح)shahed نوشته: در مورد اجحاف به حقوق زن اول هم بايد عرض كنم mall">در مورد اجحاف هم فرمايشتون كاملاً متين ولي باز من متوجه نشدم چه نتيجه اي رو مي خواستيد بيان كنيد. ![]() من هم از جنابعالي و ساير دوستان متشكرم ![]() البته فك كنم يادآوري اين نكته (براي همه خوانندگان) خالي از لطف نباشه كه قصد بنده و ساير دوستان از ريز شدن روي موضوع و به نوعي مورد سوال قراردادن نظرات ساير دوستان، خرده گيري نيست. انشاالله اين سوالات ما رو در پذيرش حقانيت كمك خواهد كرد. از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - مشکات - ۸ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۵۳ صبح
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - مشکات - ۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۱۲ صبح
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - shahed - ۱۱ فروردين ۱۳۹۰, ۰۸:۱۴ صبح
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - مشکات - ۱۲ فروردين ۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ عصر
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - مشکات - ۱۹ فروردين ۱۳۹۰, ۰۳:۳۷ عصر
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - هُدهُد صبا - ۱۱ فروردين ۱۳۹۰, ۰۳:۲۴ عصر
RE: فلسفه تشريع ازدواج موقت در اسلام - shahed - ۱۱ فروردين ۱۳۹۰, ۰۹:۳۴ عصر