89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!!
۲۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۷:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ عصر، توسط ضحی.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!!
سلام :
سال پیش خوب یادمه یکی از کاربرامون که مدتی هست خبری ازش نیست " محدثه " تو همچین روزایی پیشنهاد کرد که آرزوها و اهدافمون رو تو کاغذ بنویسیم و بذاریم لای قرآن ، سوره ی " نور " . من هم این کارو انجام دادم و 3 روز دیگه میرم سراغ کاغذام تا ببینم کدوماشون براورده شدن ، البته حدس میزنم ... در مورد بهترین اتفاق میتونم بگم یه سلام دوباره ، شکستن یه سکوت یکساله ... اما گاهی حس میکنم شکستن اون سکوت تنها و تنها منو به آرامش رسوند و جواب دندان شکنی بود برای اون دسته از آدم های... الان هم سکوت حاکمه فقط شکلش فرق کرده ... اما من مطمئنم که بهترین و درست ترین کارو انجام دادم . ![]() ![]() بهترین سفرم هم مربوط میشه به خرداد ماه 89 که با بهترین دوستانم رفتیم کربلای ایران ، که الان هم دوستان زیادی از سراسر ایران سمت خاک های پر خاطره ی جنوب سفرشونو شروع کردن. خوش گذشت ، کوتاه ولی پر از درس ، اما یه جا خیلی بهم چسبید ، شلمچه واقعا بی نظیر و متفاوت از هر جای دیگه ای بود .سفر واقعا بی نظیری بود . ![]() ![]() بدترین اتفاق هم به نظر خودم تکرار اتفاق 4 سال پیش بود ، این بار بهتر تونستم باهاش کنار بیام ولی ... البته یه اتفاق بد دیگه هم شنیدن یه سری حرف تلخ ، خیلی تلخ از یه بنده ی خدا درباره ی بهترین و پاک ترین بنده های خدا بود ... اونقدر تلخ که هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم . فکرای زیادی داشتم برنامه ی اصلیم خوندن درس برای ارشد بود که متاسفانه اونطور که میخواستم نشد . باورم نمیشه چطور برای کنکور کارشناسی درس خوندم ؟؟؟انگار همت و پشتکارم ضربه خورده و ... ![]() درس هم که زیاد گرفتم ، سعی کردم چند تا از اخلاقای نه چندان جالبم رو هم ترک کنم ، تو یکیش مخصوصا موفق تر بودم . دعا کنید ، سر سفره آخر دعاهاتون منم دعا کنید تا کنکور 3 ماه وقت دارم ، حداقل بتونم یه کم پیش برم ... خدایا بابت همه ی نعمت هات ممنونم . نگاهتو ازمون دریغ نکن . " الهی مرا آن ده که آن به " |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - ضحی - ۲۳ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۱۰ صبح
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - منتظر - ۲۴ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۱۱ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - ضحی - ۲۴ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۳۲ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - hamed - ۲۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶ صبح
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - ضحی - ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۷ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - نسیم سحر - ۲۷ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۰۷ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - zeinab - ۲ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ صبح
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - هُدهُد صبا - ۸ فروردين ۱۳۹۰, ۰۷:۳۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا