89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!!
۲۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ صبح، توسط hamed.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!!
ناگهان چه زود دیر شد
![]() نه خوب نه بد چون عینک قشنگی امسال زدم به چشمم(عینک آفتابی بود خیلی دوسش داشتم چند هفته پیش شکست یه نوش رو باید بخرم ) و تو چش بودم خوش هم گذشت ![]() اگر مسیر صاف و بدون پیچ و خم و پستی و بلندی باشه بدون که داری مسیر رو اشتباه میری پس تو جاده صاف زندگی ادم خوابش میبره من خیلی مونده پخته بشم افت و خیز زیاد میکنم منم امسال دانشگاه رفتم البته قصه اش خیلی خیلی طولانی و یه جوری خنده داره مثل دبیرستان هم نیست مختلطم که به جز چند کلاس نیستیم اصلا مختلط که نمیشه درس خوند کارهای خوب زیادی داشتم اما بدی هم داشتم خدا ببخشه *و اما منتظر عزیز چه سال توپی داشتی قطعا نود هم برات عالی تر میشه به لطف خدا* و چون میگذرد غمی نیست ![]() برا همه تک تک مون تک تک تون تک تک شون ارزوی سالی پر بار سرشار از خوبی با اخلاق با اخلاق و اخلاق باشه امیدوارم تو سال نود ما ایرانی از این دقیقه نود عمل کردن هامون دست بکشیم و به موقع و با برنامه پیش بریم مثل خرگوش تیز و چابک تیزهوش بهترین ها رو براتون آرزو میکنم ![]() ![]() ![]() برا خودم یا حق ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - ضحی - ۲۳ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۱۰ صبح
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - منتظر - ۲۴ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۱۱ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - ضحی - ۲۴ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۳۲ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - hamed - ۲۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ صبح
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - ضحی - ۲۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۷:۱۷ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - نسیم سحر - ۲۷ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۰۷ عصر
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - zeinab - ۲ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ صبح
RE: 89 چطور بود ؟ تا 90 چیزی نمونده !!! - هُدهُد صبا - ۸ فروردين ۱۳۹۰, ۰۷:۳۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا