خوشامدگويي به ياران قرآني
۲۲ اسفند ۱۳۸۹, ۰۶:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
RE: خوشامدگويي به ياران قرآني
[/font]
[font=Arial]چقدر موضوع کش رفت.خودتون رو معرفی کنید.من 22 سالمه.ترم 6 مهندسی عمران. بسیجی عاشق ![]() بهترین نماز برام نماز مغربه...بهترین عمل مستحبی که انجام میدم ...دوس دارم همیشه تو شهر به نا بینایی کمک کنم یا به کسی که خرید کرده و بار زیادی داره کمک کنم.همیشه تو اسباب کشی همسایه ها و فامیل حضور دارم آخه خدا خوشحال میشه به بنده هاش خدمت کرد. رشتم عمرانه و برای اینکه کار یاد بگیرم سر اکثر ساختمون ها میرم و سر و کارم با شن و ماسه و سیمانه و کارگر و بنا ها رو دوس دارم و بهشون احترام میذارم.تو دانشگاه خبری نیست.باید رفت دنبال تجربه و در کنارش اثبات های علمی.دست همه فقرا رو می بوسم.تا جایی میتونم کمک میکنم. دو بار رفتم کربلا. بار اول با پول بابام و بار دوم امام حسین دعوتم کرد و در قرعه کشی برنده شدم.شاید دلیلش این بود که تو این زمستون یک لباس پشمی واسه یه پیرمرد مهربون خریدم که تنش کنه و آقا انتخابم کرد...برام دعا کنید دوباره برم. بهترین کتاب برام صحیفه سجادیه هست.ماکارانی هم غذای مورد علاقه منه ![]() این ماکارانی شر دستم میده...منتظر عکس العمل آقا منتظر می مونم! ![]() راستی کسی نیست یه ستاره به ما بده بشیم سه ستاره؟ ![]() ![]() |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا