شیطان
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۵۵ عصر
ارسال: #22
|
|||
|
|||
RE: شیطان
خانه شيطان كجاست؟
احمد حرب كه يكي از زهاد و اهل حال و كشف بوده بامدادي از بازاري در نيشابور مي گذشت ديد شيطان پرچمي برافراشته و دور او شياطين صف بسته اند. گفت: اي بيچاره! به چه طمع اين جا آمده اي؟ پاسخ داد: بازار دنيا خانه من است؛ به خانه خود آمده ام تو از مردم بپرس كه چرا به خانه من آمده اند؟ احمد گفت: آنان آمده اند تا كسبي كنند و ناني براي رفاه زن و فرزند و زندگي خود به دست آورند. شيطان گفت: من نيز مي كوشم تا يكي را به جهنم ببرم. آنان به مال من دست مي زنند، من نيز در سينه آنان دست مي زنم و وسوسه مي كنم به آن ها بگو از خانه من بيرون روند و آن را به من وا گذارند تا من هم از سينه آن ها بيرون روم. حضرت رسول فرمود: شيطان با اول كسي كه داخل بازار مي شود داخل و با آخرين كسي كه برمي گردد او هم بر مي گردد. ونيز حضرت رسول عليه السلام فرمود: بدترين بقعه هاي زمين بازار است وآن ميدان و محل جولان دادن شيطان مي باشد. اول صبح با پرچم خود مي آيد و آن را نصب مي كند، تخت خود را در بازار مي گذارد و فرزندان خود را در آن پراكنده مي كند و به هر كدام از آن ها دستور مي دهد كه مردم بازار را وسوسه كنند. در متر كردن پارچه خيانت و از آن كم نمايند به عده اي ديگر مي گويد: وسوسه كنيد كه اهل بازار در تعريف جنس خود قسم دروغ بخورند و با قسم جنس پست خود را خوب جلوه دهند و بفروشند. بعد از آن كه به فرزندان خود خطاب مي كند و مي گويد: برشما باد به مردمي كه پدر آن ها مرده – مراد حضرت آدم عليه السلام است- ولي پدر شما هنوز زنده مي باشد. كوشش كنيد كه با اول كس داخل بازار شويد و با آخرين كس خارج شويد. از حضرت رسول عليه السلام نقل شده كه فرمود: بازار خانه ی سهو و غفلت و بي خبر شدن از خدا است. كسي كه در بازار تسبيح بگويد، خداوند براي هر تسبيح او هزار هزار حسنه مي نويسد. و در قيامت او را مي بخشد . بخشيدني كه به قلب احدي خطور نكرده باشد. و حضرت علي عليه السلام فرمود: اگر ميخواهي شيطان را دور كني ياد خدا كن! چون خدا را ياد كردن باعث راندن و فرار شيطان مي شود. از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
شيطان در چند جا زوزه كشيد - مشکات - ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر
RE: شیطان - safirashgh - ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
RE: شیطان - مشکات - ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان