ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت؟
۱۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۱۶ عصر
ارسال: #17
RE: آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت ؟
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام بر یاران قرآنی

حضرت آیه الله العظمی بهاءالدینی (ره): حجهالاسلام حیدری كاشانی در كتاب سیری در آفاق اینگونه نقل كرده‎اند: «آنچه خود از دو لب مبارك حضرت آیه الله بهاءالدینی(ره) شنیدم، این بود كه فرمودند: ‌مدّت شصت سال بود كه ما آرزوی زیارت حضرت را داشتیم یك روز در حال نقاهت و كسالت در این اطاق خوابیده بودم یك مرتبه آقا از در اطاق دیگر وارد شد.سلام محكمی به من كرد آن‎چنان سلامی كه در مدت شصت سال كسی چنین سلامی به ما نكرده بود . و آن قدر گیج شدیم كه نفهمیدیم جواب سلام را دادیم یا نه. آقا تبسّمی كرد و احوالپرسی و از آن در خارج شد.»[30]
یكی دیگر از شاگردان ایشان می گوید: «‌مدّتی بود آقا در قنوت نماز‎ها تغییر رویه داده و به جای دعاهای مرسوم، دعای فرج حضرت ولی عصر (عج) «اللّهم كن لولیّك الحجه بن الحسن(ع)...» را می خواندند . وقتی در فرصت مناسبی علت را از ایشان جویا شدیم، فرمودند: «‌حضرت پیغام دادند در قنوت به‎من دعا كنید.»[31]
این بود چند نمونه از ارتباط سربازان حضرت ولی عصر (عج) با مولای خویش و توجه و عنایت آن وجود مقدّس به عاشقان حقیقی خود، به امید اینكه ما نیز مورد عنایات و توجهات خاص آن حضرت قرار بگیریم ان شاء الله.
________
30 ] . سیری در آفاق ـ(زندگینامه حضرت آیه الله العظمی بهاالدینی (ره)) ـ ص375ـ حسین حیدری كاشانی/ انتشارات تهذیب ـ چاپ اوّل/ 1381.
[31 ] . حاج آقا رضا بهاء الدینی، آیت بصیرت / ص107 ، سید حسن شفیعی، چاپ قدس، اول / 1375.

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط مشکات ، هُدهُد صبا ، کبوتر حرم ، Montazer Almahdi
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت ؟ - safirashgh - ۱۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ عصر
راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - boshra - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ صبح
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - seyedebrahim - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - ترنم بهاری - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - گمنام - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - Entezar - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - مریم گلی - ۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا