ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت؟
۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۵:۱۴ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۸ عصر، توسط safirashgh.)
ارسال: #12
RE: آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت ؟
بسم الله الرحمن الرحیم

مرحوم مقدس اردبیلی(ره): سید میر علّام تفرشی از شاگردان ایشان می گوید: شبی در تاریكی استادم را دیدم كه به سمت حرم امیرمؤمنان (ع) آمدند در به روی ایشان باز شد، داخل رفتند و صدای مكالمه‎ای را می شنیدم. بعد دوباره در باز شد بیرون آمدند و به سمت مسجد كوفه رفتند. من نیز ایشان را دنبال كردم.در آنجا نیز وارد محراب امیرالمومنین(ع) شدند و من صدای مكالمه مبهمی را شنیدم. در برگشت به سمت نجف ایشان متوجه من شدند. من ایشان را به امیرمؤمنان(ع) قسم دادم كه قضیه امشب چه بود. ایشان بعد از اینكه از من قول گرفت: این قضیه را تا آخر عمرشان برای كسی نگویم، فرمودند: بعضی مسائل مشكل برایم پیش آمده بود كه در حّل آنها متحیّر بودم. از این رو متوسّل به امیر مؤمنان شدم، ایشان مرا به فرزندشان حضرت مهدی (ع) كه امام زمان ماست ارجاع دادند
و فرمودند: ایشان در مسجد كوفه‎اند. به آنجا آمدم سؤالهارا جواب گرفتم و اكنون به نجف بر می گردم.[20]
آیه الله میرزای شیرازی (ره): در زمانی كه استعمار انگلیس امتیاز انحصاری كشت و فروش توتون و تنباكو را در ایران بدست گرفت و قصد نفوذ و استعمار كشور را داشت، علماء در صدد مقابله بر آمدند. آیه الله سید محمد فشاركی نزد استادشان میرزای شیرازی بزرگ آمده و طی صحبت صریحی از ایشان می خواهند، علیه استعمار انگلیس قیام كرده و موضع شدیدی اتّخاذ نماید. حضرت آیه الله العظمی میرزای شیرازی نظری به ایشان افكنده می فرماید: «مدّتهاست كه در فكر آن بودم ودر این مدّت، جهات مختلف این فتوی را بررسی كردم تا اینكه دیروز به نتیجه نهائی رسیدم و امروز به سرداب مقدّس رفتم تا از مولایم امام زمان (ع) اجازه حكم بگیرم و آقا نیز اجازه فرمودند و قبل از آمدن شما حكم را نوشتم».

[20] . نجم الثاقب (همان) ص454

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط مشکات ، هُدهُد صبا ، Montazer Almahdi
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت ؟ - safirashgh - ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ عصر
راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - boshra - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ صبح
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - seyedebrahim - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - ترنم بهاری - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - گمنام - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - Entezar - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - مریم گلی - ۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا