ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت؟
۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۰۳ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ صبح، توسط safirashgh.)
ارسال: #10
RE: آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت ؟
بسم الله الرحمن الرحیم

سیره عملی بزرگان در ارتباط و انس با امام زمان (عج):

علّامه سید مهدی بحرالعلوم(ره): این بزرگوار یكی از مشتاقان و ارادتمندان حقیقی حضرت ولی عصر(ع) بوده‎اند، كه پیوسته متوسّل به آن حضرت می شدند. ایشان در زمان تحصیل با میرزای قمی (ره) همدرس بودند و مرحوم میرزا می گوید: چون استعدادش زیاد نبود من غالباً درس هارا برای ایشان تقریر می كردم. بعد از اینكه من به ایران آمدم و چندسالی گذشت بار دیگر به زیارت عتبات عالیات موفّق شدم. در این زمان سید بحرالعلوم اشتهادعلمی زیادی پیدا كرده بود و وقتی با ایشان ملاقات كردم، ایشان را دریای موّاجی از علم دیدم. وقتی سّر قضیه را از ایشان جویا شدم، در خلوت اینگونه برایم تعریف كردند: «شبی به مسجد كوفه رفته بودم،دیدم آقایم حضرت ولی عصر (ع) مشغول عبادت است ایستادم و سلام كردم. جوابم را مرحمت فرمودند و دستور دادند پیش بروم. من كمی جلو رفتم ولی ادب كردم و جلو تر نرفتم. فرمودند: جلوتر بیا، پس چند قدمی جلوتر رفتم باز هم فرمودند: جلوتر بیا. ومن نزدیك شدم تا آنكه او آغوش مهر گشود و مرا در بغل گرفت و به سینه مباركش چسبانید. در آن هنگام آنچه را خداوند متعال می خواست كه به قلب و سینه من سرازیر شود، سرازیر شد.» 17
البته در موارد دیگری نیز عنایات حضرت (ع) شامل حال ایشان گردیده و موفق به زیارت حضرت شده‎اند، كه ما به ذكر همین مورد اكتفاء می كنیم.[18]

[17] . نجم الثاقب ـ ص473 (باتلخیص)، میرزا حسین نوری (ره)، انتشارات آستان مقدس صاحب الزمان (عج)، قم، جمكران ، 1412 هـ . ق، چاپ دوّم.
[18] . همان/ صفحات 474 /478

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط کبوتر حرم ، هُدهُد صبا ، boshra ، Montazer Almahdi ، zeinab
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آیا می شود با امام عصر عج ارتباط داشت ؟ - safirashgh - ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۳ صبح
راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - boshra - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ صبح
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - seyedebrahim - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - ترنم بهاری - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - گمنام - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - Entezar - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ عصر
RE: راه‌های ارتباط با امام عصر(ع) - مریم گلی - ۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا