شیطان
۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۷:۳۰ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
RE: شیطان
پندهاي شيطان به موسي(ع)
امام صادق (عليه السلام) فرمود: شيطان آمد پيش حضرت موسي(عليه السلام) در حالي كه مشغول مناجات بود. فرشتهاي به شيطان گفت: چه اميدي از موسي داري زماني كه او به مناجات ايستاده است؟ شيطان جواب داد: همان اميدي كه از پدرش حضرت آدم داشتم و حال آن كه او در بهشت بود. از معصومان(عليه السلام) نقل شده: روزي حضرت موسي(عليه السلام) نشسته بود، شيطان بر او وارد شد در حالي كه كلاهي رنگارنگ بر سر داشت. آن را از سر خود برداشت كناري گذاشت و رفت نزديك حضرت موسي(عليه السلام) سلام كرد. آن حضرت فرمود تو كيستي؟ گفت: شيطانم. فرمود خدا خانهات را خراب كند و تو را از مردم مؤمن دور دارد، اين كلاه راه راه و رنگارنگ چيست؟ گفت دلهاي مردم را به وسيله آن جذب ميكنم. موسي به او فرمود: به من خبر بده كه وقتي فرزند آدم گناه ميكند، چه موقع بر او مسلط ميشوي؟ گفت: زماني كه عجب او را بگيرد و عمل خود ار بزرگ و زياد حساب كند و گناه خود را كوچك به حساب آورد. بعد گفت: اي موسي! ميخواهم تو را نصيحت كنم و آن اينكه: با زني كه بر تو حلال نيست در جايي خلوت نكن، چون اگر مردي با زن نامحرم خلوت كند، من خودم رفيق او هستم و اين قدر وسوسه ميكنم تا آنها را به گناه بكشانم . ديگر اين كه اگر با خدا عهد و پيماني بستي فوراً به آن وفا كن، چون اگر كسي با خدا عهد كند، من ميان او و عهدي كه كرده واقع ميشوم. و نميگذارم كه به عهد خود وفا كند. و همچنين اگر تصميم گرفتي كه صدقه دهي، آن را زود بده؛ چون اگر كسي قصد صدقه كند من رفيق او خواهم شد و و را از صدقه دادن باز ميدارم.[۱] [۱] . بحار، ج۱۳، ص۳۵/ برگرفته از سه نقطه از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
شيطان در چند جا زوزه كشيد - مشکات - ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر
RE: شیطان - مشکات - ۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۳۰ عصر
RE: شیطان - safirashgh - ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا