اولین روز دبستان
۱۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۰۰ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: اولین روز دبستان
سلام
اسم مدرسه رو آوردید یاد یکی از خاطراتم افتادم،دلم نیومد ننویسم: سال چهارم دبستان بودم،یه دختر بچه ی شیطون که فقط سیاهی رنگ لواشک و آلوچه می تونست برای مدتی کوتاه اونو سر جاش میخکوب کنه و فکر و ذهنشو مشغول ... ![]() ظهر ها که زنگ مدرسه به صدا در میومد با شتاب خودمو می رسوندم به چرخ دستی علی آقا که پر بود از انواع و اقسام خرت و پرت هایی که مادرم منو از خوردنشون منع می کرد و قصیده های طولانی من باب غیر بهداشتی بودنشون در گوش من که یکیش در بود و یکیش دروازه می سرود... یه روز که از مدرسه بر می گشتم،بین راه احساس کردم به همه ی آرزوهام رسیدم... وای خدای من، این همه لواشک!!! یعنی انقدر مردم برای بچه هاشون لواشک می خرن؟؟؟ اینا عالین... همشون هم سلفون دارن و هم مهر استاندارد... خواستم برم داخل مغازه که احساس کردم،این لواشک ها،اونم با این شکل و شمایل داخل ویترین به این خوشگلی حتماً باید گرون باشه... یه خرده دو دو تا چهار تا کردم و با حسرت تمام برگشتم خونه. ![]() تصمیم گرفتم یه هفته پول تو جیبی هامو جمع کنم و دست پر برم خرید... یه هفته ی تمام پا رو دلم گذاشتم و هیچی نخریدم... ![]() حالا وقتش بود یه دلی از عزا دربیارم... پول هامو شمردم و تو مشتم گرفتم و رفتم داخل مغازه... صاحب مغازه یه خرده از دیدن من تعجب کرد... ![]() ته دلم یه پوز خندی زدم و گفتم:حتماً فکر می کنه پول کافی ندارم... با اعتماد به نفس تمام گفتم: آقا ببخشید این لواشکاتون چندن؟ انگار که یه بمبی ترکیده باشه صدای قه قه فروشنده تمام مغازه رو پر کرد... ![]() بد جوری بهم بر خورد... ![]() فروشنده به زور آرواره هاشو جمع کرد و گفت: دخترم اینا ایزوگام اند نه لواشک !!! ![]() آقاجان بدانید و بدانند که لبخند رضایت شما را با هیچ چیز عوض نخواهیم کرد |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
اولین روز دبستان - Afkhami - ۱۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۲۵ صبح
RE: اولین روز دبستان - ضحی - ۱۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۲:۵۹ عصر
RE: اولین روز دبستان - ذوالقرنین - ۱۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۳:۱۲ عصر
RE: اولین روز دبستان - منتظر - ۱۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۴:۰۴ عصر
RE: اولین روز دبستان - کبوتر حرم - ۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۰ عصر
RE: اولین روز دبستان - بنده منتظر - ۷ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۱۵ صبح
RE: اولین روز دبستان - safirashgh - ۱۹ آبان ۱۳۸۹, ۰۸:۰۶ صبح
RE: اولین روز دبستان - غریب ومنتظر(غریبه منتظر) - ۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۰:۱۱ عصر