شیطان
۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۳۷ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
RE: شیطان
خواسته شيطان از اين زن هنگام نماز
در زمان حضرت عيسی بن مريم (عليه السلام) زني بود پرهيزگار و باخدا. وقت نماز هر كاري را رها ميكرد و مشغول نماز ميشد. روزي مشغول پختن نان بود كه مؤذن بانگ اذان داد و مردم را به نماز فرا خواند. اين زن دست از نان پختن كشيد و مشغول نماز شد. چون به نماز ايستاد، شيطان در وي وسوسه كرد و گفت: اي زن! تا تو از نماز فارغ شوي همه نانهاي تو ميسوزند. زن در دل خود جواب داد: اگر همه نانها بسوزد، بهتر است كه تا اين كه روز قيامت تنم به آتش دوزخ بسوزد و عذاب شوم. شيطان بار ديگر وسوسه كرد كه: اي زن! پسرت در تنور افتاد و بدنش سوخت. زن در دل جواب داد: اگر خداوند مقدر كرده است كه من در حال نماز باشم و پسرم در آتش تنور بسوزد، من به قضاي خدا راضيم و نماز را رها نميكنم و اگر خدا بخواهد او را از سوختن نجات ميدهد. در اين حال شوهر زن از راه رسيد، زن را ديد كه مشغول نماز است و تنور هم روشن ميباشد. در تنور نانها را ديد كه پخته شده ولي نسوخته است و فرزندش در ميان آتش بازي ميكند و به قدرت خدا آتش در او اثر نداشت. وقتي زن از نماز فارغ شد دست او را گرفت نزديك تنور آورد و گفت: داخل تنور نگاه كن وقتي زن به درون تنور نگاه كرد، ديد فرزندش سالم و نانها پخته شده بدون آن كه سوخته باشد. زن فوراً سجده شكر به جاي آورد و خداي خود را سپاس گزارد. شوهر، فرزند خود را برداشت و پيش حضرت عيسي(عليه السلام) برد و داستانش را براي آن حضرت تعريف كرد. او فرمود: اي مرد! برو و از همسرت بپرس چه كرده و با خداي خود چه رابطهاي داشته؟ شوهر آمد و از او سؤال نمود. زن در جواب گفت: من با خداي خود عهد كردهام چند عمل نيك را انجام دهم. آنها عبارتند از: 1/هميشه كار آخرت را بر كار دنيا مقدم بدارم؛ 2/از آن روزي كه خود را شناختم بدون وضو نبودهام؛ 3/هميشه نماز خود را در اول وقت ميخوانم؛ ۴/اگر كسي بر من ستم كرد و مرا دشنام داد كينه او را در دل نگيرم، و او را به خدا واگذارم؛ ۵/در كارهاي خود به قضاي الهي راضي باشم؛ ۶/سائل را از در خانهام مأيوس نكنم؛ ۷/نماز شب را ترك ننمايم. حضرت عيسي فرمود: اگر اين زن مرد بود پيغمبر ميشد؛ چون كارهاي پيغمبران را ميكند و شيطان نميتواند او را فريب دهد.[۱] [1] . عرفان اسلامي، ص ۳۰۰/ برگرفته از http://www.3noqte.com از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
شيطان در چند جا زوزه كشيد - مشکات - ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر
RE: شیطان - مشکات - ۵ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۳۷ عصر
RE: شیطان - safirashgh - ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان