آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا
۲ مهر ۱۳۸۹, ۰۳:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲ مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ عصر، توسط ضحی.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا
سلام :
جناب سفیر عشق بسیار خوشحالم که شما برای خواندن ادامه داستان مشتاق هستید . و اما ادامه داستان ... آيـت اللّه صافي اين داستان را با اصرار خانواده به عنوان تنبيه و آموزش و پند و اندرز حدود 8 ماه قبل از فوتشان، براي فرزندانشان بيان كرده اند و فرمودند: مي ترسم حمل بر خود ستايي شود. بالاخره با اصرار زياد، ايشان مدّت كوتاهي سر را به زير مي اندازند و چيزي نمي گويند. بعد سر را بلند مي كنند، در حالي كه دانه هاي اشك چون مرواريد غلطان در چشمان رنجورشان موج مي زده و بر گونه هايشان گل بوسه مي گرفته، نگاهي به فرزندانشان مي اندازند؛ به طوري كه دل فرزندان را بسوي وادي هاي جذبه و سلوك خويش مي كشانند و با استعاذه به پروردگار متعال از شرّ شيطان رجيم، كلام خود را آغاز مي كنند و مي فرمايند: اعوذ باللَّه من الشيطان الرجيم. بسم اللّه الرحمن الرحيم. من اين قضيه را به خاطر چند نكته آموزنده براي شما بيان مي كنم ؛ اميدوارم كه خداي متعال همه را از شرّ اين نفس طاغي و بازي گر حفظ كند. اوّل: اين كه انسان بايد در راه صحيحي كه در زندگي پيدا كرده مقاوم و پايدار باشد و هيچ چيز او را از راه، منحرف نسازد «فَاسْتَقِمْ كَما أُمِرْتَ». دوم: تقوي و پرهيزكاري را پيشه خود قرار دهد و مطيع فرمان خدا باشد و اگر اطاعت يكي از دستورات برايش مشكل شد، با دعا و گريه و زاري و توسل به ذيل عنايات اهل بيت عليهم السلام از آنها بخواهد كه كمكش كنند و مشكلش را بگشايند. سوم: اهميت و اثر فوق العاده زيارت عاشورا است، اين زيارت عاشورا بود كه بزرگترين گره كور زندگي مرا كه با دست بشر عادي باز نمي شد، گشود و حاجات مرا برآورده ساختيعني : 1. رضايت پدر و مادر - كه بعد از امر به اطاعت خدا تأكيد به آن شده و فرموده: «وَ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ لا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئاً وَ بِالْوالِدَيْنِ إِحْساناً؛ بپرستيد خدا را و با او چيزي را شريك مسازيد و به پدر و مادر نيكويي كنيد» را به دست آوردم. 2. در مسير خدا و وادي معرفت و لذائذ معنوي و تحصيل علم قرار گرفتم. 3. از آن فقر اقتصادي و فلاكت غير قابل توصيفي كه گريبان گير من شده بود، نجات يافتم. 4. آخرت آبادي بوسيله زيارت عاشورا بدست آوردم، زيرا زيارت عاشورا است كه تخم كينه و عداوت دشمنان اهل بيت رسول خدا را در دل انسان مي افشاند و در نتيجه با امام حسين عليه السلام و پدر و مادر و فرزندان و اصحابش مأنوس و رفيق مي سازد «وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفِيقاً؛ چه رفيقان خوبي هستند اين خاندان». خوشا به حال كسي كه با امام حسين عليه السلام و اين خاندان رفيق شود كه در اين عالم بهره اي از اين بالاتر نيست . آيت اللّه صافي مي فرمود: بنده كوچك مسكين سراپا تقصير، به شما وصيت مي كنم كه از اين زيارت غفلت نكنيد، اين يك كليد اصلي و طلايي است كه اگر با اخلاص خوانده شود، هر درب بسته اي را بر روي شما باز مي كند و من در اين راه تجربه هاي فراواني دارم كه مجال شرحش نيست. شما هم به نسلهاي آينده اين مطالب را برسانيد كه هم دنياي انسان را اصلاح مي كند و هم آخرت را آباد مي سازد، نمونه اش همين جرياني است كه شرح مي دهم ... شرح جریان هم باشه برای پست بعدی ... ![]() ![]() جناب سفیر عشق ، پست بعدی رو با اشتیاق بیشتری بخونید ![]() ادامه دارد... ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - ضحی - ۱ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۴۲ صبح
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - safirashgh - ۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۱۹ عصر
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - ضحی - ۲ مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۳۰ عصر
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - ضحی - ۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۲۵ عصر
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - ضحی - ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۳۸ صبح
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - ضحی - ۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۳:۳۵ عصر
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - safirashgh - ۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۷:۵۳ عصر
RE: آيت اللّه حاج شيخ حسن صافي اصفهاني قدس سره و زيارت عاشورا - هُدهُد صبا - ۲۱ آبان ۱۳۹۲, ۱۰:۵۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا