شیطان
۲۳ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۵۳ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: شیطان
ناگواری های شیطان
از چند عمل و چند چيز است كه شيطان بدش ميآيد. او بوسيله آنها ناراحت ميشود و فرار مينمايد، در اثر ناراحتي گريه ميكند و دست و پاي خود را مجروح ميسازد و گوشه نشيني را اختيار مينماي داز جمله : ۱- سجده كردن براي خدا زيد شحّام ميگويد: از امام صادق (عليه السلام) شنيدم كه فرمود: انسان مؤمن وقتي در برابر خدا سجده ميكند و آن را طول ميكند، شيطان از ناراحتي فريادش بلند ميشود، به كناري ميرود گريه ميكند و ميگويد: اي واي برمن! چگونه اين بنده خدا ، او ار اطاعت ميكند و من معصيت كردم، او سجده ميكند و من آن را سرپيچي نمودم.[۱] در حديث ديگري واردي وارد شده كه: سجدههاي خود را طولاني كنيد؛ زيرا سجده طولاني بيني شيطان را به خاك ميمالد.[۲] ۲- تلاوت قرآن يكي ديگر از چيزهايي كه شيطان را ناراحت ميكند خانهاي است كه در آن قرآن تلاوت شود؛ زيرا خانهاي كه در آن قرآن تلاوت نمايند بركت در آن زياد ميشود، ملائكه در آن رفت و آمد ميكنند. جايي براي شيطان باقي نميماند و از آن جا دوري ميكند؛ در حال كه از آن خانه و اهلش ناراحت است و با چشم غضب به آنها مينگرد.[۳] ۳- ديدار با مؤمن ديد و بازديد مؤمنان از يكديگر چنان شيطان و لشگريان او را ناراحت ميكند كه صداي خود را به استغاث ه بلند ميكنند، و به صورت خود ميزنند و دست و پاي خود را زخمي مينمايند.[۴] ۴- صدقه دادن روزي حضرت رسول(صلي الله عليه و آله) از شيطان پرسيد: اي ملعون چرا مانع از صدقه دادنميشوي؟ عرض كرد: يا رسولالله! اگر ارهاي بر سر من گذارند و مانند درخت و چوب سرم را اره كنند، براي من راحتتر است از صدقه دادن اشخاص. آن حضرت فرمود: چرا از صدقه ناراحتي؟ در جواب گفت: در صدقه دادن پنج خصلت است: ۱/ مال را زياد ميكند. ۲ / مريضان را شفا ميدهد. ۳/ بلاها را دفع ميكند. ۴ / صدقه دهندگان، به سرعت برق از پل صراط عبور ميكنند. ۵/ بدون حساب داخل بهشت ميشوند و عذابي براي آنان نيست. رسول گرامي(صلي الله عليه و آله) فرمود: خدا عذابت را زياد گرداند.[۵] ۵- فرو بردن غضب موقعي كه انسان غضب ميكند، شيطان شاداب ميشود، اما اگر بتواند غضب خود را فرو برد و از آن بكاهد، به شيطان زجر داده و او را ناراحت كرده؛ به طوري كه از او مأيوس ميشود و از او ميگريزد. ۶- مسواك زدن زماني كه انسان هنگام نماز وخواب و غيره دهان خود را مسواك ميكند شيطان را به غضب ميآورد. [۶] ۷- نماز اول وقت نماز اول وقت علاوه بر آن كه فضيلت زياد دارد و اقتدا كردن به امام زمان است، باعث قبولي آن ميشود كه ناراحتي واذيت او را در پي دارد. [۷] ۸- صله رحم ديد و بازديد از خويشان و كمك نموده به ايشان، بيني شيطان را به خاك ميمالد و او را ميرنجاند. ۹- دعا هنگام عطسه وقتي كسي عطسه كند و ديگري برايش دعا كند و بگويد «يرحمك الله» و عطسه كننده در جواب بگويد: «يغفر الله لك» براي شيطان سختتر از آن هيچ چيز نيست.[۸] ۱۰- سكوت در مجالس و گرد هم نشستنها، پشت سر كسي چيزي نگفتن او را به غضب ميآورد.[۹] [1] .سفينه البحار ،ج ۲، ص ۳۴۳/ [۲] . ابليس، ص۷/ [۳] . نهجالبلاغه، خوئي، ج۱۲، ص۱۲۴/ [۴] . بحار، ج۶۳، ص۱۷۱/ [۵] . مواعظ العدديه، ص۱۷۱/ [۶] . مواعظ، ص ۲۲۲/ [۷] . مواعظ، ص ۲۷۲/ [۸] . به كتاب انسان از خاك مراجعه شود. [۹] . مواعظ، ص ۲۷۴/ برگرفته از http://www.3noqte.com از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
شيطان در چند جا زوزه كشيد - مشکات - ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر
RE: شیطان - مشکات - ۲۳ مرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۵۳ عصر
RE: شیطان - safirashgh - ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان