شیطان
۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۶:۱۶ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: شیطان
دلخوشيهاي شيطان
شيطان از بعضي كارها، گفتارها و برنامهها خرسند ميشود! گاهي خوشحال او چنان زياد است كه فرياد ميزند و آن خبر دلنشين را به فرزندان و دوستان و طرفداران خود ميدهد: ۱: امام صادق(عليه السلام) ميفرمايد: آن اندازه كه مرگ عالم، فقيه و دانشمند شيطان را خوشحال ميكند هيچچيز ديگر او را خوشحال نميكند.[۱] ۲: شيطان ميگويد: از جمله كساني كه اندوه مرا برطرف و سرخوشي و شادابي به من ميدهند و به همين خاطر آنها را بر گردن خود سوار ميكنم، زنها هستند! آنان نور چشمان مناند. وقتي كه لعن و نفرين بندگان صالح بر من جمع ميشود، پيش زنها ميروم. با همنشيني با آنان تمام ناراحتي من برطرف ميشود.[۲] ![]() ۳: شيطان از الاغ خوشش ميآيد. به خصوص اگر الاغ سياه باشد، ميآيند و با او بازي ميكنند. گاهي آن را ميترسانند، حيوان ميرمد و صاحب خود را بر زمين ميزند و آنها ميخندند. گاهي خاري زير دم آن ميگذارند، الاغ برميجهد و لگد ميزند. گاهي هم صاحب الاغ ميخواهد از راهي برود كه شياطين دم الاغ را ميگيرند و نميگذارند برود.[۳] ۴: از شيطان پرسيدند: كدام طايفه را دوست داري؟ گفت دلالان را؛ چون من به دروغگويي آنان قانع بودم، آنها قسم دروغ را هم بر آن ميافزايند!.[۴] ۵: وقتي دو نفر با هم نزاع كرده و از هم قهر نمايند، شيطان از خوشحالي در پوست خود نميگنجد و فرياد ميزند.[۵] 6: روزي حضرت سليمان بن داود (عليه السلام) از شيطان پرسيد: چه كاري نزد تو محبوبتر است كه همان كار نزد خدا منفورترين كارهاست. گفت: درهم آميختن مرد به مرد و زن به زن – مرد با مرد عمل زشتي انجام دهد كه به آن لواط ميگويند و زن با زن عمل زشتي انجام دهد كه ان را مساحقه گويند. ۷: شيطان از رنگ و لباس قرمز خوشش ميآيد؛ چون خون انسان و اغلب حيوانات قرمز است. او با ديدن رنگ قرمز رام ميشود. آن ملعون تشنه خون است و از خونريزي استقبال ميكند. ۸: خنده و قهقه او را خوشحال ميكند. ۹: شيطان از آدم لخت و عريان خوشش ميآيد و از او لذت ميبرد و در او طمع ميكند. در احاديث آمده است: كراهت دارد انسان بدون لنگ در زير آسمان يا در ميان آب يا حمام غسل كند. [1] . بحار، ج۶۳، ص۲۲۱/ [۲] . ضمن بحث يحيي با شيطان، ص. [۳] . مجمع النورين، ج حيوان، ص ۲۵۲/ [۴] . پاسدار اسلام، شماره۹۴، ص۳۷/ [۵] . مجمع النورين، ج حيوان، ص ۱۱۱/ [۶] . سفينه البحار،ج۲،ص ۳۴۳/ برگرفته از http://www.3noqte.com از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
شيطان در چند جا زوزه كشيد - مشکات - ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر
RE: شیطان - مشکات - ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۱۶ عصر
RE: شیطان - safirashgh - ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان