خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني ..ادامه 3
۱۵ اسفند ۱۳۹۲, ۱۰:۳۸ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني ..ادامه 3
با سلام به شما و سپاسگزار به خاطر مطالب خوب و مفیدتون . وقتی داشتم نوشتتون رو مطالعه میکردم احساس کردم هنگام ویرایش جابه جایی صورت گرفته شایدم من اشتباه میکنم لطفا یک بار دیگه بررسی کنید ممنون میشم . فکر میکنم خودشناسی و باز تابهای تربیتی..... 1 اول باید باشه به جای ادامه 3 بعد خود شناسی و باز تابهای....ادامه 2 و در آخر ادامه 3 . پی نوشتها معمولا در آخر نوشته ها میاد حتما واقفید و اینجا اشتباه چاپی بوده و اینکه پی نوشت تا شماره 8 وجود داره از 9 تا 17 دیده نمیشن حال یا مطالبتون هنوز ادامه داره یا نویسنده این اعداد رو تو جایگاه خودش قرار نداده . البته اصلا مهم نیست . در مورد جاودانه ماندن : قسمتی که نویسنده نوشته انسان توانمندی جاودانه ماندن را دارد ، فکر میکنم منظور ایشان تمایل به جاودانه موندن را دارد . باز هم ممنونم از مطالبتون .
خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني ..ادامه 3 - شادی زهرا - ۱۳ اسفند ۱۳۹۲, ۰۸:۰۳ صبح
RE: خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني ..ادامه 3 - آشنای غریب - ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ صبح
RE: خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني ..ادامه 3 - شادی زهرا - ۱۵ اسفند ۱۳۹۲, ۰۲:۵۲ عصر
خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني 1 - شادی زهرا - ۱۳ اسفند ۱۳۹۲, ۰۸:۰۷ صبح
خودشناسي و بازتابهاي تربيتي آن براساس بينش قرآني ..ادامه2 - شادی زهرا - ۱۳ اسفند ۱۳۹۲, ۰۸:۱۰ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا