ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت امام زمان (عج)
۱۶ آذر ۱۳۹۱, ۱۱:۲۹ عصر
ارسال: #24
RE: چگونه می شود یار امام زمان(عج) باشیم؟
با سلام و تحیت فراوان خدمت امام زمان (عج) و با استعانت از حضرتش ان شاء الله طبق وعده ای که داده بودم راه های بصیرت افزایی را برای شما بازگو خواهم کرد یکی از راه های بصیرت افزایی شناخت عرصه است این که بدانیم حق کدام طرف است و باطل کدام طرف میدانید که شناخت عرصه کار دشواریست چرا که در زمان امام علی (ع) آن نمازی را که در لشکر امام میخواندند در لشکر معاویه هم خوانده میشدحال شناخت عرصه دشوار خواهد بود یکی از راه های شناخت عرصه قدرت تطبیق آیات و روایات با سخنان طرفین است یعنی باید دید که حرف علی (ع) با قران سنخیت دارد یا معاویه حرف حضرت آقا با قران مطابقت دارد یا ایکس و ایگرگ این جاست که اگر بتوانیم ایات و روایات را با سخنان و رفتار طرفین تطابق دهیم عرصه را شناختیم در دی ماه سال 88 نتوانستند عده ای عرصه را بشناسند لذا سردر گم شدند و بعد فهمیدند چه اشتباهی کردند همان طور که قبلا گفتم عده ای در زمان حسین (ع) عرصه را نشناختند و بعد از ایشان پشیمان شدند دومین نکته برای بصیرت افزایی بحث شناخت خود امام است شناخت خود امام زمان خوب این شناخت از کجا حاصل می شود شناخت امام به دو بخش تقسیم میشود یک شناخت ظاهری دوم شناخت باطنی : شناخت ظاهری براحتی حاصل میشود مثلا در کتاب نجم الثاقب ویژگی های ظاهری و اتفاقات در زمان ظهور را ذکر میکند مثل زمان پیامبر که سلمان فارسی برای شناختن پیامبر از راهب یک سری نشانه هایی گرفته بود اما این همیشه قابل اطمینان نیست ممکن است برای امتحان یکسری نشانه ها فرق بکند مثل زمان رسول اللله که به عکس عقاید برخی ادیان پیامبر در حجاز و در قبیله قریش به دنیا آمد من تعجب میکنم برخی عقیده دارند که فقط حضرت امام زمان (ع) باید در جمعه ظهور کند. اما شناخت باطنی از ایمان و استغاثه و انابه به دست می آید یعنی در جایی ثبت نکردند با انجام عمل صالح و مطیع اوامر خدا بودن شناخت امام زمان خود به خود حاصل میشود و دل آماده میشود نمونه بزرگانی که به دیدار حضرت رفتند مثل نور است در دل قرار میگیرد فقط باید ظزفیت و طاقت این نور را داشته باشیم شما ببینید این بزرگانی که رفتند به دیدار امام زمان با عمل صالح و قلبی آماده بود مطمئن باشید اگر قلبی آماده دیار امام نباشید زمانی متوجه وجود او خواهد شد که او رفته است مثل علامه حلی روزی سوار بر اسب با مرد عربی هم کلام شد هر چه می پرسید مرد عرب جواب میداد تازیانه از دستش افتاد مرد عرب تازیانه را برداشت و به او داد شک کرد و پرسید آیا میشود کسی امام زمان را ببیند در زمان غیبت مرد عرب پاسخ داد چطور نمیشود در حالی که الان دستش در دست توست او غش کرد و از اسب به پایین افتاد به هوش که آمد دید کسی نیست من نی خواهم منکر شخصیت والای علامه حلی شوم او انقدر عزمت دارد که اما زمان را دید و من همین قدر هم ایمان ندارم اما مثال زدم تا آمادگی قلب را بهتر درک کنیم این بحث مربوط میشود به بخش دوست شناسی ان شاء الله در مطالب بعد مبحث دشمن شناسی را برای شما خواهم گفت که یکی از راه های بصیرت افزایی می باشد سلمن لمن سالکم و حرب لمن حاربکم ال یوم القیامه تعجیل در امر فرج صلوات

امام علی در ساعاتی بعد از ضربت فرمودند : خدایا این اولین صبحی است که علی بعد از نماز صبح به اجبار خوابیده است
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط هُدهُد صبا ، seyedebrahim ، گمنام
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
یا مهدی - آرام - ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۶:۵۷ عصر
RE: یا مهدی - مشکات - ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۴۲ عصر
RE: یا مهدی - مشکات - ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۳:۰۹ عصر
وظایف جوان منتظر - ضحی - ۳ آبان ۱۳۸۹, ۰۲:۴۹ عصر
وظایف جوان منتظر - hamed - ۲ مهر ۱۳۹۰, ۰۲:۵۴ عصر
ویزگی های منتظر - گمنام - ۱۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۸:۰۴ صبح
RE: چگونه می شود یار امام زمان(عج) باشیم؟ - یاسین تبریزی نژاد - ۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ عصر
چگونگي ولادت حضرت مهدي عليه السلام - حامد - ۲۶ اسفند ۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ عصر
اثبات ولادت حضرت مهدي عليه السلام - حامد - ۲۶ اسفند ۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

بازگشت به بالابازگشت به محتوا