شناخت امام زمان (عج)
۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ عصر، توسط یاسین تبریزی نژاد.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
RE: چگونه می شود یار امام زمان(عج) باشیم؟
با سلام خدمت دوستان امروز طبق وعده ای که داده بودم می خواهم برای شما بصیرت و عدم بصیرت را توضیح دهم یکی از راه های منتظر واقعی و یار امام زمان بودن بصیرت و شناخت است ابتدا باید بدانیم که بصیرت یعنی چه بصیرت از بصر به معنای بینایی است اما معنای اصطلاحی آن یعنی شناخت و درک درست است منتظر واقعی می بایست از امام خود شناخت واقعی و ودرک درست داشته باشد یعنی امام زمان خود را بشناسد من با یک مثال بحثم را جلو می برم بلا تشبیه اگر شما برای اولین بار یک نفر را میخواهید ببینید و برای دیدن او به جایی می روید تا وقتی او را نشناسید و ندانید او کیست فقط با دانستن اسم او نمی توان او را شناخت و به دیدارش رفت برای دیدار امام زمان هم فقط دانستن نام او کافی نیست بلکه باید ایشان را بشناسیم که این به بصیرت دینی بر می گردد شما ببینید رهبر معظم ما چند سال پیش به طور مستمر می فرمود بصیرت افزایی بصیرت دینی برای همین بود شما ببینید که زمانی که سید بحر العلوم در خانه است کسی در میزند خادم ایشان برای باز کردن در می رود اما ایشان می گویند که بایست من خودم باید بروم و در را باز کنم ، او با من کار دارد میبینید که چطور سید بزرگوار با شناخت و بصیرت به دیدار امام زمان نائل میشود پس باید بصیرت افزایی کرد به فرموده حضرت آقا که می فرماید : بصیرت یعنی اینکه بدانیم شمری که سر حسین را برید همان جانباز جنگ صفین بود و واقعا هم همین طور است باید موضع ها را مشخص کنیم تا نا خود آگاه در زمان ظهور حضرت امام زمان در جبهه باطل قرار نگیریم و مقابل امام زمان نباشیم حالا این بصیرت افزایی چطور انجام می شود و چطور میشود بصیرت افزایی کرد ان شاء الله در مطلب بعدی برای شما توضیح خواهم داد و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان(عج)
امام علی در ساعاتی بعد از ضربت فرمودند : خدایا این اولین صبحی است که علی بعد از نماز صبح به اجبار خوابیده است |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا