جانباز
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۵:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ عصر، توسط zeinab.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
RE: جانباز
بسم الله الرحمن الرحیم
عاشقانه ای سروده ایم تقدیم به جانبازان! راه میرود..............................سرفه میکند پلک میزند............................سرفه می کند تکیه میدهد.........................سرفه میکند سرفه میکند............سرفه میکند............سرفه میکند............... ...........................ایستاده مرده است................................... ...........................لحظه ای هزاربار تکه تکه او شهید میشود.............................. ********************************************************* مادر می گفت:چرا ما روی جانبازان درصد میگذاریم؟10%..........70%...... کسی که جانباز شده یعنی جونشو کف دستش گرفته،نرفته به دشمن بگه :آقا فقط 10%از وجود منو از کار بنداز من کارم با 10%حله. همه ی جانبازان 100%حاضرن جونشونو فدا کنن برای اسلام،پس همه ی جانبازا 100%جانبازن. برعکس فکر کنم برای معرفت و وفای ما باید درصد بذارن،یه سوال داشتم چقدر بامعرفتیم؟چند دفعه مشکلات جانبازان رو حل کردیم؟چند دفعه به جانبازا سر زدیم ببینیم اصلا مردن؟زندن؟چنددفعه به خانواده های شهدا سر زدیم ببینیم چی کم وکسر دارن؟ امسال که رفته بودم راهیان نور،حاج حسین یکتا از راویان راهیان نور واز جانبازان جنگ،گفتن کسی رو می شناسن به اسم ((علی دنیا دیده)) که از همرزمانشون بودن والآن جانبازن وبه شدت بیمار بدنشون پر از ترکشه وچون ترکش ها تا عمق بدن پیش رفتن،نمی تونن درش بیارن.میگفتن بدن این جانباز بخاطر ترکش ها ورم کرده وباد کرده میگفتن الآن شما میرید بیرون چه جوری تیپ میزنین؟ما هم برای شما اینجوری تیپ میزنیم.اونابرای شما جونشون رو از دست دادن و شما جیکار کردین؟راه مارو ادامه دادین؟،یه روز هم بهم میرسیم وتصفیه حساب می کنیم..... خیلی حرف زدم-یاعلی
یاد شهدایمان بخیر!
من اگر بنشینم، تو اگر بنشینی، چه کسی برخیزد؟ ![]() |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
جانباز - safirashgh - ۱ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۳۴ صبح
RE: جانباز - safirashgh - ۱ آبان ۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۱ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۳۸ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۲ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۴۷ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۳ آبان ۱۳۹۰, ۰۲:۳۶ عصر
RE: جانباز - safirashgh - ۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۶:۵۵ عصر