اتاق فکر فرهنگی
۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ عصر، توسط منتظر.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اتاق فکر فرهنگی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه یاران قرآنی بعد از پرس و جو از دوستان و گرفتن رای تقریبی اونا این موضوع رو ایجاد کردم. خوب، تهاجم فرهنگی چیز تازه ای نیست که ما باهاش سر وکار داشته باشیم. بیش از 15 سال هست که داریم باهاش دست و پنجه نرم می کنیم و متاسفانه هر چی بیشتر دست و پا میزنیم بیشتر داریم بیشتر غرق می شیم، به نظر من این می تونه عدم مبارزه صحیح با اون باشه. قبلا هم خدمتتون عرض کردم که امروز عده ای اون طرف نشستن و برای انجام کوچکترین کار اول روی اون فکر می کنن، بعد از کلی بررسی اون کار رو انجام میدن، نتیجه اون هم میشه یه پروژه ای مثل فارسی وان و یا هزاران تهاجمی که تا الان انجام دادن، ![]() درسته که ما همه جوون هستیم و تجربه زیادی نداریم و همین طور علم زیادی در این گونه موارد نداریم، ولی هر کدوممون می تونیم در این راه مفید باشیم. فراموش نکنیم که مقام معظم رهبری ما رو افسران جنگ نرم خوندن. میرم سر اصل مطلب این موضوع در راستای دفاع از این شبیخون چندین ساله ایجادشده و هدف اون بهبود وضع حد اقل محیطی هست که خودمون در اونجا هستیم، درس می خونیم یا... به ثمر نشستن این موضوع نیازمند هم فکری همه دوستان هست. حتما لازم نیست که ما این افکار رو به انجام برسونیم گروه های دانشجویی زیادی هستن که مجری خوبی برای انجام این نوع برنامه ها باشن. مهم نوع به انجام رسوندن کار هست که اینجا بیشتر مورد بحث قرار می گیره سیر کار به این صورت هست که البته تغییر اون مستلزم هم فکری دوستان و نظر دادن شما هست. 1-پیدا کردن مشکلات و ناهنجاری ها و کج روی های ایجاد شده ناشی از این شبیخون 2-اولویت بندی مشکلات ایجاد شده 3-راه ایجاد اون توسط دشمن یعنی از چه راهی این تهاجم صورت گرفته (مثلا فارسی وان از طریق ماهواره) 4-ریشه یابی و علل به ثمر نشستن این شبیخون 5-پیدا کردن راه حل 6-بررسی روش های مقابله با مشکلات مختلف خوب نوبت شماست نظر بدین راجع به این طرح و چگونگی بهتر انجام شدن اون یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
صفحه 5 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۲۰ عصر
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: اتاق فکر فرهنگی
اگر بقیه دوستان حضور داشته هم باشن بله، ولی گمون نمی کنم به همین سادگی به نتیجه برسیم جون قراره مشکلات ریشه ای بررسی بشن و برای اونا راه حل پیدا بکنیو نه این که ساده رد بشیم.
در مورد نظر آقا سراج بنده ممتنع هستم یک امروز است ما را نقد ایام
|||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ عصر، توسط seraj73.)
ارسال: #42
|
|||
|
|||
دوستان این بحث ها جوابش منعکس نمی شه و بازدیده کننده مستمرشون باید اعتراف کنیم که کم هست
باید یک بازتاب کننده داشته باشیم و جمعتی که در اینترنت فعال هستند رو به این سمت بکشیم بهتره ![]() |
|||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۲۴ عصر
ارسال: #43
|
|||
|
|||
من میگم وبلاگبزنیم
و نتایج بحث هامون رو اونجا بذاریم چطوره؟
TuHaN ![]() |
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ عصر
ارسال: #44
|
|||
|
|||
نه اوساکی عزیز اینجا بهتر از یه وبلاگه ولی میدونید چیه باید
یک جای باشه که جوانان جذبش بشن ویا تبلیغات اینجارو زیاد کنیم جوری که تو هر سایتی تبلیغات ا نجمن باشه ![]() |
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۲۹ عصر
ارسال: #45
|
|||
|
|||
بذارید فعلا بحث ما در یه مورد به نتیجه برسه بعد در مورد منعکس کردنش به نتیجه می رسیم .
دوستان استپ بای استپ یک امروز است ما را نقد ایام
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۱ عصر
ارسال: #46
|
|||
|
|||
من تو اسک دین حسابی تبلیغش میکنم
ولی به نظر من باید یه تیم بشیم وی جای مناسب که بشه فقط رو این مسئله بحث کرد ؟
TuHaN ![]() |
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۳ عصر
ارسال: #47
|
|||
|
|||
منتظر گرامی باشه ولی نگاه کنید شما د ر کلامتون از الفاظ انگلیسی به طور واضح استفاده می کنید
![]() |
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۳ عصر
ارسال: #48
|
|||
|
|||
به نظرتون این یعنی تهاجم؟
یک امروز است ما را نقد ایام
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۶ عصر
ارسال: #49
|
|||
|
|||
دوســــــــــــــــتان همینه دیگه
آقای سراج این رو میتونستین به صورت خصوصی به ایشون بگین ![]() خب چی شد؟ چکــــــــــــــار کنیم؟
TuHaN ![]() |
|||
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ عصر، توسط seraj73.)
ارسال: #50
|
|||
|
|||
بله بی شک اوساکی محترم اینجا اتاق فکر باید بگیم تا همه بدونن و فکر کنم منتظر عزیز ازعمد اینجوری پاسخ دادند
![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا