معرفي ابزار هاي مذهبي براي وب ها
۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۱۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() امروز كه داشتم قالب ها و كدهاي مذهبي براي وبلاگم ميگذاشتم به سايتي برخورد كردم كه بسيار من را در تنوع و جامعيت، شگفت زده و خوشحال كرد ![]() ![]() خواستم شما بچه شيعه ها رو هم در اين خوشحالي سهيم كنم. سري به اين ابزارهاي وب بزنيد و با امكانات كاملي نظير ابزار وبلاگ هاي مذهبي: كد تدبر در قرآن،كد دانشنامه سوره، كد پخش زنده حرم، كد وصيت نامه شهدا، كد دانشنامه مهدويت، كد دعاها و احاديث و ... و نرم افزارهاي جالب براي موبايل اگه وب دارين حتما يه سرب به اين سايت بزنيد و ما را هم دعا كنيد. http://www.ashoora.ir/ ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۲۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: معرفي ابزار هاي مذهبي براي وب ها
فکر نمی کنید این مطلب رو میشد در اون موضوع افسران جنگ سایبری که بخش معرفی وب سایت ها بود قرار بدید
حالا ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۴۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
چرا دوست گرامي
من به دنبال همچين عنواني بودم اما چون خودم يه بار اين تاپيك رو ساختم و بعد به دلايلي غيب شد فكر كردم همچين عنواني ديگه نيست شما بگو كدوم بخشه تا من اجرا كنم؟؟ آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۵۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۸ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۲۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() تصاوير زيبا سازي مذهبي براي ياران وب نويس با ايمان خيلي لازم ميشه ![]() به اين دو آدرس رجوع شود: آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا