حدیث روز
۲۲ تير ۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
امام على(سلام الله علیه) : أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لاكُهُولَ فيهِم. ياران مهدى جواناند و ميانسالى در ميان آنان نيست.
[b]مناسبتهاي روز: [/B] ولادت حضرت على اکبر سلام الله علیه (33 ق) و روز جوان در انتظار تیتر بزرگ روزنامه ها ام: |
|||
|
صفحه 177 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۰ فروردين ۱۳۹۵, ۰۹:۳۲ عصر
ارسال: #1761
|
|||
|
|||
RE: حدیث روز
امام على عليه السلام :
الفُرصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ، فانتَهِزُوا فُرَصَ الخَيرِة؛ فرصت، چون ابر مى گذرد. پس، فرصتهاى كار خوب را غنيمت شمريد. نهج البلاغه حكمت 21؛ حكمت نامه جوان، ص44 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۵, ۰۹:۲۶ عصر
ارسال: #1762
|
|||
|
|||
امام على عليه السلام :
تَعرَّضوا للتِّجاراتِ، فإنّ لَكُم فيها غِنىً عمّا في أيْدي النّاسِ، وإنّ اللّهَ عزّوجلّ يُحِبُّ المُحتَرِفَ الأمينَ؛ در طلب معاش خود كاهلى نكنيد كه پدران ما براى آن مى دويدند و آن را جستجو مى كردند. الخصال: ص 621 ح 10؛ خير و برکت از نگاه قرآن و حديث، ص560 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۵ فروردين ۱۳۹۵, ۰۵:۵۲ عصر
ارسال: #1763
|
|||
|
|||
امام على عليه السلام :
عَلَيكَ بِالجِدِّ وَالاِجتِهادِ في إصلاحِ المَعادِ؛ بر تو باد تلاش و كوشش در راه آباد كردن مَعاد. غرر الحكم، ح 6135؛ دانشنامه قرآن و حديث ج1، ص388 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۵, ۰۲:۰۵ عصر
ارسال: #1764
|
|||
|
|||
امام على عليه السلام :
مِن كمالِ المَرءِ تَركُهُ ما لا يَجمُلُ بهِ؛ از كمال آدمى است كه آنچه را زيبنده او نيست فرو گذارد. أعلام الدين، ص292؛ ميزان الحكمه: ج10، ص215 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۵, ۰۴:۵۳ عصر
ارسال: #1765
|
|||
|
|||
ولادت امام محمد باقر(علیه السلام)مبارک
امام محمدباقر(ع):تو را به پنج چیز سفارش می کنم: ✅اگر مورد ستم واقع شدی ستم نکن ✅اگر به تو خیانت کردند خیانت نکن ✅اگر تکذیبت کردند خشمگین نشو ✅اگر مدحت کنند شاد نشو ✅اگر نکوهشت کنند،بیتابی نکن بحارالانوار،ج۷۵،ص۱۶۷ خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۵, ۰۵:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ عصر، توسط آشنای غریب.)
ارسال: #1766
|
|||
|
|||
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
لا تَزالُ اُمَّتى بِخَيرٍ ما تَحابّوا وَ اَقامُوا الصَّلاةَ و َآتَوُا الزَكاةَ و َقَروا الضَّيفَ... ؛ امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارند، زكات بدهند و ميهمان را گرامى بدارند... [font=tahoma][/font] خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۵, ۰۳:۱۰ عصر
ارسال: #1767
|
|||
|
|||
امام صادق عليه السلام :
إذا دَعَوْتَ فَظُنَّ أنّ حاجَتَكَ بالبابِ؛ چون دعا مى كنى حاجتت را بر دَرِ خانه (حاضر و آماده) بپندار. الكافي: ج 2 ص 473 ح 1؛ ميزان الحكمه: ج4، ص44 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۵, ۰۲:۵۲ عصر
ارسال: #1768
|
|||
|
|||
امام على عليه السلام :
زُورُوا مَوتاكُم؛ فإنّهُم يَفرَحُونَ بِزِيارَتِكُم؛ اموات خود را زيارت كنيد؛ زيرا آنان از ديدار شما خوشحال مى شوند. الخصال: ص 618 ح 10؛ ميزان الحكمه: ج5، ص129 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۸ فروردين ۱۳۹۵, ۱۰:۱۶ عصر
ارسال: #1769
|
|||
|
|||
امام على عليه السلام :
أعْقَلُ النّاسِ أنْظَرُهُم في العَواقِبِ؛ خردمندترين مردم، عاقبت انديش ترين آنهاست. غرر الحكم : ح 3367؛ حكمت نامه جوان، ص194 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۵, ۰۷:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #1770
|
|||
|
|||
امام على عليه السلام :
المُجاهِدونَ تُفْتَحُ لَهُم أبْوابُ السَّماءِ؛ درهاى آسمان به روى مجاهدان گشوده است. غرر الحكم، ح1347؛ ميزان الحكمه: ج2، ص316 مناسبتهاي روز: روز ارتش جمهوری اسلامی و نیروی زمینی ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا