حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 43 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۸:۲۴ عصر
ارسال: #421
|
|||
|
|||
حرف های عادی بین اعضا
آخر چه شده که هیچ کس به اینجا سر نمیزند...
آیا دوستان از ما دلخورند؟ آیا انگیزه ای برای آمدن ندارند؟ آیا مشغول کار و زندگی اند؟ خدایی نکرده هواپیما نزدیک خونشون سقوط کرده و از ترس نیومدن؟ آیا... ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۳, ۰۷:۰۷ صبح
ارسال: #422
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
سلام
عجله نکنید عجله نکنید زنـــگ تفریحه --زنــــگ تفریحه ![]() ![]() ![]() [font=tahoma][/font] ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۳, ۱۲:۴۴ عصر
ارسال: #423
|
|||
|
|||
بله ما هستیم سلام
کمی درگیر کار بودیم ببخشید ولی همیشه سر میزنیم و مطالب خوب دوستان را میبینم و سعی میکنم باز از امروز بیشتر بیام ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۳, ۰۶:۴۰ عصر
ارسال: #424
|
|||
|
|||
حرف های عادی بین اعضا
دیروز ...ﺩﻧﯿﺎﯼ ﭘﺮ ﻫﯿﺎﻫﻮ ﭼﻨﺪ ﮐﻮﺩﮎ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﻔﺮ،ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﺪﺭﻗﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ،ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﭘﺪﺭﯼ ﭘﺎﯼ ﺗﻠﻔﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﻋﺖ پرﻭﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺵ،ﺯﻣﺰﻣﻪ ﻣﺎﺩﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﻭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺩﮔﺎﻩ ﻃﺒﺲ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰﺍﻧﺸﺎﻥ،ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺖ.
با تاسف عرض تسلیت به بازماندگان شادی روحشون صلوات ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۰۹ عصر
ارسال: #425
|
|||
|
|||
![]() تسلیت به همه هموطنان مان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم فاتحه ای نثارشان کنیم.. آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۲:۲۶ عصر
ارسال: #426
|
|||
|
|||
یه سوال فنی ، تو گفتگوی آخر سریال حضرت یوسف (ع).یهودا به برادرش میگه در آینده به قوم بنی اسراییل میگن یهودی .کارگردان بر چه سندی این حرف و زده.؟ هویجوری گفته؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعداء هم اجمعین |
|||
۳۱ مرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۳۸ صبح
ارسال: #427
|
|||
|
|||
با سلام به یاران قرآنی عزیز و مدیران و دست اندرکاران گرامی . اول تشکر از جناب آقای افخمی و کسانی که سایت قرآنی را پشتیبانی میکنند و بعد از وقفه ای چند روزه با کمکهای بی دریغشان دوباره سایت راه اندازی شد . خسته نباشید گرامیان ، و اما کاربران دیگر که حتما پیگیر قضیه بودند و از اینکه چند روزی نمیتونستند به تالار بیان ناراحت بودند . خب حالا که مجدد تالار فعالیتش رو از سر گرفته بسم الله بفرمایید و همراهی کرده و به تالار رونق دهید ، در اینکه همه ما مشغله های کاری ، فکری ، داریم شکی در آن نیست ، چند روزی درگیریم نه اینکه بریم و پشت سرمونو نگاه نکنیم ، اگر هر کدوممون نبودیم دیگری جای ایشون رو پر کنه ، حیفه بعد این چند سال زحماتی که مدیران گرامی و دیگر عزیزان کشیدن تالار اینقدر خلوت باشه ، کاردنیا همیشه هست ، یادمون باشه :
یادها رفتند و ما هم میرویم از یادها *** کی بماند برگ کاهی در میان بادها .... آری دوستان بیایم تا هستیم و میتونیم و در توانمون هست از داشته هامون ، تجربیاتمون ، آنچه که از قرآن و اهل بیت ( ع ) میدونیم یا مطلبی در این خصوص جایی دیدیم در اختیار دیگران قرار بدیم انشاءالله ذخیره آخرتمان گردد . ![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۱ شهريور ۱۳۹۳, ۰۸:۳۸ صبح
ارسال: #428
|
|||
|
|||
احسنت
|
|||
|
۱ شهريور ۱۳۹۳, ۰۵:۰۶ عصر
ارسال: #429
|
|||
|
|||
سلام به همگی
خدا قوت ![]() الحمدلله که باز سایت باز شد با تشکر از مدیریت کل جناب افخمی و جناب مدیر فنی اقای جمال لو اگر در این مواقع با ایمیلی علت را به بنده و جناب حامد بگید خیلی خوبه که بدانیم کی باز می شود ![]() به امید فعالیتی بهتر از پیش اجرتان با قرآن آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۴ شهريور ۱۳۹۳, ۰۶:۲۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴ شهريور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #430
|
|||
|
|||
روز دختر نزدیک است و ما از مدیر خوبمون اقای افخمی که مثل پدر معنوی ما هستن، التماس دعای خیر داریم
![]() و اگر دعاشون همراه با هدیه ای باشه خب خیلی بیشتر خوشحال میشیم :دی ![]() جای همه دختران فعال سایت خالی. ان شاء الله به حق آبروی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، خدا ازشون راضی باشه و سعادتمند باشند ![]() ای کاش میشد کارتپستالی بهشون ارسال می کردیم (جناب افخمی بهترین هدیه، مارو ببرند حرم بانو در ایام ولادت تا با دختران خوبمون بیشتر اشنا بشیم :دی ) آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا