تست هوش
۹ خرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۴۰ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تست هوش
یک تست هوش جالب! در تصویر زیر پنج شكل براى شما مشخص شده است و شما باید با كشف ارتباط منطقى بین این تصاویر شكل ششم را حدس بزنید. سعی کنید فکر کنید و تا زمانی که پاسخ را ننوشتید به پاسخ نگاه نکنید. ![]() برای دیدن پاسخ سوال اینجا کلیک کنید خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
صفحه 2 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۸ دي ۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: تست هوش
سوال اولتونو n و o رو پیدا کردم . سوال دوم : خب اگه سمت راست بره میخوره به مانع یا دیوار پس سمت چپ حرکت میکنه ولی زیاد شبیه اتو بوس نیست.
خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۹ دي ۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
تست هوش
جواب هر دو درسته هاااااااااا
![]() ![]() ![]() ![]() به سمت چپ میره چون درش معلوم نیست.پس در اتوبوس حتما طرف دیگه هستش و وقتی در اون طرف باشه اتوبوس به سمت چپ میره... 5 شاخه گل هدیه ی پاسخ درستتان. 4 تاش واسه خانمم یکیشم واسه آشنای غریب گرامی ![]() شوخی کردم نصف نصف مساوی واسه خانمم جای دیگه جبران میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در سرای ما جز مهربانی نمیبارد... |
|||
|
۹ دي ۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ صبح
ارسال: #13
|
|||
|
|||
ممنوووووووونممممممم انتظار جان...
شرمنده نکن مارو تورو خدا... همین که تو می دانی “دوستت دارم” کافیست … بگذار خفه کند خودش را دنیـا................ |
|||
|
۱۳ دي ۱۳۹۲, ۰۶:۲۱ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
من همشو درست حدس زدو و پیدا کردم...
جایزه من کو؟؟ خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۲۷ دي ۱۳۹۲, ۰۱:۰۵ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
![]() ![]() 1-به 4نقطه موجود نگاه کنید . 2-به نزدیک ترین دیوار نگاه کنید . 3-یک لکه ظاهر می شود . 4-به سرعت پلک بزنید . 5- چی می بینید ؟؟؟؟؟؟ ![]() |
|||
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵, ۱۲:۰۵ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ صبح، توسط آشنای غریب.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
[highlight=#adca80]به وسط عکس نگاه کنید و سرتان را عقب جلو کنید[/highlight] ![]() ![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۶ آذر ۱۳۹۵, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|||