حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 6 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۲۰ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
صبحدم از عرش می امدی خروشی عقل گفت
قدسیان گویی که شعر حافظ از بر میکنند... حافظ جوووووونم...روزت مبارک!!! خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۲۰ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۴۳ عصر
ارسال: #52
|
|||
|
|||
![]() ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
۲۰ مهر ۱۳۹۲, ۱۰:۱۳ عصر
ارسال: #53
|
|||
|
|||
ساختار فنی سایت مدتهاست یه همین شکل است و در خیلی از سایتها هم همینه
اما بله میشه عضو ارشد هم نامید و در تنظیمات میوانید نام اختیاری خود را عضو ارشد یه هر چه بنامید مخاطب شما جناب admin@ است ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۰ مهر ۱۳۹۲, ۱۱:۰۹ عصر
ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ عصر)هُدهُد صبا نوشته: ساختار فنی سایت مدتهاست یه همین شکل است و در خیلی از سایتها هم همینه ![]() ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۲۱ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۰۵ صبح
ارسال: #55
|
|||
|
|||
بله کنترل پنل در قسمت ویرایش پروفایل میتونید نام اختیاری را پر کنید
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ عصر)nilforoosh نوشته:(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ عصر)هُدهُد صبا نوشته: ساختار فنی سایت مدتهاست یه همین شکل است و در خیلی از سایتها هم همینه آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
۲۲ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۵۱ عصر
ارسال: #56
|
|||
|
|||
بله...بله...دورود بر ماه19...
خوشحال شدم که شدید ارشد!!!! خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
۲۲ مهر ۱۳۹۲, ۱۱:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #57
|
|||
|
|||
با تشكر از جناب نيلفروش گرامي
![]() توصيه ميكنم دوستان آخرين پست احكام كه حكم آداب ازدواج از نظر دين است را بخوانند اگر در پستهاي ازدواج هم تكرار بشه خوبه https://forum.ghorany.com/thread-2120-po...l#pid15830 ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۳ مهر ۱۳۹۲, ۱۲:۳۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ عصر، توسط آشنای غریب.)
ارسال: #58
|
|||
|
|||
روز عرفه، بر عارفان حق، آنان که از خیمه وجود خویش بیرون می آیند و با آتش شوق و اشتیاق وصال، به دعا و نیایش متوسل می شوند، خجسته باد . . . . عرفه، از آنجا جان می گیرد که «من عرفه نفسه، عرف ربّه» پس به خود بنگر تا خدا را در تک تک یافته هایت حس کنی . . . . عرفه، روزی به زیبایی شب قدر است و دریایی به وسعت بخشش الهی. اگر دل به این دریا زدید ما را هم یاد کنید . . . گذشتگانی که دستشان کوتاه است ، علی الخصوص پدر عزیز و مهربانم ، برادر خوبم و همچنین عموی گرانقدرم که چند روزی است از دنیا رفته . روحشان شاد .
![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۲۳ مهر ۱۳۹۲, ۱۲:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #59
|
|||
|
|||
روحشون شاد
ببخشيد آشناي عزيزم نميدانستم وگرنه زودتر تسليت ميگفتم ![]() كي اتفاق افتاده؟ ممنون از يادآوريت براي عرفه به يادمون باش و بيشتر بيا ![]() (۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ عصر)آشنای غریب نوشته: آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۳ مهر ۱۳۹۲, ۰۵:۴۴ عصر
ارسال: #60
|
|||
|
|||
آشنای گرامی
تسلیت من رو هم پذیرا باش ان شاء ا...در شادیها ببینیمت برای شادی روح تمامی گذشته گان صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
6 مهمان
6 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا