خوشامدگويي به ياران قرآني
۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۱۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ابتدا به ياران قديمي خدا قوت ميگيم و قدردان زحماتشون هستيم و اين گلها رو تقديمشون ميكنم ![]() ![]() عزيزان ميتونيد اگر تمايل داشتين مختصري خودتون رو معرفي و اهدافتون را در زندگي بيان كنين تا همه بدانند كه ياران جوان ما بسيار معتقد و خوشفكر و كوشا در همه ي عرصه هاي مثبت هستن. سپاس. ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
صفحه 17 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۷ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۷:۱۵ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ صبح، توسط hamed.)
ارسال: #161
|
|||
|
|||
RE: خوشامدگويي به ياران قرآني
به دوستان عزیزی که تازه به جمع ما اضافه شدن عرض سلام و خیرمقدم دارم
امیدوارم که از حضور خوب و مفیدشون بهره مند بشیم و امیدوارم همراه ما باشند با تشکر ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #162
|
|||
|
|||
![]() سلام و خوشامد و خير مقدم به دوستان جديد و قديم قرآني ![]() طهورا، نيلفروش، محمد23، مها19، انتظار، آشناي غريب، توحيد، زينب، فناييه ![]() به اميد حضوري مستمر و فعال ان شاء الله ![]() ![]() ![]() ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۹ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۰۰ صبح
ارسال: #163
|
|||
|
|||
![]() و ذکر این نکته که موضوع و ارسال های اینجانب تفکرات و ادراکات شخصی اینجانب بوده و منتظر نظر دوستان جدید و قدیمی هستم. در امان خدا ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۳۱ صبح
ارسال: #164
|
|||
|
|||
با سپاس فراوان از مدیران محترم تالار و مخصوصاً هدهدصبای عزیز.
مشکلات انسانها در دنیا به فرمایش حضرت علی (ع) 1- پیش می خواهند 2- بیش می خواهند 3- از آن خویش می خواهند |
|||
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۳۱ صبح
ارسال: #165
|
|||
|
|||
با سلامی گرم خدمت همه قرآن دوستان عزیز و تشکر بابت خیر مقدم هدهد صبای عزیز . بااینکه 5 روز از نبودنم به تالار میگذرد انگار 5 سال بر من گذشته و امیدوارم به زودی بتوانم چون گذشته از مطالب ارسالی گرامیان بهره لازم را برده و هم اینکه خود فعالیتی داشته باشم . امیدوارم همگی عزیزان آنانکه غائبند و آنانکه حاضرند همیشه پشت یکدیگر بوده و تالار را از نوشته هایتان منور کرده و همیشه حضور گرمی در زمینه های مختلف داشته و پیروز وسر بلنددر زمینه های مختلف زندگی باشید . والله حافظا و هو ارحم الراحمین.خداوند نگهدارشما.
![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۶ مهر ۱۳۹۲, ۰۴:۰۳ عصر
ارسال: #166
|
|||
|
|||
![]()
درود درود درود...
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه دوستانی که تازه اومدید تالار....منم خیلی وقته نبودم... پس همه با هم اومدیم خوش اومدیم!!! ![]() ![]() ![]() دوستان عزیز، طهورا، نيلفروش، محمد23، مها19، انتظار، آشناي غريب، توحيد، زينب، فناييه ![]() ![]() خوش اومدید .... ![]() ![]() باشه قبوله میدونم که دیگه الان خیلی دیره ولی خب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست... منم ماهیگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر!!! ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۷ مهر ۱۳۹۲, ۰۱:۰۷ صبح
ارسال: #167
|
|||
|
|||
فاطمه گل عزیز خیر مقدم . از اینکه اینگونه پر از شورو نشاطی و به همه روحیه میدی خیلی خوشحالم و
امیدوارم حضورت مداوم و همیشه پر ثمر باشه . برگ سبزی است تحفه درویش . ![]() ![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۷ مهر ۱۳۹۲, ۱۰:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ صبح، توسط mah19.)
ارسال: #168
|
|||
|
|||
[/font]
مهر دل ما مدام، تقدیم شما عمری که شود به کام، تقدیم شما پیدا نشد آن هدیه که در شأن شماست یک باغ گل سلام، تقدیم شما [font=tahoma]خداوندا دوستان من ارمغانی از رحمت بیکران تواند خرسندشان دار به تندرستی . . . ![]() ![]() مشکلات انسانها در دنیا به فرمایش حضرت علی (ع) 1- پیش می خواهند 2- بیش می خواهند 3- از آن خویش می خواهند |
|||
|
۱۲ مهر ۱۳۹۲, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #169
|
|||
|
|||
سلاااااااااااااااااااام
![]() ممنون آشنای غریب عزیز ![]() ![]() و همه بچه ها امروز تو صفحه اصلی تالار زدن که آسیه عضو جدید تالار شدن!!!! خب گفتم معلوم نیست کی بیاد تو این انجمن در نتیجه من گفتم راهشو باز کنم!!!! ![]() ![]() خب آسیه خانم خوش اومدید.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۶ مهر ۱۳۹۲, ۰۳:۳۷ عصر
ارسال: #170
|
|||
|
|||
سلااااااااااااااااااااااااااااااام
![]() بچه ها امروز سلمان 1 هم عضو جدید شده!!! ![]() تبریک میگم بهش!!! ![]() ![]() دوستاااااااااااااااااااااااااااانبزنید دست قشنگه رو... ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
بازگشت به بالابازگشت به محتوا