حدیث روز
۲۲ تير ۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
امام على(سلام الله علیه) : أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لاكُهُولَ فيهِم. ياران مهدى جواناند و ميانسالى در ميان آنان نيست.
[b]مناسبتهاي روز: [/B] ولادت حضرت على اکبر سلام الله علیه (33 ق) و روز جوان در انتظار تیتر بزرگ روزنامه ها ام: |
|||
|
صفحه 59 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۹ صبح
ارسال: #581
|
|||
|
|||
RE: حدیث روز
امام صادق سلام الله علیه :
ما مِن عَمَلٍ يوَمَ الجُمُعَةِ أفضَلَ مِنَ الصَّلاةِ عَلى مُحَمَّدٍ و آلِهِ؛ در روز جمعه عملى برتر از صلوات بر محمّد و خاندان او سلام الله علیهم نيست الخصال: ص 394 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۰ شهريور ۱۳۹۱, ۰۱:۳۷ عصر
ارسال: #582
|
|||
|
|||
![]() إنّا نُحيطُ عِلْما بِاءنْبائِكُمْ، وَ لا يَعْزُبُ عَنّا شَيْى ءٌ مِنْ اءخْبارِكُمْ. ترجمه : فرمود: ما بر تمامى احوال و اخبار شما آگاه و آشنائيم و چيزى از شما نزد ما پنهان نيست. احتجاج : ج 2، ص 497، بحارالا نوار: ج 53، ص 175 ![]() |
|||
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۱, ۰۸:۳۰ صبح
ارسال: #583
|
|||
|
|||
![]() خیارکم الینکم مناکبة و اکرمهم لنسائهم بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند. (دلال الامامه و کنزالعمال ، ج 7، ص225) ![]() |
|||
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۴ صبح
ارسال: #584
|
|||
|
|||
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله :
ما كَبيرَةٌ بِكَبيرَةٍ مَعَ الاِستِغفارِ ، ولا صَغيرَةٌ بِصَغيرَةٍ مَعَ الإِصرارِ؛ هيچ گناه بزرگى با وجود آمرزش خواهى ، بزرگ نيست، و هيچ گناه كوچكى ، با وجود ادامه دادن به آن ، كوچك نيست. نهج الذکر (با ترجمه): ح 2595 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۳ عصر
ارسال: #585
|
|||
|
|||
امام علی (ع) می فرمایند:
مَا جَفَّتِ الدُّموعُ إلّا لِقَسوَةِ القُلوب وَ ما قَسَتِ القُلوبُ إلّا لِکَثرَةِ الذُّنوب. چشمها خشک نمی شود مگر به خاطر قساوت قلب و دلها قساوت پیدا نمی کند مگر به سبب زیادی گناه وسائل الشیعه ج76 ص45 یقین دارم که پروانه خواهم شد!! پس بزار زمونه هر چه قد میتونه پیله کنه ![]() ![]() |
|||
|
۱۲ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۲ صبح
ارسال: #586
|
|||
|
|||
امام صادق (ع) می فرمایند:
مَا كَلَّمَ رَسولُ اللّهِ صلی الله عليه و آله اَلعِبادَ بِكُنهِ عَقلِهِ قَطُّ، قَالَ رَسُولُ اللّهِ صلی الله عليه و آله : اِنّا مَعاشِرَ النبياءِ اُمِرنا اَن نُـكَلِّمَ النّاسَ عَلى قَدرِ عُقولِهِم رسول خدا صلى الله عليه و آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند: ما پيامبران مأموريم كه با مردم به اندازه عقل و فهمشان سخن بگوييم كافى، ج 1 ، ص 23 یقین دارم که پروانه خواهم شد!! پس بزار زمونه هر چه قد میتونه پیله کنه ![]() ![]() |
|||
|
۱۲ شهريور ۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
ارسال: #587
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله لا تَنسَیَنَّ الاِستِغفارَ فی صَلاتِکَ ؛ فَإِنَّها مَمحاةٌ لِلخَطایا بِرَحمَةِ اللّه ِ . آمرزش خواهی در نمازت را هیچ گاه از یاد مبر ؛ زیرا که آن، به لطف خداوند، خطاها را پاک می کند.
یاد شهدایمان بخیر!
من اگر بنشینم، تو اگر بنشینی، چه کسی برخیزد؟ ![]() |
|||
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۱, ۰۷:۰۲ صبح
ارسال: #588
|
|||
|
|||
![]() لا یسلم احد من الذنوب حتی یخزن لسانه هیچ کس از گناهان سالم نمی ماند ، مگر اینکه زبانش را نگه دارد. (بحارالانوار،ج75،ص178) ![]() |
|||
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۵۹ صبح
ارسال: #589
|
|||
|
|||
امام صادق سلام الله علیه :
السَّعيدُ يَتّعِظُ بِمَوعِظَةِ التَّقوى انسان سعادتمند اندرز به تقوا را آويزه گوش خود مىكند ميزان الحكمة: ح 22198 ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
ارسال: #590
|
|||
|
|||
امام صادق (ع) فرمودند:
حُسنُ الظَّنِّ باللهِ أن لَا تَرجُوَ إلاَّ اللهَ وَ لَا تَخَافَ إلَّا ذَنبَکَ. گمان نیکو به خدا داشتن این است که امید به هیچکس جز او نداشته باشی و از هیچ چیز جز گناهت نترسی. (جهاد با نفس، ح 143) یقین دارم که پروانه خواهم شد!! پس بزار زمونه هر چه قد میتونه پیله کنه ![]() ![]() |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
15 مهمان
15 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا