![]() |
آرزو های شیرین... - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: آرزو های شیرین... (/thread-2472.html) صفحهها: 1 2 |
آرزو های شیرین... - Entezar - ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ عصر ارزوم اينه که همه جوونا موفق باشن به هر چي ميخوان برسن در کنار اينکه خدا نظري هم به من کنه... RE: آرزو های شیرین... - هُدهُد صبا - ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ عصر البته رغبت بهتر از آرزوست يا تعريف همون آرزويي كه در ذهن شماست. چون باعث حركت به سوي كمال ميشه وگرنه مولا علي ع ارزو را نهي كردن. آرزو های شیرین... - Entezar - ۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ عصر خدایا ب حق همین شبای عزیز شب یلدا سفره هیچ کس رو خالی نذار... آمین خدای مهربونم. آرزو های شیرین... - Entezar - ۲۲ دي ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ عصر خدایا؛ نعمت سلامتی مبداء همه نیازهاست و عاقبت به خیری مقصد همه نیازها؛ بین این مبداء تا آن مقصد؛ والاترین نیازها دلخوشیست؛ به بزرگیت سوگند آنرا به تمامی دوستان تالار و عزیزانم عطا فرما RE: آرزو های شیرین... - آشنای غریب - ۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ عصر آرزو دارم بهاران مالِتان شاخه های یاسِ خندان مالِتان ساده بودن هایِ باران مالتان آن خداوندی که دنیا آفرید؛ تا ابد همراه و پشتیبانِتان ... آرزو های شیرین... - Entezar - ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ صبح آرزویم این است نتراود اشکی در چشمان تو هرگز مگر از شوق زیاد نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز و به اندازه ی هرروز تو عاشق باشی عاشق آنکه تو را می خواهد وبه لبخند تو از خویش رها می گردد ... RE: آرزو های شیرین... - آشنای غریب - ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ صبح دوست دارم در جهان قلبی اسیر غم نباشد ** از غم ناراحتی ها چهره ای در هم نباشد فکر و ذکر آدمی باشد صفا و مهربانی ** هیچ فکری جز محبت در دل آدم نباشد آرزو های شیرین... - Entezar - ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ عصر گندم های هفت سین به گندم های آسیاب گفتند :قصه ی ما گرچه نان نداشت اما پایانی سبز داشت؛ پایان امسالتان سبز باد. RE: آرزو های شیرین... - آشنای غریب - ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ صبح آرزو دارم نوروزی که پیش رو داری آغاز روزهایی باشد که آرزو داری آرزو های شیرین... - Entezar - ۲ فروردين ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ عصر آرزویم این است، توشوی بنده محبوب خدا، ودعامیکنم آرام بمانی هرروز، سربلند ازهمه واقعه ها، شادباشی وبخندی هردم، به دل انگیزترین خاطره ها... |